×
اقتصادی
شناسه خبر : 196163
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/07 ساعت 19:48
چه تعداد سکه در حراج بیست و هفتم به فروش رسید؟

چه تعداد سکه در حراج بیست و هفتم به فروش رسید؟

بیست و هفتمین حراج سکه طلا امروز در مرکز مبادله طلا و ارز ایران برگزار شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: بیست‌وهفتمین حراج سکه طلا در حالی با تخصیص ۹۵۷۳ قطعه انواع سکه طلا به پایان رسید که کل ثبت سفارش سکه، ۱۳ هزار و ۷۷۰ قطعه بوده است. آمار مذکور نشان می‌دهد که ۷۰ درصد متقاضیان در حراج سکه طلا برنده شده اند.

در حراج امروز و از مجموع ۴۷۴۶ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شده، ۴۱۶۲ قطعه با میانگین قیمت ۱۶ میلیون و ۴۵۱ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

همچنین، از مجموع ۲۲۲۹ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، ۱۵۵۷ قطعه با میانگین قیمت ۲۶ میلیون و ۴۶۶ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

شایان ذکر است، در حراج تمام سکه نیز ۶۷۹۵ قطعه سکه ثبت سفارش شد که ۳۸۵۴ قطعه با میانگین قیمت ۵۰ میلیون و ۳۶ هزار تومان تخصیص داده شد. بدیهی است، در بین متقاضیان افرادی بالاتر و افرادی پایین تر از این قیمت‌ها، قیمت پیشنهادی اعلام کرده و به آنها تخصیص داده شده است.

این گزارش حاکی است، از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون،۲۷ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۰۷ هزار و ۴۹۴ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۱۵ هزار و ۹۵۰ قطعه، نیم سکه ۷۷ هزار و ۲۱۰ قطعه و تمام سکه ۱۱۴ هزار و ۳۳۴ قطعه است.

گفتنی است، حراج بعدی سکه ۹ آبان ماه در مرکز مبادله برگزار می شود؛ بیست و هشتمین حراج سکه طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران در روز چهارشنبه مورخ ۹ آبان ماه ۱۴۰۳ و از طریق سامانه معاملات این مرکز (market.ice.ir) برگزار می شود. بازه واریز وجه، ساعت ۸ تا ۲۳ روز سه شنبه مورخ ۸ آبان ماه است. بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ روز چهارشنبه ۹ آبان ماه خواهد بود.

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا ۵ قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان ۵ قطعه ربع سکه یا ۵ قطعه نیم سکه یا ۵ قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از ۵ قطعه باشد.

با اعلام بانک مرکزی از هفته جاری، معاملات حراج ‎سکه در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه انجام می‌شود، عرضه سکه در این دوره انبوه خواهد بود.

همچنین بانک مرکزی از عرضه یک میلیون سکه از طریق مرکز مبادله خبر داده است؛ بناست به زودی سکه های با تاریخ ۱۴۰۳ نیز از طریق مرکز مبادله عرضه شود.

زمان بندی تحویل سکه

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا از ۱۶ آبان‌ماه آغاز و تا ۲۳ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می شود. هزینه تحویل ۳۰ هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.

اشخاصی که طی بازه زمانی ۲۴ آبان ماه الی یکم آذرماه، برای دریافت سکه اقدام کنند، علاوه بر هزینه تحویل، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا ۵۰ هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می شود؛ این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.

در صورتی که اشخاص در بازه زمانی تحویل سکه اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله فسخ و پس از اعلام بانک عامل وجه معامله پس از کسر کارمزد خرید و سایر هزینه های عملیاتی به کیف پول خریدار عودت داده می شود؛ در صورت انفساخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت ۱۸۰ روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع می شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی