×
بین الملل
شناسه خبر : 196008
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 18:57
السیسی حاضر به پاسخ تماس نتانیاهو نشد

السیسی حاضر به پاسخ تماس نتانیاهو نشد

یک روزنامه صهیونیستی از خودداری رئیس جمهور مصر در پاسخ به تماس تلفنی نخست وزیر رژیم اسرائیل خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر چهارشنبه گذشته از پاسخ به تماس تلفنی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به بروز تنش در روابط قاهره و تل‌آویو نوشت که خودداری السیسی از پاسخ به تماس نتانیاهو چند ساعت پس از آن بود که السیسی گفته بود اسرائیل در برابر ارسال کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه کارشکنی می‌کند.

یدیعوت آحارنوت همچنین نوشت که آخرین مکالمه تلفنی نتانیاهو و السیسی به ۶ ژوئن سال گذشته پس از حمله سرباز مصری به نام «محمد صلاح» به منطقه مرزی مصر و فلسطین اشغالی باز می گردد؛ حمله ای که به کشته شدن ۳ نظامی اسرائیلی منجر شد.

این روزنامه همچنین امتناع السیسی از پاسخ به نتانیاهو را مرتبط با تنش‌های اخیر با مصر در پی جنگ علیه نوار غزه دانست و افزود که در چند هفته اخیر نیز، اظهارات مقامات صهیونیست از جمله نتانیاهو در خصوص ضرورت اشغال غزه و محور فیلادلفیا (صلاح‌الدین)، موجبات خشم قاهره را برانگیخته است.

از سوی دیگر السیسی در پاسخ به ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص مسئول دانستن مصر در ورود کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه گفته بود: مصر دلیل تأخیر در ورود این کمک‌ها به غزه نیست، گذرگاه رفح به صورت ۲۴ ساعته در هفت روز هفته باز است و اقدامات اسرائیل مانع ورود این کمک‌هاست.

همچنین «ضیاء رشوان» از مقامات ارشد مصر و رئیس سازمان اطلاعات دولتی مصر در واکنش به اظهارات مقامات صهیونیست درباره ضرورت اشغال نوار غزه و گذرگاه فیلادلفیا هشدار داد: هر گونه اقدام اسرائیل در این مسیر، روابط مصر و اسرائیل را در معرض تهدید جدی قرار خواهد داد.

عوفر شیلح تحلیلگر مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در تل آویو به رسانه ها می گوید: اسرائیل در سایه نبود راهبرد مورد توافق، با خطر فرو رفتن در باتلاق در آینده رو به رو است و اوضاع بسیار خطرناک است؛ ما به سمتی حرکت می کنیم که اسرائیل خود را حاکم بر غزه می داند.

گزارش ها حاکی است که با تمرکز ارتش رژیم اسرائیل بر عملیات در لبنان، شمار لشگرهای غزه به دو لشگر کاهش یافته و حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار نظامی را شامل می‌شود و در حالی که ارتش اسرائیل از وارد کردن ضربات شدید به نیروهای حماس دم می‌زند، اوضاع به گونه ای دیگر است و نیروهای حماس دست به حملات علیه ارتش اسرائیل می زنند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۳ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
X
آگهی تبلیغاتی