×
سیاسی
شناسه خبر : 195702
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/04 ساعت 17:57
حضور فرزندان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس

به منظور ابلاغ پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت گرفت؛

حضور فرزندان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس

فرزندان رهبر معظم انقلاب در این دیدار، ضمن ابلاغ سلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مراتب تبریک و تسلیت ایشان را به مناسبت شهادت آقای یحیی السّنوار به نماینده‌ی حماس در تهران اعلام کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فرزندان رهبر معظم انقلاب در این دیدار، ضمن ابلاغ سلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مراتب تبریک و تسلیت ایشان را به مناسبت شهادت آقای یحیی السّنوار به نماینده‌ی حماس در تهران اعلام کردند.


ایشان در این دیدار، همچنین با اشاره به تصریح اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برای کمک به مردم فلسطین و لبنان، به تشریح کمک‌های مردمی ملّت ایران پرداختند و پویش ملّی «ایران همدل» را نمونه‌ای از این کمک‌ها برای همراهی با رزمندگان و مردم مقاوم فلسطین و لبنان اعلام کردند.

نماینده‌ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با تشکّر از پشتیبانی‌های مردم و دولت ایران از مقاومت، به حمایت‌های ویژه‌ی رهبر انقلاب اسلامی اشاره و از این حمایت‌ها تشکّر کرد و از فرزندان رهبر انقلاب خواست تا سلام گرم رزمندگان مقاومت در فلسطین و غزّه را به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برسانند.

در رهبری مقاومت احساس خلاء وجود ندارد

خالد قدومی، نماینده‌ جنبش حماس در تهران، با تشریح وضعیّت رهبری مقاومت فلسطین پس از شهادت شهید سنوار، اظهار داشت: ایشان، در دوران حیات و پیش از شهادتش، سازوکاری را برای رهبری مقاومت طرّاحی کرده بود تا در صورت نبودنش، کار گره نخورد. الان هم کار بر طبق همان روال در حال انجام است. این ابتکار توسّط خود ایشان صورت گرفته بود و الان هم با وجود شهادت ایشان، خلأیی در رهبری مقاومت احساس نمی‌شود.

نماینده‌ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در تهران، در ادامه افزود: اکنون هرچند رهبران شناخته‌شده‌ی مقاومت در لبنان و فلسطین به شهادت رسیده‌اند، امّا کار توسّط لایه‌ی دیگری از مسئولان و فرماندهان جلو می‌رود که اتّفاقاً برای رژیم صهیونی هم شناخته‌شده نیستند و همین برای رژیم به یک بحران تبدیل شده است. الان می‌بینید که نیروهای حزب‌الله چطور در میدان رزم عمل می‌کنند و فشار بر رژیم را تشدید کرده‌اند. حیفا در مناطق مرکزی‌تر اراضی اشغالی هم مثل کریات‌شمونه در نزدیکی مرز، زیر ضربات رزمندگان مقاومت قرار گرفته است.

قدومی با اشاره به اینکه در نوار غزّه هم سازمان رزم حماس زنده و فعّال است، افزود: عملیّات چندی قبل جبالیا که در شمال نوار غزّه انجام و موجب هلاکت تعدادی از نظامیان رژیم صهیونی شد، توسّط بخشی از نیروهای مقاومت انجام گرفت که بعد از عملیّات طوفان‌الاقصیٰ جذب سازمان رزم مقاومت شده‌اند.

دشمن در دشمنی هیچ جنبه‌ انسانی را رعایت نمی‌کند

قدومی با اشاره به پیگیری‌های مقاومت برای کاهش رنج و آلام مردم در نوار غزّه گفت: مقاومت علاوه بر میدان نبرد، در سایر عرصه‌ها هم همه‌ی توان دیپلماتیک و سیاسی خود را به میدان آورده تا در حدّ توان، بتواند مشکلات مردم را حل کند.


نماینده‌ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در تهران، همچنین با اشاره به وضعیّت نابسامان انسانی در نوار غزّه، گفت: گذرگاه رفح کاملاً مسدود است و کمک‌های بشردوستانه و انسانی صرفاً از طریق دو گذرگاهی که توسّط رژیم کنترل می‌شوند به نوار غزّه می‌رسند که آن هم به‌شدّت ناکافی است. نیازهای روزانه‌ مردم، پیش از جنگ، توسّط هزار کامیون و تریلی در روز تأمین می‌شد که این عدد در حال حاضر و وضعیّت جنگی منطقه به چهل کامیون رسیده است.

قدومی گفت: هرچند مردم صابر و ثابت‌قدم هستند امّا از نظر شرایط زندگی و وضعیّت انسانی، اوضاع بسیار سنگین است. دشمن در دشمنیِ خود هیچ جنبه‌ی انسانی، قانونی و سیاسی‌ای را رعایت نمی‌کند و همه‌ی زیرساخت‌های شهری را هم تخریب کرده است. اصولاً عملیّات طوفان‌الاقصیٰ نیز به همین دلایل انجام گرفت.

نماینده‌ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در تهران، در بخش دیگری از این دیدار، با اشاره به نگاه ضدّانسانی مسئولان رژیم صهیونی در راستای انسانیّت‌زدایی از دیگر انسان‌ها گفت: مسئولان رژیم در ته دل خودشان واقعاً به این اعتقاد دارند که خداوند در انسانِ صهیونیست حلول کرده و به همین دلیل فقط صهیونیست‌ها انسانند و دیگر انسان‌ها مادون صهیونیسم قرار دارند!

عصر آمریکا تمام شده است

قدومی همچنین با اشاره به بعضی اخباری که درباره‌ مذاکرات آتش‌بس از سوی مقامات آمریکایی عنوان شده است گفت: وزیر امور خارجه‌ آمریکا، با خرسندی از شهادت شهید سنوار، گفته است تا وقتی سنوار بود امکان توافق نبود و الان می‌توانیم توافق کنیم. او نمی‌داند که سنوار زنده بود و هنوز هم زنده است. آمریکایی‌ها تصوّر می‌کنند که الان فرصت خوبی برای محو کردن مقاومت است، ولی به امید خدا این اتّفاق نخواهد افتاد. عصر آمریکا تمام شده است.

قدومی، در پایان این دیدار، با تشکّر از حضور فرزندان رهبر انقلاب در دفتر نمایندگی جنبش حماس در تهران، گفت: عمر دشمن کم شده و نابودی او نزدیک است. این جنایت‌ها هم ناشی از بحرانی است که از این ناحیه بر دشمن وارد شده است. ما هم با یاری خداوند در میدان هستیم و خواهیم ماند. خداوند حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را حفظ کند. سلام گرم رزمندگان مقاومت در فلسطین و غزّه را به ایشان برسانید.

فرزندان رهبر انقلاب، در پایان این دیدار، دفتر یادبود جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در تهران را امضاء کردند.

حضور+فرزندان+رهبر+انقلاب+در+دفتر+حماس+در+تهران
حضور+فرزندان+رهبر+انقلاب+در+دفتر+حماس+در+تهران
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آتش‌سوزی و توقف فعالیت قسمت‌هایی از بندر الفجیره امارات
معرفی برندگان جوایز تمشک طلایی 2026؛ آیس کیوب صدرنشین شد
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا
سخنگوی وزارت دفاع: راه و مکتب امیر شهید نصیرزاده ادامه دارد
هند تسلیم اراده ایران در تنگه هرمز شد
960 همت اعتبار برای کالابرگ در سال 1405 دیده شده است
قیمت کارخانه محصولات سایپا اعلام شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 اسفند 1404
وزارت بهداشت شهادت 2 مادر باردار در حملات ددمنشانه صهیونی- آمریکایی را محکوم کرد
پست مهم جورج گالوی درباره مرگ یا مجروحیت نتانیاهو
روایت ملتی که از بمب‌ها قوی‌تر است
جلالی: ایران رژیم صهیونیستی را به‌عنوان طرف مذاکره به‌رسمیت نمی‌شناسد
سردار موسوی: نرخ اصابت موشک‌های ایرانی دو برابر شد
تهدید علنی اسرائیل به هدف قرار دادن خودروهای امدادی در لبنان
عبور قیمت نفت از 103 دلار در پی تداوم اختلال در تنگه هرمز
نهایی شدن دستمزد کارگران تا پایان اسفند ماه
باغ کتاب باز است
سخنگوی قرارگاه خاتم: ایران مبدا شلیک موشک‌های آمریکایی در امارات را هدف قرار می‌دهد
هفته ناامیدکننده برای بورس آمریکا
کاظمی: آموزش حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
چند دستگاه خودرو در 11 ماه تولید شد؟
تمدید اعتبار وکالت‌نامه‌های تعویض پلاک تا پایان شرایط جنگی
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 23 اسفند 1404
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 اسفند 1404
رسوایی ویدئوی جعلی از «بی بی»
مردم بورکینافاسو تجاوز نظامی به ایران را محکوم کردند
اجرای موج48 عملیات مقتدرانه وعده صادق4/حمله موشکی علیه اهداف آمریکایی صهیونی در منطقه
مقام ارشد کاخ سفید: آمریکا از جنگ با ایران خارج شود
نتانیاهو مامور ویژه خود را برای لبنان دوباره به میدان آورد
محل استقرار نیروهای اسرائیلی زیر آتش نیروهای مقاومت
تخریب فدراسیون تیراندازی در پی حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونی
نرخ حواله ارزهای عمده در هفته پایانی سال اعلام شد
سردار شکارچی:کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند
فایننشال تایمز: آمریکا در قبال ایران در دام «اشتباه محاسباتی» افتاد
کوبا از آغاز مذاکرات با آمریکا خبر داد
دستگیری 54 نفر از اراذل و اوباش سلطنت‌طلب و جاسوس
اعلام ساعات معاملات بورس انرژی ایران تا پایان اسفند 1404
سریال بیگانگان، نوروز 1405 از شبکه سوم سیما
سامانه 1811 برای پاسخگویی به آسیب‌دیدگان جنگ در پایتخت
آتش سوزی در سفارت آمریکا در بغداد
وقوع انفجار در یک مدرسه یهودی در آمستردام
پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم
7 دلیل شکست آمریکا در جنگ با ایران
محکومیت حملات به زیرساخت‌های آبی ایران
ترافیک نیمه سنگین تا سنگین در محورهای چالوس و هراز
کره شمالی یک موشک بالستیک آزمایش کرد
دستگیری 13 فرد مشکوک به اقدامات ضدامنیتی در قم
بقائی: آمریکا بازیگر یاغی و تهدید صلح جهانی است؛ ایران از خود دفاع خواهد کرد
لو فیگارو: آمریکا در جنگ علیه ایران آمادگی استراتژیک نداشت
کیفیت هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس