×
بین الملل
شناسه خبر : 196019
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 10:30
آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم

هریس:

آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم

معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور گفت: ما آماده‌ایم مانند گذشته از اسرائیل دفاع کنیم. مجددا این کار را خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در مصاحبه‌ای با «نورا دانل» خبرنگار شبکه «سی بی اس نیوز» آمریکا به تحولات اخیر منطقه، به‌خصوص اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در بامداد شنبه واکنش نشان داد.

هریس در پاسخ به سوال دانل مبنی بر «با توجه به ترس فزاینده جامعه جهانی از احتمال واکنش ایران به حمله موشکی اسرائیل علیه این کشور، پیام شما به ایران چیست؟» گفت: «از ایران می‌خواهیم واکنشی نشان ندهد. هرگونه واکنش اشتباه خواهد بود. ما آماده‌ایم همچون گذشته، از اسرائیل دفاع کنیم.»

معاون رئیس جمهور آمریکا در ادامه مصاحبه خود، مدعی تلاش واشنگتن برای تنش‌زدایی از منطقه شد و گفت: «از طریق کانال‌های دیپلماتیک به‌دنبال تنش‌زدایی از منطقه هستیم.»

در واکنش به ادعای هریس، خبرنگار شبکه سی بی اس نیوز از او پرسید که آیا تاکنون نشانه‌ای مبنی بر خواست ایران برای واکنش به رژیم صهیونیستی مشاهده شده است یا خیر. معاون رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال گفت: «من نمی‌توانم به این پرسش جواب دهم، اما پیام آمریکا این است. این کار را نکنید، اشتباه خواهد بود.»

ایران در ۱ اکتبر (۱۰ مهر) به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه، از جمله ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران در ۱۰ مرداد، که نقض حاکمیت ملی ایران بود، طی عملیات «وعده صادق ۲» پاسخ داد. ایران تاکید کرده که این پاسخ نظامی مشروع در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل و برای دفاع از منافع ملی انجام شده است.

با وجود اذعان رسانه‌های آمریکایی و عبری به موفقیت گسترده عملیات وعده صادق ۲ علیه پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی و نشر تصاویر اصابت موشک‌های ایران با اهداف خود، هریس در طول مصاحبه خود مدعی دفاع موفقیت‌آمیز آمریکا از رژیم صهیونیستی در برابر ایران شده است.

از سویی دیگر، ادعای هریس پیرامون خواست آمریکا برای تنش‌زدایی در منطقه درحالی است که به اذعان رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم با همدستی با آمریکا دست به اقدام تجاوزگرانه خود علیه ایران زده است.

بر اساس اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور، رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داد.

ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم صهیونیستی با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در ۱۰۰ کیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه به ایران حمله کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران گفته بود: در عملیات رژیم صهیونیستی علیه ایران، مشارکت آمریکایی‌ها کاملاً برای ما روشن است و حداقل آن این است یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی این رژیم قرار داد.

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک نیز در پیامی در شبکه مجازی ایکس با اشاره به حملات بامداد شنبه رژیم صهیونیستی به نقاطی در ایران اعلام کرد: اول اینکه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از فضای عراق و حدود ۷۰ مایلی مرز با ایران به سمت چند سایت نظامی و راداری ایران حمله کردند. دوم، آسمان عراق در اشغال و تحت فرماندهی و کنترل ارتش آمریکاست؛ در نتیجه، هم‌دستی آمریکا در این جنایت قطعی است.

در پی این حمله، ۴ نفر از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

پیشتر مقامات ایران هشدار داده بودند که هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن در پاسخ به عملیات «وعده صادق۲» با پاسخ جدی و مشروع ایران برای دفاع از امنیت ملی این کشور مواجه خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی