×
سیاسی
شناسه خبر : 195982
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 16:44
ایده‌های نخبگان برای پیشرفت کشور اجرا می‌شود

مخبر:

ایده‌های نخبگان برای پیشرفت کشور اجرا می‌شود

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان کشور و اعضای برگزیده مرکز ملی نخبگان‌ گفت: آنچه باعث حفظ نخبگان در کشور می‌شود این است که آنها حس کنند در حل مسائل و چالش‌ها اثربخش هستند و امکان اجرای ایده‌هایشان برای پیشرفت کشور فراهم است.

نورنیوز-گروه سیاسی: جمعی از نخبگان و اعضای برگزیده بنیاد ملی نخبگان با مشاور و دستیار مقام معظم رهبری دیدار کردند و به ارائه نقطه نظرات و برخی مسائل نیروهای نخبه دانشگاهی و همچنین مسائل مهم کشور پرداختند.

محمد مخبر امروز یکشنبه در این دیدار که بیش از دو ساعت به طول انجامید، بر جایگاه ویژه نخبگان در سرعت بخشی به توسعه کشور و ایجاد چشم اندازی امیدبخش برای آینده ایران تاکید کرد و افزود: آنچه باعث حفظ و نگهداشت نخبگان در کشور می‌شود این است که آنها حس کنند در حل مسائل و چالش‌ها اثربخش هستند و امکان اجرای ایده‌هایشان برای پیشرفت کشور فراهم است.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به حمله بزدلانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و موفقیت دلاورمردان پدافندی ایران در دفع این حملات گفت: نخبگان با حفاظت از حریم هوایی ایران، قدرت علمی شأن را به دنیا نشان دادند. این موفقیت حاصل حضور جوانان نخبه، دانشمند و شجاع در برنامه موشکی و نیروی پدافندی ایران است.

وی با برشمردن نشانه‌های زوال و افول رژیم اشغالگر قدس تصریح کرد: صهیونیست‌ها تمام خطوط قرمز و پروتکل‌های بین المللی را زیر پا گذاشته اند. صهیونیست‌ها زنان و کودکان را می کشند، خانه‌های مردم را خراب می‌کنند، به مدارس و بیمارستان‌ها حمله می‌کنند و سلاح‌های کشتار جمعی به کار می‌برند، همه این قساوت‌ها از ضعف این رژیم نشأت می‌گیرد.

مخبر با بیان اینکه صهیونیست‌ها تصور می‌کنند با این جنایت‌ها می‌توانند جریان مقاومت را از بین ببرند گفت: مقاومت یک مکتب و گفتمان است و با شهادت فرماندهانش از بین نمی‌رود. همان طور که در ۸ سال دفاع مقدس ما، شهدای گرانقدری مثل همت، خرازی و باقری را از دست دادیم اما چون دفاع ما مقدس و مبتنی بر آموزه‌های اسلامی بود این فرماندهان شهید هم به سرعت جایگزین شدند و خللی در جریان جنگ به وجود نیامد.

وی به افول تمدن غرب اشاره کرد و افزود: رهبری چند سال پیش بحث تمدن اسلامی را مطرح کردند و به ریشه‌های آن پرداختند. امروز اگر تمدن غرب در حال افول است دلیل و نمود مشخصی دارد. تمدن اگر ریشه دنیایی داشته باشد مثل تمدن غرب طبیعتاً عمری دارد و سپس از بین می‌رود و فقط به لحاظ تاریخی از آن نام برده می‌شود.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری نقش نخبگان را در ایجاد تمدن اسلامی بی بدیل خواند و تصریح کرد: در تئوری تمدن‌ها اعتقاد بر این است که ما باید منتظر یک فراتمدن باشیم. اما این فراتمدن چیست؟ مابه لحاظ باورهای دینی به مهدویت و مهدی موعود (عج) معتقدیم و باورمان این است آن فراتمدنی که از آن صحبت می‌شود همین مهدویت و حکومت امام زمان (عج) است. حال این سوال پیش می‌آید که چه کسی باید این تمدن را پیش ببرد؟ به نظرم یکی از وظایف نخبگان تسهیل این مسیر و رسیدن به تمدن اسلامی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش به برخی دستاوردها و اقدامات در دولت شهید رئیسی اشاره و آنها را نتیجه اعتماد به نخبگان و کمک گرفتن از آنها دانست و پیشنهاد کرد: بنیاد نخبگان با تشکیل تیمی بر روی نحوه همکاری و مدل برنامه ریزی برای وصل کردن نخبگان به دولت و حاکمیت بطور ویژه کار کند.

وی خطاب به نخبگان گفت: امروز بیش از اینکه شما به دولت و حکومت محتاج باشید که دست تان را بگیرد، این شما هستید که باید به یاری حکومت بیایید.
دکتر مخبر با برشمردن کسری‌ها و ناترازی های کشور در حوزه‌هایی مثل برق، بنزین، مسائل بانکی و… نقش نخبگان را در برطرف کردن این چالش‌ها مهم ارزیابی و تاکید کرد: حل برخی از این مشکلات از مسیر عادی ممکن نیست. این کسری‌ها را همان طور که پیش تر رهبر معظم انقلاب هم به درستی متذکر شدند می‌توان با میانبر نخبگی حل کرد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به تجربه کمک گرفتن از نخبگان در ایام بحران کویید ۱۹ یادآور شد: به عنوان نمونه کشور در اوج کرونا نیاز جدی به دستگاه ونتیلاتور داشت و امکان واردات آن هم با توجه به شرایط بحرانی آن زمان وجود نداشت. اما ما به نخبگان اعتماد کردیم و امکانات در اختیارشان قرار دادیم و آنها ظرف یک ماه کشور را از دستگاه ونتیلاتور بی نیاز کردند. نخبگان با توانایی‌هایی که دارند می‌توانند با اتکا به ظرفیت‌ها، کسری‌های کشور را جبران کنند.

گفتنی است در این دیدار تعدادی از نخبگان در حوزه‌های مختلف در سخنانی به ارائه نقطه نظرات خود درباره مسائل جوانان نخبه و همچنین پیشنهادات و ایده‌هایی در خصوص برخی مسائل مهم کشور پرداختند.

لزوم جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه‌های اجرایی، تسهیل ادامه تحصیل نخبگان، کمک‌های تحصیلی به مادران نخبه، تدوین شاخص‌های نخبگی در رشته‌های غیرفنی، حفظ و نگه‌داشت نخبگان و … از جمله موضوعات مطرح شده از جانب این نخبگان بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد
پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در نیمه دوم پاییز
پزشکیان: رهبر معظم انقلاب کاملاً سلامت هستند
حدادعادل: پیروی از رهبر شهید یعنی حکیمانه فکر کردن و حکیمانه عمل کردن
نورنما | فضاهای خالی؛ ترسی مدرن در اینترنت
رایزنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی درباره توافق مکه
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه 20 مرداد 1405؛ بازار در انتظار سیگنال دلار و اونس
قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 19 مرداد+ لینک
اولین اعترافات قاتلان حمیدرضا رجب‌زاده؛ بازداشت متهم زن هنگام فرار از کشور
تبریک عراقچی به محسن رضایی؛ تأکید بر هماهنگی دیپلماسی و شورای عالی امنیت ملی
قطعی برق همدان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
روایت پزشکیان از دیدار 7 ساعته با رهبر انقلاب؛ توصیه های مقام معظم رهبری چه بود؟
قیمت ران و سینه مرغ و قیمت مرغ امروز 19 مرداد اعلام شد + جدول
وزیر کشور: پیش‌بینی و پیشگیری مهمترین اصول مدیریت بحران است
صادرات 400 میلیون دلاری ایران به کویت متوقف شد
زمان برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد
قطعی برق سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
مقابله عراق با دفاتر جعلی حشد الشعبی و پهپادهای بدون مجوز
آخرین اخبار فرهنگیان و بازنشستگان امروز دوشنبه 19 مرداد
قتل هولناک زن جوان در پارک نیما تهران‌نو؛ ردپای معامله عتیقه در این جنایت
پیش بینی آب و هوای مازندران/هوا کی خنک می شود؟
سخنگوی دولت: مهمترین دغدغه امروز دور کردن سایه جنگ از کشور است
کالابرگ مرداد این افراد واریز نمی‌شود؛ مهلت احراز سکونت تا پایان شهریور
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 20 مرداد/ کانال جدید در انتظار بازار
پورعلی‌گنجی لژیونر شد
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 20 مرداد
نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی و سمپاد 1405 اعلام شد
بیمه سلامت برای کدام دهک ها رایگان شد؟+ جزییات
اگر شمخانی بر تشکیل جلسه در 9 اسفند اصرار داشته، 7 جلسه دیگر با اصرار چه کسی برگزار شده؟!
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات پرسپولیس دوشنبه 19 مرداد؛ از ماندن سرگیف تا توافق با دانیال ایری