×
بین الملل
شناسه خبر : 196257
تاریخ انتشار :

نشریه نیوزویک؛

پیشتازی «هریس» در سطح ملی نسبت به «ترامپ»

نتاج یک نظرسنجی جدید از سوی موسسه CES یک هفته تا زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نشان می‌دهد که «کامالا هریس» نامزد دموکرات در مقایسه با دونالد ترامپ رقیب جمهوری‌خواه در سطح ملی پیشتاز است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  نشریه نیوزویک، داده‌های مرکز آکادمیک Cooperative Election Study" (CES)" پیشرو در نظرسنجی که دیروز دوشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد هریس با ۴ درصد نسبت به ترامپ برتری دارد. در این نظرسنجی که ۴۸ هزار و ۷۳۲ شرکت کننده داشته است، ۵۱ درصد رای دهندگان معاون رئیس‌جمهوری و در مقابل ۴۷ درصد ترامپ را انتخاب کردند.

نیوزویک CES را بزرگترین مرکز آکادمیک نظرسنجی انتخاباتی آمریکا معرفی کرده است.

براساس این نظرسنجی و برخلاف نمونه‌های انجام گرفته از سوی سایر پایگاه‌ها و موسسه‌های آمریکایی، هریس همچنین در میان رای‌دهندگان مرد، برتری اندکی نسبت به ترامپ داشته و با ۴۹ درصد در مقابل ۴۸ درصد رقیب جمهوری‌خواه پیشتاز است. وی همچنین با اختلاف ۵۳ درصد در مقابل ۴۵ درصد در میان رای دهندگان زن نیز برتری دارد.

این نظرسنجی حاکی است که هریس در میان رای دهندگان سفیدپوست نیز بهتر از حد معمول عمل کرده و ترامپ تنها با اختلاف اندک ۵۱ نسبت به ۴۷ درصد، برنده این گروه شده است. اما در مقابل رای دهندگان سیاه‌پوست با ۷۷ درصد در مقابل ۲۱ درصد از هریس حمایت کردند. لاتین تبارهای آمریکایی نیز با ۵۸ درصد در مقابل ۴۰ درصد، حامی هریس هستند.

پولیتیکو: حمایت از ترامپ در میان مردان جوان سیاه پوست رو به کاهش است

نشریه «پولیتیکو» با اعلام این خبر نوشت: براساس نظرسنجی انجام گرفته توسط مرکز نظرسنجی «انجمن ملی پیشرفت رنگین‌پوستان آمریکا» (NAACP)، حمایت از ترامپ در میان مردان جوان سیاه‌پوست کمتر از یک هفته مانده تا انتخابات رو به کاهش است.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که مردان سیاه‌پوست زیر ۵۰ سال، تمایل کمتری به رای دادن به ترامپ دارند و این تمایل از ۲۷ درصد در ماه گذشته میلادی به ۲۱ درصد در ماه جاری رسیده است.

همزمان نتایج این نظرسنجی حاکی است که حمایت از هریس در میان این بخش از جامعه آمریکا در همان بازه زمانی مشابه، از ۵۱ درصد به ۵۹ درصد رسیده است.

پولیتیکو یادآوری می کند که این نظرسنجی در حالی انجام شده که هریس و ترامپ از روزهای پایانی مبارزات انتخاباتی برای جلب نظر رای دهندگان رنگین پوست، از جمله مردان سیاهپوست استفاده می‌کنند؛ وضعیتی که برای پیروزی هر کدام از نامزدهای ریاست‌جمهوری در ایالت‌های میدان نبرد و کلیدی مانند «میشیگان»، «ویسکانسین»، «جورجیا» و «پنسیلوانیا» حیاتی تلقی می شود.

این نشریه خاطرنشان می کند که حمایت هریس در میان رای دهندگان سیاهپوست در مقایسه با انتخابات ۲۰۲۰ و زمان پیروزی جو بایدن کاهش یافته است.

پولیتیکو دلیل این امر را شمار بسیار بالای جانباختگان سیاه‌پوست آمریکایی در اثر کووید-۱۹ و کشته شدن جورج فلوید مرد سیاه پوست اهل ایالت ویسکانسین به دست پلیس می داند. براساس آمار موجود، بایدن در سال ۲۰۲۰ از حمایت ۹۰ درصدی میان جامعه سیاه‌پوست برخوردار بود، اما حالا ۷۳ درصد کل جامعه سیاه پوست آمریکا حامی هریس هستند.

 به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار است در تاریخ ۵ نوامبر مورخ ۱۵ آبان ماه برگزار شود و نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت فشرده میان دو نامزد حزب جمهوری‌خواه و دموکرات به ویژه در ایالت‌های میدان نیرد و در نوسان است.


کلید واژگان
ترامپنظرسنجیهریس
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مسوولیت فرد یا حکومت؟
چه کسانی باید استیضاح شوند؟
در ذهن ترامپ چه می گذرد؟
از مذاکره هوشمندانه و شرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم
خط اتوبوس برقی در تهران راه اندازی شد
وزیر کشور وارد عراق شد/ دیار مومنی با همتای عراقی خود
نایب قهرمانی شاهین سبزی در قهرمانی اسنوکر آسیا
رقابت تراکتور، پرسپولیس و استقلال با حریفان خود
جزئیات ششمین «نمایشگاه پوشاک هدی» در آستانه نوروز
آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش در سواحل مکران
خزانه‌داری آمریکا از اقدامات گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران استقبال کرد!
ترامپ: اگر رئیس‌جمهور بودم، ایران ورشکسته بود!
پادکست | مروری بر مطبوعات کشور شنبه 4 اسفند
ترامپ رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا را برکنار کرد/ کین جانشین او شد
حمله گرگ‌ها به روستایی در خوی
کاهش 7 تا 12 درجه‌ای دمای هوا
هشدار آلمان به آمریکا؛ پشت‌کردن به اروپا هزینه دارد!
دعوت از وزیر خارجه رژیم جولانی برای سفر به عراق
ترامپ: حضور زلنسکی در مذاکرات مهم نیست
حزب‌الله: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند
ترامپ: طرح خود در رابطه با غزه را تحمیل نمی‌کنم
مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ به جنگ در اوکراین وخاورمیانه پایان می‌دهد
روس‌اتم: در حال مذاکره با ایران درباره ساخت یک نیروگاه اتمی دیگر هستیم
تاکید بر عزم ایران برای گسترش روابط با کشورهای آفریقایی
اعتراف مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به شکست مقابل حماس
برندگان مسابقه جهانی عکاسی زیر آب
مجلس بزرگداشت چهلمین روز شهادت حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه برگزار شد
زلزله در مهران
پادکست | دو هفته بدون شکر معجزه ای برای بدن
فروش پهپاد ایرانی شاهد منع قانونی ندارد
پزشکیان: ارتباطات اقتصادی امنیت ما و منطقه را تامین می‌کند
پیام تهدیدآمیز آمریکا به عراق درباره صادرات نفت اقلیم کردستان
فراخوان حماس برای مشارکت گسترده در مراسم تشییع پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان
اوکراین: روسیه خود را برای اعلام پیروزی در سالگرد جنگ آماده می‌کند
تقریظ حضرت امام خامنه‌ای بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر می‌شود
حماس: نتانیاهو تمایلی به بازگشت زنده اسرا ندارد
لاوروف: صداهای معقول‌تری در مورد اوکراین از سوی ایالات متحده به گوش می‌رسد
نیکزاد: نسل نو با نگرش جدید می‌تواند مشکلات کشور را حل کند
لزوم آمادگی دستگاه‌ها در بارش‌های پیش رو / واگذاری تعطیلی‌ها به استانداران
خبر خوب برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت
602 اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد
سازمان بورس نمی‌تواند مجمع ایران خودرو را رد کند
مقام‌های آمریکایی: زلنسکی، ترامپ را خیلی عصبانی کرد
تشییع نمادین پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در عراق
در نبود آمریکا، اروپا به 300 هزار سرباز مضاعف نیاز دارد
کرملین: پوتین همچنان برای مذاکرات پایان جنگ اوکراین آماده است
تجارت ایران و اوراسیا به 10 میلیارد دلار می‌رسد
نگرانی استرالیا از رزمایش دریایی چین؛ هشدار به خطوط هوایی
نخست وزیر لبنان: فشار بر رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی کامل لازم است
مقام ارشد امنیتی روسیه: تحرکات ناتو در دریا علیه روسیه تشدید شده است
X
آگهی تبلیغاتی