×
سیاسی
شناسه خبر : 196240
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/08 ساعت 11:24
هدف از حمله اسرائیل آزمایش توان بازدارنده ایران است

الجزیره؛

هدف از حمله اسرائیل آزمایش توان بازدارنده ایران است

ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: شبکه الجزیره الجزیره به بررسی حمله بامداد شنبه پنجم آبان‌ماه رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخته و نوشته است: فاطمه صمادی پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات الجزیره و کارشناس مسائل ایران معتقد است که اسرائیل با انجام حمله علیه ایران در سپیده‌دم روز شنبه می‌خواست سطح واقعی توان بازدارنده ایران در مقابله با خود را بسنجد.

صمادی در همین رابطه گفت : اسرائیل حمله کرد اما مورد حمله قرار نگرفت زیرا این هجوم آن گونه که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل قول داده بود، شکل نگرفت. اسرائیل در سپیده دم روز شنبه چند حمله هوایی علیه ایران انجام داده و گفت که می‌خواست در پاسخ به موشکباران جمهوری اسلامی علیه اسرائیل در اکتبر جاری مراکز نظامی این کشور را هدف قرار دهد.


وی توضیح داد: حمله اسرائیل یک دور از دورهای درگیری میان تهران و تل آویو بود. ایران نمی‌خواهد وارد درگیری مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل شود و می‌خواهد آمریکا از این درگیری دور بماند. این همان چیزی است که از ابتدا به دنبال آن بود. به گفته صمادی ایران در حال ساخت یک نوع بازدارندگی دفاعی است و در این راه از تجربه های به دست آمده اش در مرزهای خود با عراق و افغانستان سود می‌جوید.


در ارتباط با معادله بازدارندگی که ایران در صدد استحکام بخشیدن به آن است صمادی در گفت وگو با الجزیره ابراز داشت: کلید این کار در حال حاضر از نظر ایرانیان برنامه موشکی ایران است و حمله موشکی ایران به اسرائیل در یک واقع یک نوع آزمون واقعی برای پی بردن به میزان کارآیی این برنامه به شمار می‌رود.

از نظر این کارشناس مسائل ایران مشکل غرب با تهران در حال حاضر فراتر از برنامه هسته‌ای ایران است و در آینده این مشکل بر برنامه موشکی تمرکز خواهد یافت زیرا به طور مستقیم اسرائیل را در معرض تهدید قرار داده است.

به گفته صمادی ایران توانست به ضعف خود در بعد کلاسیک جنگ پایان دهد و به همین منظور برنامه موشکی کارآمدی برای خود ساخت که می‌تواند دشمن خود را مورد تهدید قرار دهد و به ویژه در زمینه موشک‌های نقطه زن با دقت اهداف خویش را مورد اصابت قرار دهد. موشک‌های نقطه زن ایران توانست پایگاه‌های نظامی‌اسرائیل را با دقت بسیار مورد هدف قرار دهد.

صمادی با اشاره به نقش همپیمانان ایران در منطقه گفت: طرف‌های یاد شده در نوار غزه و جنوب لبنان و یمن همچنان به خفه کردن اسرائیل ادامه می‌دهند.

صمادی کارشناس مسائل ایران در پایان گفت‌وگوی خود با شبکه الجزیره اظهار داشت: ایران تا کنون به طور مستقیم وارد جنگ با اسرائیل نشده است اما با توجه به نقاط قوت و ضعف موجود در راهبردی دفاعی خود در حال اداره کردن صحنه نبرد علیه اسرائیل می‌باشد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
X
آگهی تبلیغاتی