×
بین الملل
شناسه خبر : 195989
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 17:21
انجام مذاکرات درباره آتش‌بس کوتاه‌مدت در نوار غزه

در دوحه صورت می‌گیرد؛

انجام مذاکرات درباره آتش‌بس کوتاه‌مدت در نوار غزه

خبرگزاری رویترز از انجام مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه در دوحه پایتخت قطر خبر داد؛ مذاکراتی که بنا به گفته این رسانه، در آن نمایندگان قطر به عنوان میانجی و رئیس سیا و رئیس موساد شرکت دارند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در این مذاکرات، نمایندگان قطر به عنوان میانجی و «ویلیام برنز» رئیس سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) و «دیوید بارنیا» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) شرکت دارند و به گفته یک منبع آگاه «هدف از این مذاکرات دستیابی به یک توافق آتش بس کوتاه مدت جدید در نوار غزه و آزادی برخی از اسیران صهیونیست در غزه در ازای آزادی اسرای فلسطینی است.»

پیشتر اوایل امروز (یکشنبه) رسانه‌های رژیم صهیونیستی از سفر «بارنیا» رئیس موساد به قطر گزارش دادند اما تاکید کردند که این مذاکرات در مورد توافق بر سر آزادی اسیران صهیونیست در غزه به نتیجه نمی‌رسد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یکی از مقامات تیم مذاکره کننده این رژیم گفته است که هرگونه معامله‌ای مستلزم پایان دادن به جنگ در نوار غزه است.

به ادعای شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، این مقام مذاکره کننده اسرائیلی به خانواده‌های «اسیران صهیونیست در نوار غزه» اطلاع داده است که سفر بارنیا به دوحه نتیجه‌ای نخواهد داشت مگر اینکه کابینه رژیم اسرائیل به او اختیارات گسترده‌ای بدهد که هنوز اتفاق نیفتاده است.

در مذاکرات پیشین که درماه آگوست (مرداد) بدون دست‌یابی به توافق برگزار شد، قطر و مصر به عنوان میانجی بین رژیم اسرائیل و حماس حضور داشتند.

پیشتر و پس از سفر روز پنجشنبه «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به دوحه، مقامات ارشد قطر و آمریکا گفته بودند که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و اسرائیلی در روزهای آینده در دوحه گرد هم می‌آیند تا مذاکرات را برای توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه از سر بگیرند.

وزیر امور خارجه آمریکا در هفته گذشته به امید احیای مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس بر سر آزادی اسیران صهیونیست در غزه به خاورمیانه سفر کرد.

با گذشت بیش از یکسال از جنگ علیه نوار غزه، درگیری‌های شدید میان نظامیان رژیم اشغالگر و مبارزان مقاومت در مناطق مختلف این باریکه در جریان است.

این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر ۲۲۰۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه انداخت، تاکنون نه تنها به اهداف خود نرسیده است بلکه تبدیل به جنگی فرسایشی شده است که هر روز تلفات سنگینی را به رژیم اشغالگر وارد می کند.

پیشتر «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که توافق نهایی برای مبادله اسرا نزدیک است اما نتانیاهو اقدامات کافی را برای اجرای این توافق انجام نمی‌دهد.

ناظران سیاسی مهمترین بن بست برای انجام مذاکرات بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم صهیونیستی را بر سر محور صلاح‌الدین در طول مرز غزه با مصر و محور شرقی - غربی «نتساریم» در مرز غزه می‌دانند.

حماس خواستار عقب نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تشخیص فیبروز کیستیک با یک برچسب
عارضه پنهان مصرف داروهای لاغری
نشت گاز کلر در استخر تبریز؛14 نفر مصدوم شدند
تدوین نسخه نهایی طرح مدیریت تنگه هرمز در دستور کار مجلس
سازی که برای وطن کوک است
اعزام هوایی تیم‌های عملیاتی برای مهار آتش در مناطق سخت‌گذر دزفول
سفر معنادار بارزانی به سوریه
توقیف کشتی روسی از سوی بریتانیا
بازیگر جوان سینما درگذشت+ علت فوت
تریلی در محور سبزوار-بردسکن به خاکستر تبدیل شد + فیلم
انتقاد نماینده کنگره از پنتاگون درباره جنگ ایران و اوکراین
پیام تسلیت سپاه در پی درگذشت مادر شهیدان آدمی
پیکر دریانورد جان‌باخته کشتی «آنا» به ایران بازگشت
کاهش 40 درصدی حوادث جاده‌های اربعین
نابغه پینگ‌پنگ ایران در مسابقات لائوس قهرمان شد
رایزنی ایران و عربستان بر سر کاهش تنش در منطقه
جزئیات کاهش ساعت اداری و دورکاری ادارات خوزستان در این روزها اعلام شد
هشدار قرمز حمله سایبری در سرزمین‌های اشغالی
شهادت سرباز ارتش در درگیری مرزی مریوان
برقراری دوباره پرواز مستقیم اصفهان-استانبول
در دیدار سفیر پاکستان با معاون وزیر خارجه ایران چه گذشت؟
تفاهم‌نامه، مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود
گزارش وال‌استریت از لابی امارات برای تشدید حملات علیه ایران
استارت بسکتبالیست‌ها با مانولوپولوس برای جام جهانی
زمان پخش سریال ماه عسل با بازی مرحوم اکبر عبدی اعلام شد
چهار تالاب سمنان در تصویب‌نامه هیأت وزیران ثبت رسمی شد+فیلم
بررسی قصور احتمالی دستگاه‌ها در حادثه مرگ 5 جوان در ساحل رامسر
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 11 مرداد 1405
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین
مرگ 10 زائر در تصادفات مسیر مهران؛ 465 نفر مصدوم شدند
فرش قرمز بغداد برای ناتو!
بوفون: به جای مانچینی باید کونته سرمربی ایتالیا می‌شد
سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس معرفی شد
نابغه پینگ‌پنگ ایران رقیب هندی را شکست داد و قهرمان شد
بحران آتش در یونان؛ برخورد دو بالگرد امدادی در غرب آتن
پیام اربعینی نواب، مقاومت را عامل عزت ملت‌ها دانست
دومین مدال طلای عباسی در شنای غرب آسیا
حمله انتحاری خونین در پاکستان
آغاز نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها در همدان