×
بین الملل
شناسه خبر : 195933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 11:05
فرار از محاکمه علت طولانی کردن جنگ از سوی بی‌بی

روزنامه صهیونیستی معاریو ؛

فرار از محاکمه علت طولانی کردن جنگ از سوی بی‌بی

معاریو از قول یک تحلیلگر صهیونیست نوشت: ادامه جنگ فعلی که اسرائیل گرفتار آن شده، در خدمت منافع شخصی و سیاسی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر بوده و او به دنبال فرار از محاکمه در دسامبر آینده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی به نقل از یک مسئول سابق این رژیم، اعلام کرد که نتانیاهو همه اسرائیلی‌ها را فدای منافع شخصی خود می‌کند و درحالی که اسرائیل گرفتار بحران‌های متعدد شده، او با هدف فرار از محاکمه، جنگ را طولانی می‌کند.

در ادامه انتقادات صهیونیست‌ها از ادامه جنگ فرسایشی رژیم اشغالگر در نوار غزه و گسترش این جنگ، «ایال روزوفسکی» نویسنده و تحلیلگر صهیونیست در مقاله‌ای که توسط روزنامه عبری معاریو منتشر شد، اعلام کرد: ادامه جنگ فعلی که اسرائیل گرفتار آن شده، در خدمت منافع شخصی و سیاسی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر بوده و او به دنبال فرار از محاکمه در دسامبر آینده است.

این نویسنده صهیونیست که یک وکیل برجسته و مشاور سابق وزارت دادگستری رژیم اشغالگر به شمار می‌رود، گفت: نتانیاهو هیچ تلاشی برای حل درگیری‌ها و آزاد کردن اسرای اسرائیلی از غزه نمی‌کند؛ بلکه به دنبال توجیهی برای ماندن در قدرت و طولانی کردن جنگ با هدف فرار از محاکمه‌ای است که در ماه دسامبر آینده در انتظار اوست.

وی افزود: این مسیر، سوالاتی را درباره بهره‌برداری نتانیاهو از درگیری‌های نظامی در خدمت منافع شخصی به وجود می‌آورد و نشان می‌دهد که نتانیاهو منافع همه اسرائیلی‌ها را فدای منافع شخصی خودش می‌کند و تصمیماتی می‌گیرد که در سطح سیاسی، امنیتی و نظامی به نفع اسرائیل نیست و آینده آن را به خطر می‌اندازد.

در ادامه این مقاله آمده است: اسرای اسرائیلی که اکنون در دست حماس هستند، قطعاً به زودی باز نخواهند گشت؛ زیرا پایان دادن این جنگ به نفع نتانیاهو نیست و او همچنان در حال پیچیده‌تر کردن و گسترش درگیری‌هاست. در طول این جنگ، صدها نظامی اسرائیلی کشته شده و صدها هزار نفر از اسرائیلی‌ها خانه‌های خود را ترک کرده و آواره شده‌اند. در شرایطی که اسرائیل بر اساس اصل حفاظت از «شهروندان» (شهرک نشینان) به عنوان اولویت اصلی بنا شده بود، اما عملکرد کنونی مقامات، همه اسرائیلی‌ها را ناامید کرده و امید آنها را برای بازگرداندن اسرا از غزه از بین برده است.

تحلیلگر مذکور صهیونیست خاطرنشان کرد: با وجود ویرانی‌های عظیمی که ارتش اسرائیل در نوار غزه بر جای گذاشته، اما جنگ هنوز به پایان نرسیده و بیش از 100 اسرائیلی در دست حماس اسیر هستند. تا زمانی که توافقی برای آتش بس حاصل نشود، امیدی به بازگشت اسرا از غزه وجود ندارد. این در شرایطی است که همه می‌دانند نتانیاهو تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهد این جنگ به پایان برسد؛ زیرا پایان جنگ به معنای حضور او در دادگاه در ماه دسامبر آینده است و نتانیاهو می‌خواهد به بهانه جنگ، محاکمه خود را به تعویق بیندازد.

در ادامه این یادداشت تاکید شده است: روشن است که نتانیاهو با ادامه جنگ می‌تواند کابینه خود را حفظ و از فروپاشی آن جلوگیری کند و به بهانه اینکه مشغول تصمیمات جنگی است، در دادگاه حاضر نشود؛ به ویژه اینکه نتانیاهو هرگونه دستاوردی را در جنگ به خود نسبت می‌دهد و همه شکست‌ها را به گردن ارتش یا سایر مقامات می‌اندازد.

نویسنده در پایان نتیجه‌گیری کرد که ادامه این جنگ فرسایشی به معنای تلفات بیشتر در میان نظامیان و غیرنظامیان اسرائیلی، ادامه رنج اسرا در تونل‌های غزه، فرسایش دستاوردها، بدتر شدن بحران اقتصادی و تشدید انزوای بین‌المللی اسرائیل بعد از افشای جنایت‌های آن در سطح دنیاست.


نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه