×
بین الملل
شناسه خبر : 196019
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 10:30
آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم

هریس:

آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم

معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور گفت: ما آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم. مجددا این کار را خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در مصاحبه‌ای با «نورا دانل» خبرنگار شبکه «سی بی اس نیوز» آمریکا به تحولات اخیر منطقه، به‌خصوص اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در بامداد شنبه واکنش نشان داد.

هریس در پاسخ به سوال دانل مبنی بر «با توجه به ترس فزاینده جامعه جهانی از احتمال واکنش ایران به حمله موشکی اسرائیل علیه این کشور، پیام شما به ایران چیست؟» گفت: «از ایران می‌خواهیم واکنشی نشان ندهد. هرگونه واکنش اشتباه خواهد بود. ما آماده‌ایم همچون گذشته، از اسرائیل دفاع کنیم.»

معاون رئیس جمهور آمریکا در ادامه مصاحبه خود، مدعی تلاش واشنگتن برای تنش‌زدایی از منطقه شد و گفت: «از طریق کانال‌های دیپلماتیک به‌دنبال تنش‌زدایی از منطقه هستیم.»

در واکنش به ادعای هریس، خبرنگار شبکه سی بی اس نیوز از او پرسید که آیا تاکنون نشانه‌ای مبنی بر خواست ایران برای واکنش به رژیم صهیونیستی مشاهده شده است یا خیر. معاون رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال گفت: «من نمی‌توانم به این پرسش جواب دهم، اما پیام آمریکا این است. این کار را نکنید، اشتباه خواهد بود.»

ایران در ۱ اکتبر (۱۰ مهر) به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه، از جمله ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران در ۱۰ مرداد، که نقض حاکمیت ملی ایران بود، طی عملیات «وعده صادق ۲» پاسخ داد. ایران تاکید کرده که این پاسخ نظامی مشروع در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل و برای دفاع از منافع ملی انجام شده است.

با وجود اذعان رسانه‌های آمریکایی و عبری به موفقیت گسترده عملیات وعده صادق ۲ علیه پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی و نشر تصاویر اصابت موشک‌های ایران با اهداف خود، هریس در طول مصاحبه خود مدعی دفاع موفقیت‌آمیز آمریکا از رژیم صهیونیستی در برابر ایران شده است.

از سویی دیگر، ادعای هریس پیرامون خواست آمریکا برای تنش‌زدایی در منطقه درحالی است که به اذعان رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم با همدستی با آمریکا دست به اقدام تجاوزگرانه خود علیه ایران زده است.

بر اساس اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور، رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داد.

ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم صهیونیستی با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در ۱۰۰ کیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه به ایران حمله کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران گفته بود: در عملیات رژیم صهیونیستی علیه ایران، مشارکت آمریکایی‌ها کاملاً برای ما روشن است و حداقل آن این است یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی این رژیم قرار داد.

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک نیز در پیامی در شبکه مجازی ایکس با اشاره به حملات بامداد شنبه رژیم صهیونیستی به نقاطی در ایران اعلام کرد: اول اینکه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از فضای عراق و حدود ۷۰ مایلی مرز با ایران به سمت چند سایت نظامی و راداری ایران حمله کردند. دوم، آسمان عراق در اشغال و تحت فرماندهی و کنترل ارتش آمریکاست؛ در نتیجه، هم‌دستی آمریکا در این جنایت قطعی است.

در پی این حمله، ۴ نفر از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

پیشتر مقامات ایران هشدار داده بودند که هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن در پاسخ به عملیات «وعده صادق۲» با پاسخ جدی و مشروع ایران برای دفاع از امنیت ملی این کشور مواجه خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر
مخالفت فرانسه با اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اولین نشانۀ شنیدن اعتراض، احساس تغییر در زبان حکمرانی ا‌ست
چراغ سبز ترامپ برای بازگشایی سفارت در ونزوئلا
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
اعلام قیمت‌های جدید ایران‌خودرو متوقف شد
توضیحات "میدری" درباره بازگشت بانک رفاه به تامین‌اجتماعی
شرط ایران برای مذاکره با آمریکا از زبان عراقچی: پایان تهدید و احترام متقابل
واکنش نوری المالکی به تهدید ترامپ
کالاس: اروپا دیگر محور اصلی تمرکز آمریکا نیست