×
بین الملل
شناسه خبر : 195941
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 11:44
لس‌آنجلس تایمز سنت‌شکنی کرد؛ از نامزدی هریس حمایت نمی‌کند

لس‌آنجلس تایمز سنت‌شکنی کرد؛ از نامزدی هریس حمایت نمی‌کند

لس آنجلس تایمز در جدیدترین اقدام خود سنت‌شکنی کرده و به دلیل پشتیبانی کامالا هریس از جنگ غزه از این نامزد دموکراتها حمایت نمی‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: بعد از خودداری روزنامه آمریکایی طرفدار دموکرات‌ها از حمایت از نامزدی کامالا هریس در انتخابات ریاست جمهوری، دختر مالک روزنامه توضیح داد این تصمیم در واکنش به پشتیبانی هریس از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه گرفته شده است.

«نیکا سون شیونگ»، فعال ۳۱ ساله آمریکایی حوزه حقوق بشر و دختر مالک روزنامه «لس آنجلس تایمز» آمریکا، از روزنامه‌های طرفدار حزب دموکرات در این کشور در یک مصاحبه گفت به همراه پدرش تصمیم به حمایت نکردن از «کامالا هریس»، نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات‌ در انتخابات ۲۰۲۴ گرفته است.

او در حالی که با روزنامه «نیویورک تایمز»، از دیگر روزنامه‌های طرفدار حزب دموکرات، درباره این تصمیم مصاحبه می‌کرد، گفت: «خانواده ما مشترکا این تصمیم را گرفتند که از هیچ نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت نکنند. این نخستین و تنها دفعه بود که من هم در این فرآیند مشارکت کردم. ما شهروندان کشوری هستیم که علنا در حال تامین مالی این نسل‌کشی است و خانواده‌ای هستیم که آپارتاید در آفریقای جنوبی را تجربه کرده‌ایم و با حمایت نکردن از هیچ نامزدی از فرصت استفاده کردیم تا توجیهات مربوط به هدف گرفتن گسترده روزنامه نگاران و تداوم جنگ کنونی علیه کودکان در غزه را باطل سازیم.»

«پاتریک سون شیونگ» پدر نیکا سون شیونگ یک پزشک و میلیاردر است که در سال ۲۰۱۸ روزنامه لس آنجلس تایمز را به قیمت ۵۰۰ میلیون دلار خرید. پاتریک اما در اظهاراتی صحبت‌های دخترش درباره اینکه او در تصمیم این روزنامه برای حمایت نکردن از کامالا هریس نقش داشته را رد کرد.

او در بیانیه‌ای به سی‌ان‌ان گفت: «نیکا نظر شخصی خود را مطرح کرده و همچون هر عضو دیگر جامعه حق مطرح کردن نظر شخصی خود را دارد. او نه نقشی در روزنامه لس آنجلس تایمز دارد و نه هیچ مشارکتی در هیچ یک از تصمیمات و بحث‌های هیات تحریریه روزنامه ایفا کرده و این مساله به دفعات شفاف سازی شده است.»

چند روز پیش پاتریک سون شیونگ، مالک روزنامه لس آنجلس تایمز در یک تصمیم ناگهانی تصمیم به حمایت نکردن از کامالا هریس، نامزد ریاست جمهوری دموکرات‌های آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ گرفت که به نوشته سی‌ان‌ان، در بین کارمندان این روزنامه طرفدار حزب دموکرات جنجال به پا کرده است. این روزنامه از زمانی که در سال ۲۰۰۸ از نامزدی «باراک اوباما»، نامزد وقت حزب دموکرات آمریکا حمایت کرد تا کنون همواره از نامزدهای ریاست جمهوری این حزب در هر انتخاباتی حمایت کرده است.

سه تن از اعضای هیات تحریریه لس آنجلس تایمز در واکنش به این تصمیم مالک روزنامه استعفا کردند.

نیکا سون شیونگ یک روز قبل از آن هم در پستی در رسانه‌های اجتماعی نوشت: «نسل کشی یک خط قرمز است. تصمیم ما به معنی رای دادن به دونالد ترامپ نیست بلکه خودداری کردن از حمایت از نامزدی است که ناظر بر جنگی علیه کودکان است. من به این تصمیم لس آنجلس تایمز برای حمایت نکردن از هریس افتخار می‌کنم چون مطمئن هستم چیزی تحت عنوان کودکان تاریکی و حیوانات انسان‌نما نداریم.»

به گزارش ایسنا، روز جمعه همچنین روزنامه «واشنگتن پست» آمریکا، یک روزنامه دیگر طرفدار حزب دموکرات نیز در یک تصمیم مشابه اعلام کرد از هیچ نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده و هر انتخابات ریاست جمهوری دیگر در آینده حمایت نمی‌کند. این روزنامه گزارش داد این تصمیم را «جف بزوس»، میلیاردر سرشناس آمریکایی و مالک واشنگتن پست و شرکت آمازون اتخاذ کرده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
X
آگهی تبلیغاتی