×
بین الملل
شناسه خبر : 196102
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/07 ساعت 14:21
اعترافات شوکه کننده دو نظامی صهیونیست/ جنگ، فقط جنگ انتقام گیری است

«رای الیوم»؛

اعترافات شوکه کننده دو نظامی صهیونیست/ جنگ، فقط جنگ انتقام گیری است

روزنامه «رای الیوم» اعترافات شوکه کننده دو نظامی رژیم صهیونیستی را درباره جنایات این رژیم در نوار غزه منتشر کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش رای الیوم، اعترافات دو نظامی شوکه کننده بود، آنها گفتند که از ابتدای جنگ در غزه، به آنها دستور داده شد که فلسطینیان و کودکان را به عنوان یک فریضه دینی بکشند، زیرا آنها بزرگ شده و به ادعای صهیونیست ها تبدیل به تروریست خواهند شد. این دو نظامی جنگ کنونی را انتقام گیری صرف دانستند.

این رسانه نوشت که اداره سانسور نظامی رژیم اسرائیل به طور کامل روند امور در جنگ غزه و لبنان را سانسور می کند، از این رو صهیونیست ها برای مطلع شدن از ناگفته های جنگ، به رسانه های خارجی روی آورده اند.

رای الیوم افزود: هر اندازه رژیم صهیونیستی به دنبال توجیه جنایات علیه افراد بی گناه به ویژه کودکان است، با ناکامی و دروغ بودن ادعاهایش رو به رو می شود.

به نوشته رای الیوم، «رژیم صهیونیستی این بار هم با اعترافات دو نظامی ذخیره ارتش روبرو شده که تصمیم به کناره گیری از خدمت گرفته اند، زیرا از نگاه آنها، آنچه رخ می دهد، جنگ برای موجودیت نیست، بلکه فقط انتقام گیری است.»

بر اساس این گزارش، «مکس فریش» ۱۸ ساله یکی از این نظامیان از خانواده دینی است و سال ۲۰۱۴ به اراضی اشغالی آمده و دیگری «مایکل عوفر زیف» است. این دو نظامی ذخیره به دنبال عملیات هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ به ارتش اشغالگر ملحق شده اند.

فریش می گوید: به من گفته شد که کشتن کودکان فریضه دینی است، زیرا آنها بزرگ و به تروریست تبدیل می شوند. ۱۰ سال صادقانه خدمت کردم، اما احساس می کنم که کابینه به وظیفه خود عمل نمی کند و تصمیم به سرپیچی گرفتم.

به نوشته رای الیوم، مایکل دیگر نظامی صهیونیست که به عنوان افسر در ستاد فرماندهی ارتش کار می کرده و وظیفه او رصد نظامیان بوده تا به یکدیگر شلیک نکنند. عادت داشت ساعات طولانی در اتاقی بدون تلفن باشد و ترجیح می داد که از تماس با همکارانش اجتناب کند، زیرا در فکر نابودی غزه بود.

وی با اشاره به رویکرد نژادپرستانه رژیم صهیونیستی می گوید: به باور بسیاری از اسرائیلی ها، فلسطینیان آدم نیستند و این تفکر سبب می شود که افسران، دست نظامیان زیر دست خود را هنگام غارت و تخریب اموال و دارایی های فلسطینیان باز گذارند.

رای الیوم در ادامه به خودکشی یک خلبان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اشاره و اضافه کرد که وی به دلیل اضطراب پس از جنگ بعد از ۲۰ سال خدمت دست به خودکشی زد.

به گزارش ایرنا، مادر «عساف داگان» گفته که فرزندش از اضطراب پس از جنگ رنج می‌برده، اما حاضر به درمان خود نبوده، منزوی و از جامعه دور شده بود. مادر این خلبان صهیونیست به درخواستش از مقامات اشغالگر برای برگزاری مراسم تشییع نظامی و مخالفت ارتش رژیم صهیونیستی با این خواسته اشاره کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
عراقچی: موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروزچهارشنبه 26 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
X
آگهی تبلیغاتی