×
سیاسی
شناسه خبر : 195982
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 16:44
ایده‌های نخبگان برای پیشرفت کشور اجرا می‌شود

مخبر:

ایده‌های نخبگان برای پیشرفت کشور اجرا می‌شود

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان کشور و اعضای برگزیده مرکز ملی نخبگان‌ گفت: آنچه باعث حفظ نخبگان در کشور می‌شود این است که آنها حس کنند در حل مسائل و چالش‌ها اثربخش هستند و امکان اجرای ایده‌هایشان برای پیشرفت کشور فراهم است.

نورنیوز-گروه سیاسی: جمعی از نخبگان و اعضای برگزیده بنیاد ملی نخبگان با مشاور و دستیار مقام معظم رهبری دیدار کردند و به ارائه نقطه نظرات و برخی مسائل نیروهای نخبه دانشگاهی و همچنین مسائل مهم کشور پرداختند.

محمد مخبر امروز یکشنبه در این دیدار که بیش از دو ساعت به طول انجامید، بر جایگاه ویژه نخبگان در سرعت بخشی به توسعه کشور و ایجاد چشم اندازی امیدبخش برای آینده ایران تاکید کرد و افزود: آنچه باعث حفظ و نگهداشت نخبگان در کشور می‌شود این است که آنها حس کنند در حل مسائل و چالش‌ها اثربخش هستند و امکان اجرای ایده‌هایشان برای پیشرفت کشور فراهم است.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به حمله بزدلانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و موفقیت دلاورمردان پدافندی ایران در دفع این حملات گفت: نخبگان با حفاظت از حریم هوایی ایران، قدرت علمی شأن را به دنیا نشان دادند. این موفقیت حاصل حضور جوانان نخبه، دانشمند و شجاع در برنامه موشکی و نیروی پدافندی ایران است.

وی با برشمردن نشانه‌های زوال و افول رژیم اشغالگر قدس تصریح کرد: صهیونیست‌ها تمام خطوط قرمز و پروتکل‌های بین المللی را زیر پا گذاشته اند. صهیونیست‌ها زنان و کودکان را می کشند، خانه‌های مردم را خراب می‌کنند، به مدارس و بیمارستان‌ها حمله می‌کنند و سلاح‌های کشتار جمعی به کار می‌برند، همه این قساوت‌ها از ضعف این رژیم نشأت می‌گیرد.

مخبر با بیان اینکه صهیونیست‌ها تصور می‌کنند با این جنایت‌ها می‌توانند جریان مقاومت را از بین ببرند گفت: مقاومت یک مکتب و گفتمان است و با شهادت فرماندهانش از بین نمی‌رود. همان طور که در ۸ سال دفاع مقدس ما، شهدای گرانقدری مثل همت، خرازی و باقری را از دست دادیم اما چون دفاع ما مقدس و مبتنی بر آموزه‌های اسلامی بود این فرماندهان شهید هم به سرعت جایگزین شدند و خللی در جریان جنگ به وجود نیامد.

وی به افول تمدن غرب اشاره کرد و افزود: رهبری چند سال پیش بحث تمدن اسلامی را مطرح کردند و به ریشه‌های آن پرداختند. امروز اگر تمدن غرب در حال افول است دلیل و نمود مشخصی دارد. تمدن اگر ریشه دنیایی داشته باشد مثل تمدن غرب طبیعتاً عمری دارد و سپس از بین می‌رود و فقط به لحاظ تاریخی از آن نام برده می‌شود.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری نقش نخبگان را در ایجاد تمدن اسلامی بی بدیل خواند و تصریح کرد: در تئوری تمدن‌ها اعتقاد بر این است که ما باید منتظر یک فراتمدن باشیم. اما این فراتمدن چیست؟ مابه لحاظ باورهای دینی به مهدویت و مهدی موعود (عج) معتقدیم و باورمان این است آن فراتمدنی که از آن صحبت می‌شود همین مهدویت و حکومت امام زمان (عج) است. حال این سوال پیش می‌آید که چه کسی باید این تمدن را پیش ببرد؟ به نظرم یکی از وظایف نخبگان تسهیل این مسیر و رسیدن به تمدن اسلامی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش به برخی دستاوردها و اقدامات در دولت شهید رئیسی اشاره و آنها را نتیجه اعتماد به نخبگان و کمک گرفتن از آنها دانست و پیشنهاد کرد: بنیاد نخبگان با تشکیل تیمی بر روی نحوه همکاری و مدل برنامه ریزی برای وصل کردن نخبگان به دولت و حاکمیت بطور ویژه کار کند.

وی خطاب به نخبگان گفت: امروز بیش از اینکه شما به دولت و حکومت محتاج باشید که دست تان را بگیرد، این شما هستید که باید به یاری حکومت بیایید.
دکتر مخبر با برشمردن کسری‌ها و ناترازی های کشور در حوزه‌هایی مثل برق، بنزین، مسائل بانکی و… نقش نخبگان را در برطرف کردن این چالش‌ها مهم ارزیابی و تاکید کرد: حل برخی از این مشکلات از مسیر عادی ممکن نیست. این کسری‌ها را همان طور که پیش تر رهبر معظم انقلاب هم به درستی متذکر شدند می‌توان با میانبر نخبگی حل کرد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به تجربه کمک گرفتن از نخبگان در ایام بحران کویید ۱۹ یادآور شد: به عنوان نمونه کشور در اوج کرونا نیاز جدی به دستگاه ونتیلاتور داشت و امکان واردات آن هم با توجه به شرایط بحرانی آن زمان وجود نداشت. اما ما به نخبگان اعتماد کردیم و امکانات در اختیارشان قرار دادیم و آنها ظرف یک ماه کشور را از دستگاه ونتیلاتور بی نیاز کردند. نخبگان با توانایی‌هایی که دارند می‌توانند با اتکا به ظرفیت‌ها، کسری‌های کشور را جبران کنند.

گفتنی است در این دیدار تعدادی از نخبگان در حوزه‌های مختلف در سخنانی به ارائه نقطه نظرات خود درباره مسائل جوانان نخبه و همچنین پیشنهادات و ایده‌هایی در خصوص برخی مسائل مهم کشور پرداختند.

لزوم جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه‌های اجرایی، تسهیل ادامه تحصیل نخبگان، کمک‌های تحصیلی به مادران نخبه، تدوین شاخص‌های نخبگی در رشته‌های غیرفنی، حفظ و نگه‌داشت نخبگان و … از جمله موضوعات مطرح شده از جانب این نخبگان بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران