×
سیاسی
شناسه خبر : 196240
تاریخ انتشار :

الجزیره؛

هدف از حمله اسرائیل آزمایش توان بازدارنده ایران است

ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: شبکه الجزیره الجزیره به بررسی حمله بامداد شنبه پنجم آبان‌ماه رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخته و نوشته است: فاطمه صمادی پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات الجزیره و کارشناس مسائل ایران معتقد است که اسرائیل با انجام حمله علیه ایران در سپیده‌دم روز شنبه می‌خواست سطح واقعی توان بازدارنده ایران در مقابله با خود را بسنجد.

صمادی در همین رابطه گفت : اسرائیل حمله کرد اما مورد حمله قرار نگرفت زیرا این هجوم آن گونه که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل قول داده بود، شکل نگرفت. اسرائیل در سپیده دم روز شنبه چند حمله هوایی علیه ایران انجام داده و گفت که می‌خواست در پاسخ به موشکباران جمهوری اسلامی علیه اسرائیل در اکتبر جاری مراکز نظامی این کشور را هدف قرار دهد.


وی توضیح داد: حمله اسرائیل یک دور از دورهای درگیری میان تهران و تل آویو بود. ایران نمی‌خواهد وارد درگیری مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل شود و می‌خواهد آمریکا از این درگیری دور بماند. این همان چیزی است که از ابتدا به دنبال آن بود. به گفته صمادی ایران در حال ساخت یک نوع بازدارندگی دفاعی است و در این راه از تجربه های به دست آمده اش در مرزهای خود با عراق و افغانستان سود می‌جوید.


در ارتباط با معادله بازدارندگی که ایران در صدد استحکام بخشیدن به آن است صمادی در گفت وگو با الجزیره ابراز داشت: کلید این کار در حال حاضر از نظر ایرانیان برنامه موشکی ایران است و حمله موشکی ایران به اسرائیل در یک واقع یک نوع آزمون واقعی برای پی بردن به میزان کارآیی این برنامه به شمار می‌رود.

از نظر این کارشناس مسائل ایران مشکل غرب با تهران در حال حاضر فراتر از برنامه هسته‌ای ایران است و در آینده این مشکل بر برنامه موشکی تمرکز خواهد یافت زیرا به طور مستقیم اسرائیل را در معرض تهدید قرار داده است.

به گفته صمادی ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد. موشک‌های نقطه زن ایران توانست پایگاه‌های نظامی‌اسرائیل را با دقت بسیار مورد هدف قرار دهد.

صمادی با اشاره به نقش همپیمانان ایران در منطقه گفت: طرف‌های یاد شده در نوار غزه و جنوب لبنان و یمن همچنان به خفه کردن اسرائیل ادامه می‌دهند.

صمادی کارشناس مسائل ایران در پایان گفت‌وگوی خود با شبکه الجزیره اظهار داشت: ایران تا کنون به طور مستقیم وارد جنگ با اسرائیل نشده است اما با توجه به نقاط قوت و ضعف موجود در راهبردی دفاعی خود در حال اداره کردن صحنه نبرد علیه اسرائیل می‌باشد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
حملات موشکی ایران به قلب سرزمینهای اشغالی/ آغاز عملیات وعده صادق 3 + تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
چگونه روان کودکان را از زیر آوار جنگ نجات دهیم؟
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران در مسابقات لیگ ملت‌ها 2025 مقابل آمریکا
طلا در اوج؛ سایه تجاوز اسرائیل بر بازارهای جهانی سنگینی کرد
پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران مقابل استرالیا در جام ملت‌های آسیا
X
آگهی تبلیغاتی