×
سیاسی
شناسه خبر : 196240
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/08 ساعت 11:24

الجزیره؛

هدف از حمله اسرائیل آزمایش توان بازدارنده ایران است

ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: شبکه الجزیره الجزیره به بررسی حمله بامداد شنبه پنجم آبان‌ماه رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخته و نوشته است: فاطمه صمادی پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات الجزیره و کارشناس مسائل ایران معتقد است که اسرائیل با انجام حمله علیه ایران در سپیده‌دم روز شنبه می‌خواست سطح واقعی توان بازدارنده ایران در مقابله با خود را بسنجد.

صمادی در همین رابطه گفت : اسرائیل حمله کرد اما مورد حمله قرار نگرفت زیرا این هجوم آن گونه که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل قول داده بود، شکل نگرفت. اسرائیل در سپیده دم روز شنبه چند حمله هوایی علیه ایران انجام داده و گفت که می‌خواست در پاسخ به موشکباران جمهوری اسلامی علیه اسرائیل در اکتبر جاری مراکز نظامی این کشور را هدف قرار دهد.


وی توضیح داد: حمله اسرائیل یک دور از دورهای درگیری میان تهران و تل آویو بود. ایران نمی‌خواهد وارد درگیری مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل شود و می‌خواهد آمریکا از این درگیری دور بماند. این همان چیزی است که از ابتدا به دنبال آن بود. به گفته صمادی ایران در حال ساخت یک نوع بازدارندگی دفاعی است و در این راه از تجربه های به دست آمده اش در مرزهای خود با عراق و افغانستان سود می‌جوید.


در ارتباط با معادله بازدارندگی که ایران در صدد استحکام بخشیدن به آن است صمادی در گفت وگو با الجزیره ابراز داشت: کلید این کار در حال حاضر از نظر ایرانیان برنامه موشکی ایران است و حمله موشکی ایران به اسرائیل در یک واقع یک نوع آزمون واقعی برای پی بردن به میزان کارآیی این برنامه به شمار می‌رود.

از نظر این کارشناس مسائل ایران مشکل غرب با تهران در حال حاضر فراتر از برنامه هسته‌ای ایران است و در آینده این مشکل بر برنامه موشکی تمرکز خواهد یافت زیرا به طور مستقیم اسرائیل را در معرض تهدید قرار داده است.

به گفته صمادی ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد. موشک‌های نقطه زن ایران توانست پایگاه‌های نظامی‌اسرائیل را با دقت بسیار مورد هدف قرار دهد.

صمادی با اشاره به نقش همپیمانان ایران در منطقه گفت: طرف‌های یاد شده در نوار غزه و جنوب لبنان و یمن همچنان به خفه کردن اسرائیل ادامه می‌دهند.

صمادی کارشناس مسائل ایران در پایان گفت‌وگوی خود با شبکه الجزیره اظهار داشت: ایران تا کنون به طور مستقیم وارد جنگ با اسرائیل نشده است اما با توجه به نقاط قوت و ضعف موجود در راهبردی دفاعی خود در حال اداره کردن صحنه نبرد علیه اسرائیل می‌باشد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
X
آگهی تبلیغاتی