×
سیاسی
شناسه خبر : 195928
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 10:43
اعلام عزای عمومی در سیستان و بلوچستان

اعلام عزای عمومی در سیستان و بلوچستان

روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: استاندار این استان در پی شهادت 10 نفر از کارکنان انتظامی در تفتان، امروز یکشنبه را عزای عمومی اعلام کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: در اطلاعیه روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان آمده است: در پی ناکامی رژیم سفاک صهیونیستی در جبهه مقاومت و همزمان با تعدی آن رژیم منحوس به برخی از نقاط ایران اسلامی، تروریست‌های مزدور، دست به جنایت زده و ۱۰ نفر از ماموران خدوم و فداکار و غیورمردان دلاور فراجا را ناجوانمردانه در حوزه شهرستان تفتان به شهادت رساندند.

این اطلاعیه می افزاید: ضمن محکوم کردن این جنایت تروریستی و عرض تسلیت به خانواده‌های معظم شهدا و مردم شهید پرور استان، امروز یکشنبه ششم آبان ماه همزمان با آیین تشییع و بدرقه پیکرهای مطهر این شهیدان والامقام، از سوی استاندار سیستان و بلوچستان در سراسر استان عزای عمومی اعلام می‌شود.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی کشور، در اطلاعیه‌ای از شهادت ۱۰ نفر از نیروهای پلیس ۲ واحد گشتِ پاسگاه انتظامی گوهرکوهِ شهرستان تفتان خبر داد.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پیِ تماس های تلفنیِ مردمی با مرکز فوریت‌های ۱۱۰، ۲ واحد گشت انتظامی برای ارائه خدمت به شهروندان در محل‌هایِ مورد نظر حاضر که در مسیر برگشت به پاسگاه انتظامی، در کمین تروریست‌ها قرار گرفته و طیِ این درگیری تعدادی از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان را به شهادت رساندند.

دستور ویژه وزیر کشور برای بررسی حادثه تفتان

وزیر کشور در پی حادثه تروریستی در تفتان سیستان و بلوچستان که به شهادت تعدادی از نیروهای پاسگاه انتظامی منجر شد، هیاتی را مامور بررسی ابعاد این حادثه کرد.

مرکز اطلاع‌رسانی وزرات کشور روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: وزیر کشور به این هیات که متشکل از فرماندهان انتظامی و مقامات وزارت کشور است، دستور داد در اسرع وقت با حضور در منطقه جزئیات این حادثه را بررسی و گزارش کنند.

سخنگوی فرماندهی انتظامی از دستگیری یکی از اعضای گروهک جیش الظلم که در حادثه‌ تروریستی امروز شنبه تفتان نقش کلیدی و در صحنه حضور داشته، خبر داد.

سردار سعید منتظرالمهدی بیان کرد: واحدهای عمل کننده مبارزه با تروریسم فراجا در عملیاتی گسترده اقدام به شناسایی عاملان حادثه‌ امروز ظهر در تفتان کرده که در جریانِ آن تا الان یک نفر از تروریست‌ها دستگیر شد.
وی افزود: با تنگ‌تر شدن عرصه بر مزدوران، آنها مجبور شدند خودرو و سایر تجهیزات را رها و از صحنه بگریزند که تلاش برای دستگیری تمامی تروریست‌ها در دستورکار قرار دارد.

سخنگوی فراجا گفت: از ساعاتی پیش جانشین فرمانده کل انتظامی در موقعیت حضور و درحال پیگیری موضوع هستند.

شهرستان تفتان یکی از شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان به مرکزیت شهر نوک‌آباد است. این شهرستان با مصوبه هیات دولت در تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۹۸، با ارتقا بخش نوک‌آباد از توابع شهرستان خاش به شهرستان تبدیل شده است.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ