×
سیاسی
شناسه خبر : 196237
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/08 ساعت 11:15
سخنگوی دولت خبر داد: آغاز دیوارکشی مرزی برای ساماندهی ورود اتباع غیرمجاز به کشور

سخنگوی دولت خبر داد: آغاز دیوارکشی مرزی برای ساماندهی ورود اتباع غیرمجاز به کشور

سخنگوی دولت گفت: نسبت اتباع غیرمجاز ما به مراتب از نسبت اتباع مجازمان بیشتر است و به همین دلیل وزیر کشور در حال ساماندهی افراد و به عبارتی خارجی کردن اتباع غیرمجاز و دیوارکشی در مرز هستند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  فاطمه مهاجرانی در نشست خبری امروز سه شنبه در محل ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری ضمن قدردانی از قرارگاه پدافند اظهار داشت: دلاورمردان ما غیورانه جنگیدند و بیدار بودند، آنان در راه حفظ آرمان‌ها و خاک کشورمان برای همیشه بیدار هستند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی تصور می‌کند با این اقدامات می‌تواند انسجام ملی ما را بر هم بزند در حالی که او غافل است از اینکه با هر یک از این تحرکات انسجام ملی کشور بیشتر خواهد شد.

دیپلماسی فعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد

مهاجرانی با بیان این که دیپلماسی فعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: این دیپلماسی فعال موجب شده اراده‌ای که دشمن برای ضربه زدن دارد، به حداقل کاهش پیدا کند و ما همراهی بسیاری از کشورها را در محکوم کردن این تعرض آشکار شاهد بودیم، همه کشورهای اروپایی و منطقه اقدام جسورانه و بی‌ادبانه رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

وی در مورد خبر خوش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پرستاران گفت: وزیر بیان کرد که بحث ساعات اضافه‌کاری کادر درمان بهبود می یابد.

سخنگوی دولت در مورد انتصابات دولت نیز گفت: انتصاب اولین استاندار عرب برای خوزستان؛ اقدامی بود که برای اولین بار صورت گرفته است و نشانه وفاق و توجه به ایران یکپارچه‌ای است که حاصل قومیت‌ها و زبان‌های مختلف است و همه ما زیر پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران جمع شده‌ایم

انتصاب فرماندار زن در کردستان جای خوشحالی دارد 

مهاجرانی ادامه داد: انتصاب فرماندار زن در کردستان نیز جای خوشحالی دارد و امیدواریم سهم زنان افزایش پیدا کند.

سخنگوی دولت افزود: امروز هشتم آبان روز نوجوان است نوجوانان جزو گروهی هستند که به معنای واقعی آینده‌سازان این کشورند.

مهاجرانی با بیان این که اولین بار است که تیم ملی کشتی جوانان زیر ۲۳ سال ایران با کسب هفت مدال قهرمان جهان شد اظهار داشت: این قهرمانی را تبریک و از این عزیزان قدردانی می کنم؛ این جوانان غرور ملی ما را می‌افزایند. جامعه بدون توجه به سرمایه انسانی خود نمی‌تواند رشد کند.

سخنگوی دولت با اعلام اینکه در حال حاضر در نخستین سال اجرای برنامه هفتم هستیم و لذا بنا نیست همه اهداف برنامه در سال اول محقق شود، گفت: بودجه در دو مرحله به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود؛ ابتدا کلیات و در مرحله دوم اعداد و ارقام ارائه خواهد شد.

حضور هفتگی رئیس جمهور در جلسات آموزش و پرورش/ پزشکیان برای ساخت مدارس برنامه هایی دارد

مهاجرانی افزود: تمام تلاش ما بر این است که ان شاءلله بتوانیم حداکثر آنچه را که در توان بودجه کشور هست برای آموزش و پرورش اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: شاهد حضور هفتگی رئیس جمهور در جلسات آموزش و پرورش هستیم. رئیس جمهور برای رفع مسائل آموزش و پرورش تمام توان خود را بکار گرفته‌اند.

سخنگوی دولت گفت: رئیس‌جمهور با کمک سایر نهادها برای ساخت مدارس برنامه‌هایی را دنبال می‌کند تا مشکل فضای فیزیکی مدارس را حل کند. 

مهاجرانی تاکید کرد: تمام تلاش دولت و وزیر آموزش و پرورش بر این هست که ان شاءلله بتواند آنچه را که حق آموزش و پرورش است محقق کند و به سمت عدالت آموزشی گام برداریم.

آغاز دیوارکشی برای ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کشور

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره موضوع اتباع غیرمجاز گفت: موضوع اتباع موضوعی است که در کل دنیا به عنوان یک موضوع پذیرفته شده با آن برخورد می‌شود، وقتی ما موضوعی را می‌پذیریم یعنی اینکه برای آن ساز و کار ایجاد می‌کنیم و نهاد و سازمانی را متولی امور آن می‌دانیم و بعد مجاز را از غیرمجاز تفکیک می‌کنیم.

وی ادامه داد: جابه جایی انسان‌ها در کل کره زمین موضوع مهمی است و افرادی هستند که قاچاقچی انسان می‌شوند یعنی کمک می‌کنند افراد به صورت غیر مجاز جابه جا شوند، وزارت کشور به عنوان سازمان متولی امور اتباع برنامه‌هایی را برای مدیریت امور اتباع کشور دارد.

مهاجرانی گفت: شناسایی اتباع مجاز و قانونی که افراد بسیار شریفی هستند مهم است، در میان این عزیزان شاعر و محقق، مهندس و سرمایه‌گذار داریم و افرادی را هم داریم که غیرمجاز هستند، نسبت این ها با هم نسبت معناداری نیست،  نسبت اتباع غیرمجاز ما به مراتب از نسبت اتباع مجازمان بیشتر است و به همین دلیل وزیر کشور در حال ساماندهی افراد و به عبارتی خارجی کردن اتباع غیرمجاز و دیوارکشی در مرز هستند.

۲ میلیون و صد هزار دوز واکسن آنفولانزا وارد کشور شد/ تحریم‌ها مواد اولیه دارو را دچار مشکل کرده است 

وی با بیان این که در چند ماه اخیر به دلیل تحریم ها و تأخیر پروازها مسأله [کمبود دارو] تا حدودی تشدید شد که با همکاری وزیر راه و وزیر بهداشت موضوع تا حد زیادی مرتفع شده است، بیان کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و صد هزار دوز واکسن آنفولانزا برند هلندی مجوز واردات گرفته و از این تعداد حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز وارد کشور شده است. ۲۵۰ هزار دوز واکسن خارجی هم برای تزریق به گروه‌های پرخطر تحویل وزارت بهداشت شده است. 

مهاجرانی افزود: خیلی وقت ها کشورهای غربی می گویند تحریم های ما فقط نظامی است، مردم بدانند تحریم‌ها فقط نظامی نیست، این تحریم‌ها بسیاری از اوقات مواد اولیه دارویی را دچار مشکل می‌کند.
 
وی تاکید کرد: دولت در کوتاه مدت واردات واکسن و در بلندمدت تقویت بنیه دانشی کشور را در دستور کار دارد.

افزایش قابل توجه ۲۰۰ درصدی را در بودجه نظامی کشور شاهد بودیم

مهاجرانی اظهار داشت: یکبار دیگر از قرارگاه پدافند که قدرت خیلی خوبی را از توان دفاعی کشور به نمایش گذاشت قدردانی می‌کنیم، در بودجه باید به موضوعاتی مانند آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، مواد غذایی اولیه، واردات، دارو، واردات خودرو و صنایعی توجه کرد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی دولت افزود: گاهی اوقات اینطور القا می‌شود که هر چقدر بیشتر پول به دست مردم بدهیم وضعیت بهتر می‌شود در حالی که اینگونه نیست، وقتی پول صرف زیرساخت‌ها می‌شود اثرات بهتری را شاهد هستیم به‌خصوص زمانی که به صنایع توجه درستی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در بودجه همه اهتمام بر این بوده است که نیازمندی‌های دفاعی کشور برطرف شود و توجه ویژه‌ای به این موضوع شده است، از این‌رو افزایش قابل توجه بالغ بر ۲۰۰ درصدی را در بودجه نظامی کشور شاهد بودیم


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
X
آگهی تبلیغاتی