×
اجتماعی
شناسه خبر : 196157
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/07 ساعت 19:20

ظفرقندی:

حکم واریز اضافه‌کاری پرستاران یک تا دو روز آینده ابلاغ می‌شود

وزیر بهداشت ضمن اشاره به افزایش مبلغ اضافه‌کاری پرستاران گفت: حکم واریز اضافه‌کاری پرستاران یک تا دو روز آینده ابلاغ می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت،درمان وآموزش پزشکی با بیان اینکه در مورد اصلاح فرمول و میزان اضافه‌کاری پرستاران جلسات فراوانی را با سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برگزار کردیم، گفت: در این رابطه نتایج مثبتی حاصل شده و مبلغ اضافه‌کاری یک تا دو روز آینده ابلاغ خواهد شد.

محمدرضا ظفرقندی با اعلام این خبر، اظهارداشت: با پیگیری های زیادی توانستیم میزان اضافه کاری پرستاران را طی فرمولی اصلاح کنیم و مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

وی در مورد آخرین وضعیت پرداخت مطالبات پرستاران گفت: از زمانی که وارد دولت شدیم پیگیر مطالبات پرستاران بودیم و حداقل ۳ بار در جلسه هیات دولت این بحث را با رئیس جمهور مطرح کردیم و ایشان نیز به مبادی ذیربط برای انجام سریع تر مطالبات تاکید کرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه مبالغ قبل توجهی در دو مرحله (مرحله اول ۷ همت و مرحله دوم ۲.۵ همت) برای پرداخت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت شد، افزود: بسیاری از پرداخت های پرستاران ۸ تا ۹ ماه عقب مانده و به تاخیر افتاده بود اما توانستیم معوقات را پرداخت کنیم و به طور متوسط آن را به اوایل سال ۱۴۰۳ رساندیم یعنی از مهرماه ۱۴۰۲ این مطالبات اصلاح شده و زمان پرداختی به دانشگاه های علوم پزشکی به خرداد هم رسیده است.

ظفرقندی «وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در همان روز اول حضور در ساختمان وزارت بهداشت تاکید کرده بود که اولین اقدام ما حل فوری مشکلات در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است که در این زمینه هماهنگی‌های لازم با سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار دارد.

همچنین پزشکیان، معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور نیز پیگیر مطالبات پرستاران بودند و ۱۰۰ درصد از حقوق پرستاران حمایت می ‌کنند؛ به همین دلیل به سازمان برنامه و بودجه دستور داده که باید هرچه سریع‌تر مشکلات پرستاران حل شود.

با پیگیری‌های به عمل آمده توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی و ورود مجلس و نهادهای نظارتی، مقرر شده بود مبلغ اضافه‌کار که یکی از اصلی‌ترین مطالبات پرستاران است تغییر کند و افزایش قابل قبولی یابد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر اختصاص بودجه در هیات دولت برای کادر پرستاری کشور تاکید دارد و رسیدگی به مطالبات پرستاری در صدر امور دولت چهاردهم قرار دارد.

اکنون تعداد کادر پرستاری شامل پرستار، بهیار، کمک پرستار، اتاق عمل، هوش بری و فوریت‌های پزشکی حدود ۲۴۰ هزار نفر است. در واقع به حدود ۱۰۰ هزار پرستار کمبود داریم. به ازای هر تخت بیمارستانی نیز باید ۱.۸ پرستار داشته باشیم که حدود ۰.۸ تا یک پرستار وجود دارد و بر اساس این فرمول نیز تعداد پرستاران باید دو برابر شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صالحی امیری: کنسرت ارمنستان در تخت‌جمشید، دیپلماسی فرهنگی ایران را تقویت کرد
سرلشکرموسوی: سربازان شجاع ایران دشمنان را از اقدام خود پشیمان کرده‌اند
پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد
عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس دیدار کرد
زمان جشن روز تهران اعلام شد/ تورهای تهرانگردی فعال می‌شود
هاشمیان: به حمایت هواداران پرسپولیس نیاز دارم
رئیس دیوان عالی کشور: هوش مصنوعی به قضات در صدور آرای مستدل کمک کند
مدیرعامل توانیر: زمستان امسال شرایط بهتری را در تامین برق خواهیم داشت
آلمان: در تلاشیم تا فشار غرب بر روسیه را حفظ کنیم
معمار کشتار غزه در تریبون سازمان ملل؛ آزمون تازه وجدان جهانی
دستگیری یک نفر در انگلیس به اتهام حملات سایبری علیه فرودگاه‌های اروپا
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
امضای یادداشت تفاهم همکاری بین سازمان انرژی اتمی ایران و «روس‌اتم»
هشدار وزیر دفاع سوئد به روسیه
ولایتی: مکانیسم ماشه به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد
شهردار لندن : ترامپ نژادپرست است
پیش‌فروش و حراج سکه از هفته آینده آغاز می‌شود
اختلال در جی‌پی‌اس هواپیمای وزیر دفاع اسپانیا در نزدیکی روسیه
تسلیم استوارنامه سفیر جدید ایران در کوبا به رئیس جمهور این کشور
شفیع‌دوست 18 ساله و آینده روشن در سپاهان
دانشجویانی که مشکل سنوات تحصیلی دارند، اطلاع دهند
بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های جهان
اهدای سه عضو جوان خویی به سه بیمار نیازمند
اسقاط 105 هزار دستگاه خودرو در 6 ماهه امسال
نقشه راه همکاری‌های ایران و اتحادیه اوراسیا در مسکو امضا شد
بازگشت گرد و خاک به تهران
ایران - چک | والیبال ایران در آستانه ثبت رکورد تاریخی
قیمت نفت بالا رفت
پزشکیان چهارمین سخنران جلسه امروز مجمع عمومی سازمان ملل
مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت
افزایش 14 هزار بشکه‌ای تولید نفت در کشور
تاکید آفریقای جنوبی بر اقدام جهانی علیه نسل‌کشی رژیم اسرائیل
ماجرای شگفتانه وزارت اطلاعات چیست؟+فیلم
عملیات موفق آتش‌نشانان در مهار آتش‌سوزی خیابان ولیعصر+فیلم
کاهش مصرف ماهانه 5هزار تنی آرد با خروج اتباع غیرمجاز
عملیات موفق پلیس در کشف 935 کیلو حشیش
بسته شدن پل معروف نیومکزیکو به خاطر افزایش آمار خودکشی‌
انتخاب مجدد حسن یزدانی در کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی
قیمت لوبیا چیتی به شدت کاهش یافت
فعالیت بیش از 17 هزار داروخانه در کشور
اقتصادنگار | شلیک «ماشه»به بازار بی‌رونق سرمایه
«چت‌جی‌پی‌تی» دچار سکته مغزی شد!
حضور سه نویسنده ایرانی در نخستین دوره جایزه ادبی بریکس
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
نورنما | رباتی که پابه‌پای انسان پینگ‌پنگ بازی می‌کند
اعتراض قاهره به استقرار دکل‌های مخابراتی اسرائیلی در مرز رفح
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 2 مهر 1404
رشد دوباره قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
وزیر علوم: دانشجویان، نگران سربازی نباشند
شرط ایتالیا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
X
آگهی تبلیغاتی