×
اقتصادی
شناسه خبر : 195788
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/05 ساعت 11:56
نرخ دلار  ریزشی شد

نرخ دلار ریزشی شد

دبیرکل سابق کانون صرافان گفت: با توجه به بازگشت آرامش به بازار، قیمت دلار حدود سه‌هزار تومان نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه) کاهشی شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: «کامران سلطان زاده»درباره وضعیت قیمت ارز در کشور افزود: زمانی که بازار با تنش همراه باشد، مردم به سمت خرید اموال منقول همچون ارز، طلا و سکه روی می آورند، اما زمانی که تنش و اضطراب احتیاطی پایان می یابد به دلیل بازگشت آرامش به بازار، مردم به صورت موقتی و احتیاطی ارز، طلا و سکه را خریداری نمی کنند.

دبیرکل سابق کانون صرافان اظهار داشت: اتفاقات بازار ارز یک روال عادی را طی می کند، به طوری که پس از اتمام تنش که انتظار می رفت اتفاق خاصی بیفتد و رخ نداد، مجدد آرامش به بازار بازگشته است.

 به گزارش ایرنا، وی تصریح‌کرد: قیمت دلار که در هفته‌ های اخیر به دلیل افزایش تنش‌ های سیاسی منطقه و خبرهای منفی وارد کانال ۶۹ هزار تومان شده بود که از صبح امروز با کاهش سه هزار تومانی به کانال ۶۶ هزار تومان وارد شد.

ارز تتر ریخت

قیمت تتر هم اکنون وارد کانال ۶۵ هزار تومان شده است و این کاهش قیمت نشان از کاهش قیمت دلار در بازار دارد.

 قیمت تتر که با آغاز ترقه بازی رژیم صهیونیستی در آسمان ایران به کانال ۷۰ هزار تومان رسیده بود شروع به ریزش کرده است و الان به کانال ۶۵ هزار تومان سقوط کرده است.

 

روند ریزشی قیمت ارز در بازار با حمله بی‌خردانه و ناموفق رژیم صهیونیستی 

یک نماینده مجلس با اشاره به عقبگرد دلار به کانال ۶۶ هزار تومان بعد از حمله بی خردانه و ناموفق رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: پس از این اتفاق که به اذعان خود اسرائیلی‌ها بسیار ناامیدکننده بود، با افت ارزش تتر، روند ریزشی قیمت ارز در بازار ایران نیز آغاز شد. 

رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مجلس  با اشاره به اتفاق دیشب و پاسخ قاطع پدافند هوایی ایران و عقبگرد دلار به کانال ۶۶ هزار تومان  گفت: براساس بیانیه‌های رسمی پدافند هوایی کشور، تنها خسارات محدودی وارد شده و این توان دفاعی کشور بسیار ارزشمند است.

وی گفت: پس از این اتفاق که به اذعان خود اسرائیلی‌ها بسیار ناامیدکننده بود، با افت ارزش تتر، روند ریزشی قیمت ارز در بازار ایران نیز آغاز شد. 

سنگدوینی تصریح کرد: افزایش بی‌سابقه قیمت طلای جهانی متاثر از اتفاقات مختلف اقتصادی و سیاسی در دنیا و منطقه است که طبیعتا بر قیمت‌ داخلی طلا نیز تاثیر می‌گذارد و این در حالی است که با کاهش ارزش اونس جهانی، امکان افت بیشتر نرخ دلار نیز وجود دارد. 

وی با بیان اینکه در یکسال گذشته میزان رشد طلای جهانی ۴۰ درصد بوده است، تصریح کرد: این افزایش قیمت اونس جهانی بی‌سابقه بوده است و بر همه اقتصادها در دنیا اثر خواهد داشت و فقط مختص ایران نیست. 

نماینده مردم گرگان در مجلس اظهار کرد: تجربه یک سال گذشته نشان داده که بازار طلا و ارز ما توانسته در برابر تلاطم‌های اقتصادی سیاسی- امنیتی در سطح بین المللی مقاومت داشته باشد که در حال حاضر نیز باتوجه به افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی و همچنین اتفاقات امنیتی در سطح منطقه باز هم شاهد ایستادگی و مقاومت بازار طلا و ارز در برابر این تلاطم ها بوده‌ایم به نحوی که شاهد افت قیمت دلار در بازار تا کانال ۶۶ هزار تومان هستیم. 

وی افزود: ما در یک سال گذشته بزرگترین و بیشترین اتفاقات سیاسی-امنیتی را در سطح منطقه داشتیم که در دهه‌های گذشته نظیر آن را شاهد نبوده‌ایم اما با سیاست‌ها و برنامه‌های بانک مرکزی، حداقل نوسانات را در بازارها شاهد بودیم.

سنگدوینی تاکید کرد: به تازگی نیز بانک مرکزی اطلاعیه جدیدی درباره عرضه و تولید سکه با تاریخ هر سال منتشر کرد که باعث کاهش قیمت سکه در بازار و کوچک شدن حباب آن شد. همچنین امروز نیز اعلام کرد که در راستای مدیریت بازار، عرضه یک میلیون سکه بهار آزادی در قطعات ربع، نیم و تمام توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این نماینده مردم در مجلس گفت: تلاش بانک مرکزی برای ساماندهی بازار طلا و ارز همچنان ادامه دارد و تاثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت

ترس بازار ریخت/ دلارفروشان از دلار ۶۰ هزار تومانی می گویند

گزارش ز بازار ارز تهران حاکی است، بازاری‌ها بین‌صحبت‌هایشان‌مدام‌ از‌حملات ضعیف دیشب اسراییل می گویند و‌  تاکید دارند: ترس بازار ریخت؛ خیال بازار راحت شد.

گشت و‌گذاری در خیابان منوچهری همزمان با دقایق نخست اغاز معاملات غیررسمی ارز نشان‌ میدهد، حجم فروش از همان دقایق اولیه سنگین است.

فروشنده ها با صدای بلند سعی دارند ارز خود را سریعتر بفروشند؛ «هزارتا نقدی کی‌میخاد؟»؛ «10 هزارتا نقد کی میخاد؟»؛ «دلار اماده و نقد کی میخاد؟».

دلارفروش‌های منوچهری به تکاپو برای فروش دلارهای خود افتاده اند و مدام از حملات ضعیف اسراییل در شب گذشته و‌ناتوانی‌ش سخن می‌گویند.

آنها تاکید دارند که الان دیگر ترس بازار ریخته و می توانیم شاهد بازگشت قیمت دلار به 60 هزار تومان باشیم.

یکی از دلارفروش‌ها با تاکید براینکه خیال بازار راحت شده است، گفت: چند هفته بود مدام شاهد تهدید سنگین اسراییل بودیم ولی با اتفاقی که دیشب افتاد مشخص شد ترس ها‌ الکی بوده است.

یکی از فعالان بازار ارز درباره دلیل سقوط آزاد نرخ ها در بازار می گوید: حملات رژیم اشغالگر قدس بسیار محدود و ضعیف بود و بیشتر جنبه ی مصرف داخلی داشت تا اذهان عمومی شهروندان خود را ارام کند.

او‌می گوید: بالا زدن های بازار بخاطر ترس از حمله سنگین بود و بازار به اصطلاح از 2 هفته قبل پیشخور شده بود ، اکنون که حمله انجام شد و بسیار خفیف بود ، ترس بازار ریخت و هیجان کاذب بازار در حال تخلیه است.

به گزارش تسنیم، هم‌اکنون‌ دلار در منوچهری به کانال 65 هزار تومان بازگشته است، انهم درحالی که قیمت دلار در روزهای قبل به کانال 69 هزار تومان پیشروی کرده بود؛ باوجود سقوط ازاد دلار همچنان دلال‌ها دنبال مشتری برای دلارهای خود هستند.

طبق این گزارش قیمت هر قطعه سکه طرح جدید امروز (شنبه، پنج آبان) در بازار طلای تهران با کاهش یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه) به ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید.

 هر قطعه سکه طرح جدید امروز (شنبه) تا لحظه درج این خبر در بازار طلای تهران ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رفت که نسبت به روز کاری گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان کاهش داشت.

هر قطعه سکه طرح قدیم امروز نسبت به روز کاری گذشته با کاهش یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی، ۴۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

قیمت نیم‌ سکه امروز با افت ۵۰۰ هزار تومانی به ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید.

ربع‌ سکه در روز جاری با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به پنجشنبه، ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی با ۳۰۰ هزار تومان کاهش، هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

امروز قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار تهران با افت ۲۰۲ هزار تومانی نسبت به پنجشنبه، چهار میلیون و ۳۹۷ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

برپایه این گزارش، در روز جاری بهای هر انس طلا در بازارهای جهانی با ۱۷ دلار افزایش به ۲ هزار و ۷۴۸ دلار رسید.


کلید واژگان
دلارارزریزس
نظرات

آخرین اخبار
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس