×
بین الملل
شناسه خبر : 195760
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/05 ساعت 09:18
قدرت و هوشیاری نقطه قوت/دست برتر ایران در ماجراجویی اسرائیل

گزارش رسانه‌های عربی و پاکستانی از واکنش پدافند هوایی ایران

قدرت و هوشیاری نقطه قوت/دست برتر ایران در ماجراجویی اسرائیل

رسانه‌های عربی و پاکستانی در گزارش‌های ساعات گذشته خود به قدرت پدافندی ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی اشاره کردند و هوشیاری و در وقت مناسب با این حمله را ستودند و از دست برتر ایران در مقابل ماجراجویی اسرائیل نوشتند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  رسانه‌های عربی طی ساعات گذشته با پوشش تحولات مربوط به ایران، گزارش دادند که پدافند هوایی کشورمان به صورت موفقیت آمیزی با تجاوز رژیم صهیونیستی مقابله کرده است.

پایگاه خبری العهد در این خصوص نوشت: رژیم صهیونیستی شب گذشته دست به یک تجاوز هوایی علیه ایران زد. رسانه‌های داخلی در ایران نیز از شنیده شدن صدای چند انفجار در اطراف تهران خبر دادند و در عین حال تاکید کردند که هیچ حمله‌ای علیه فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مهرآباد صورت نگرفته است.

منابع محلی نیز اعلام کردند که صدای انفجارهای مذکور به فعالیت پدافند هوایی ایران برمی گردد.

الغد اردن نیز در این خصوص نوشت: عملیات هجومی اسرائیل علیه ایران با ریزپرنده ها صورت گرفت و این حملات با موفقیت خنثی شدند. منابع آگاه اعلام کردند که پدافند هوایی ایران با هوشیاری و در وقت مناسب با این حمله مقابله کردند.

شبکه المیادین نیز به نقل از خبرنگار خود مستقر در تهران گزارش داد: پدافند هوایی ایران موفق شد اهداف متخاصم را در جنوب و غرب استان تهران ساقط کند.

شبکه روسیا الیوم نیز با انتشار کلیپ‌های ویدئویی به نقل از خبرنگار خود گزارش داد: صدای انفجارها در تهران بعد از موفقیت پدافند هوایی ایران در برابر اهداف متخاصم در شرق استان تهران متوقف شد.

مرکز پدافند هوایی تهران اعلام کرد که صداهای به گوش رسیده در این منطقه به دلیل فعالیت پدافند هوایی به وجود آمد.

پایگاه خبری مصراوی در این خصوص گزارش داد: کلیپ‌های ویدئویی منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد که پدافند هوایی ایران موفق شده است حملات پرتابه‌های اسرائیل را دفع کند. رسانه‌های ایرانی نیز گزارش دادند که هیچکدام از مراکز نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در غرب و جنوب غرب استان تهران هدف قرار نگرفته‌اند.

سایت خبری القاهره الاخباریه نیز به نقل از رسانه‌های ایرانی تاکید کرد: پدافند هوایی ایران با هوشیاری کامل با حمله رژیم صهیونیستی مقابله و این حمله را در شرایط مناسبی خنثی کرد. ایران اعلام کرده است که موفق شده حملات رژیم صهیونیستی را خنثی کند و تنها برخی خسارات محدود در برخی مکان‌ها باقی مانده است.

روایت رسانه‌های پاکستان از دست برتر ایران در مقابل ماجراجویی اسرائیل

 رسانه‌های پاکستانی و تحلیلگران این کشور در واکنش به فرافکنی سردمداران تل‌آویو درخصوص اقدام نظامی در ایران، گفتند: سامانه دفاعی جمهوری اسلامی ایران برای دفع تجاوزات خارجی موفق عمل کرده و این عملکرد از دست برتر ایرانیان در برابر ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی حکایت دارد.

 تمامی شبکه‌های خبری پاکستان از ساعات اولیه امروز با قطع برنامه‌های عادی خود به تحولات منطقه ناشی از ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر تهاجم به خاک جمهوری اسلامی ایران پرداختند.

شبکه خبری اکسپرس با استناد به دو پاسخ موشکی ایران به اسرائیل درپی تجاوز به اماکن دیپلماتیک ایرانی در دمشق و ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران، اعلام کرد: به گفته مسئولان ایرانی، حملات اسرائیل نه با موشک که با چند پهپاد انفجاری صورت گرفته که با واکنش سریع سامانه‌های دفاعی در مناطق مختلف ایران همراه بوده است.

اکسپرس گزارش داد: وضعیت در تهران و شهرهای دیگر از جمله فرودگاه بین‌المللی امام خمینی عادی است. این درحالیست که تعرض اسرائیل به ایران به ضرر صلح و ثبات در منطقه تمام می‌شود.

شبکه نیوز وان در اسلام‌آباد گزارش داد: همزمان با شنیده شدن صداهای انفجار در ایران، حملات جدیدی در بیروت توسط اسرائیل به وقوع پیوسته و از سوریه و عراق نیز خبرهایی در مورد حملات هوایی مخابره شده است.

این شبکه اردو زبان نوشت: اسرائیل مدعی انتقام حمله روز اول اکتبر (وعده صادق ۲) ایران است اما به نظر می رسد جمهوری اسلامی ایران پاسخ سختی به تعرض اسرائیل خواهد داد.

شبکه سونو نیوز نیز با انعکاس گزارش‌هایی با استناد به منابع ایرانی و رسانه‌های غربی گفت: تجاوز اسرائیل قطعا با پاسخ ایران مواجه خواهد بود درحالی که آمریکایی‌ها از اقدامات متحد خود، اسرائیل، باخبر بودند.

سرتیپ مسعود خان افسر بازنشسته ارتش پاکستان طی گفت‌وگو با این شبکه خبری اظهار داشت: شاید اسرائیل شدت پاسخ موشکی ایران در اول اکتبر و ۱۳ آوریل را فراموش کرده باشد اما اینبار به نظر می‌رسد پاسخ تهران متفاوت‌تر و دردناک‌تر باشد.

سید محمد علی کارشناس برجسته پاکستانی نیز افزود: باید منتظر اظهار نظرهای رسمی از سوی طرف ایرانی باشیم زیرا گزارش‌ها و ادعاهای اسرائیل همواره با فرافکنی همراه است.

عبداله حمید گل تحلیلگر امور دفاعی نیز با یادآوری پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ۶ روز قبل از یکسالگی جنگ غزه، گفت: دست برتر ایران در مقابل ماجراجویی‌های فزاینده صهیونیست‌ها مشهود است و آنان هرگز در برابر تجاوزات اسرائیل که با همراهی آمریکا صورت می گیرد، کوتاه نخواهند آمد.

شبکه خبری جیو نیوز نیز با اشاره به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر تکمیل به اصطلاح عملیات نظامی علیه ایران، گزارش داد: پدافند هوایی ایران در نقاط مختلف در منهدم کردن پرتابه‌های متخاصم با موفقیت عمل کردند.

شبکه خبری بُل‌نیوز در اسلام‌آباد گزارش داد: اسرائیل هیچ یک از تاسیسات نفتی یا هسته‌ای در ایران را هدف نگرفته با این حال مقامات ایرانی اعلام کردند که پاسخ دندان‌شکن به تجاوزات رژیم صهیونیستی خواهند داد.

این شبکه پاکستانی افزود: جمهوری اسلامی ایران با قدرت و موفقیت در دفع تعرض اسرائیل اقدام کرد.

شبکه خبری روز نیوز در اسلام‌آباد گزارش داد: حملات محدود اسرائیل، نتیجه وعده‌های آمریکا به این رژیم مبنی بر ارسال بیشتر تسلیحات به تل آویو به شرط محدود بودن سطح هرگونه عملیات علیه ایران است. در این گزارش به نقل از مقامات ایرانی آمده است: نیروهای جمهوری اسلامی برای پاسخ، آمادگی کامل دارند و هیچ تامل یا مصالحه‌ای در برابر تعرض دشمنان به ایران نخواهد شد.

به گزارش مهر، صدی البلد نیز گزارش داد: رسانه‌های محلی در ایران به فعال شدن پدافند هوایی در شرق استان تهران اشاره کردند. بعد از موفقیت پدافند هوایی در شرق تهران در مقابله با اهداف متخاصم صدای فعالیت این پدافند متوقف شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای