×
سیاسی
شناسه خبر : 196145
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/07 ساعت 18:04
حمله رژیم صهیونیستی خسارات جزئی به همراه داشت

وزیر دفاع:

حمله رژیم صهیونیستی خسارات جزئی به همراه داشت

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به ایران، خسارتی جزئی به ما وارد شد که بلافاصله با بهره‌گیری از دانش و قدرت علمی خودمان آن را ترمیم کردیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که صبح روز دوشنبه هفتم مهرماه در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه عالی دفاع ملی حضور یافته بود، در جمع دانشجویان غیر ایرانی و تعدادی از وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران با اشاره به آیه «وأَعِدُّوا لَهُمْ مَااسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» اظهار کرد: قرآن ما را به آماده شدن و قدرتمند شدن به هر وسیله‌ای توصیه کرده است که یکی از قدرت‌ها، قدرت علمی است و هر کشوری که قدرت علمی دارد بر دیگران تفوق پیدا می‌کند.

وی افزود: گاهی این قدرت علمی در جهت شرّ به وسیله استکبار جهانی اعمال می‌شود، اما اگر این قدرت علمی در دست انسان‌های مؤمن و عدالت‌خواه باشد، در جهت تفوق خیر و مبارزه با ظلم بکار خواهد رفت.

وزیر دفاع با اشاره به حضور آمریکا در اقصی‌نقاط دنیا از جمله در دریای جنوبی چین و تحریک تایوان، تنگه و آبراه‌های بین‌المللی مانند تنگه باب‌المندب و همچنین در جنگ روسیه و اوکراین، بیان کرد که این حضورها و دخالت‌ها در جهت یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در جهان است، لذا کشورهای عدالت‌خواه چه مسلمان و چه غیرمسلمان، باید با بهره‌گیری از قدرت علمی بر روی مشترکات خود تمرکز و آنها را تقویت نمایند؛ لذا در این کلاس‌های درسی بر روی مشترکات و عوامل هم‌گرایی که بسیار هم هستند، مطالعه، تحقیق و همفکری نمایید.

وزیر+دفاع

امیر نصیرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی تمام قوانین بین‌المللی که در ظاهر برای حقوق‌بشر و عدالت وضع شده است را زیرپا گذاشته، بیان کرد: در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، خسارتی جزئی به ما وارد شد که بلافاصله با بهره‌گیری از دانش و قدرت علمی خودمان آن را ترمیم و جایگزین نمودیم، در حالی که اگر این توانِ ناشی از علم، در اختیار دیگران بود، هرگز به ما اجازه این کار را نمی‌دادند.

پیش از سخنان وزیر دفاع، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی طی سخنانی به وزیر دفاع و تعدادی از معاونین ستادکل نیروهای مسلح و وابستگان نظامی خارجی حاضر در جلسه و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه عالی دفاع ملی خوشامد گفته و در بخشی از سخنان خود با اشاره به افول آمریکا که از مدت‌ها قبل شروع شده و در حال حاضر هم سرعت بیشتری گرفته است، دخالت آمریکا در جنگ روسیه و اوکراین و همچنین کمک‌ و حمایت بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی و حمله به کشورهای دیگر از جمله لبنان و جمهوری اسلامی ایران را ناشی از درک آمریکا از این افول دانسته که تلاش می‌کنند سرعت تحولات جهانی را که همراه با پایان یافتن یک‌جانبه‌گرایی آمریکاست کاهش دهند.

سردار احمدی‌مقدم همچنین با اشاره به اینکه در دانشگاه عالی دفاع ملی، تقویت نگاه راهبردی دانشجویان مهم‌تر از آموزه‌های نظری است اظهار کرد: در این دانشگاه علاوه بر بهره‌گیری از اساتید علمی و پژوهشی، از صاحب‌نظران و صاحب‌منصبان کشوری و لشکری نیز برای آموزش دانشجویان استفاده می‌شود.

وزیر+دفاع

در آغاز این مراسم، سردار سرتیپ دوم پاسدار مصطفی مرادیان رئیس دانشکده بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی با ارائه گزارشی از نحوه پذیرش و امکانات تحصیلی و رفاهی دانشجویان، اعلام کرد که امکانات دانشکده بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی برای دانشجویان غیر ایرانی برابر با استانداردهای جهانی است و این دانشکده در سال تحصیلی جدید پذیرای حدود ۳۰۰ دانشجوی غیر ایرانی در سطح دکتری تخصصی و دوره دفاع ملی از ۱۲ کشور دوست، همسایه و مسلمان‌ است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
کره شمالی حملات آمریکایی-صهیونی به ایران را محکوم کرد
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند