×
ورزشی
شناسه خبر : 195670
تاریخ انتشار :

موسیمانه:

از کی‌روش مشورت گرفتم/استقلال باید جوان شود

سرمربی آفریقایی تیم فوتبال استقلال گفت: من بدون قرارداد به استقلال آمدم. می‌دانم کجا امده ام و چه انتظاراتی هست.

نورنیوز-گروه ورزشی: پیتسو موسیمانه سرمربی تیم فوتبال استقلال در  مراسم معارفه خود اظهار داشت:  از مجموعه استقلال و مدیرعامل باشگاه تشکر می‌کنم که من را به اینجا آوردند. از مفاخر باشگاه تشکر می‌کنم که اینجا تشریف آوردند. شاید دقیق تاریخچه باشگاه را ندانم، ولی می‌دانم این عزیزان چه افتخاراتی کسب کرده‌اند. بابت شرایط خوبی که فراهم کردید، تشکر می‌کنم. از هواداران استقلال که از همانجا انرژی‌شان را گرفتم، تشکر می‌کنم، اینها باعث شدند من به اینجا بیایم. هنوز قراردادی امضا نکرده بودم که تصمیم گرفتم به اینجا بیایم. هواداران با عشقی که می‌ورزیدند باعث شدند قراردادم را امضا کنم. قبل از حضور در استقلال تحقیقاتی در مورد این تیم داشتم و همینطور با دوست ۲۰ ساله‌ام کارلوس کی‌روش صحبت کردم. علاوه بر این با آیاندا پاتوسی بازیکن سابق استقلال نیز صحبت کردم و تصمیم گرفتم به ایران بیایم. خیلی خوشحالم اینجا هستم. تاریخچه باشگاه استقلال را می‌دانم و می‌دانم کجا هستم و چه انتظاراتی وجود دارد.

وی در ادامه افزود: راه طولانی برای بازگشت به روزهای خوب وجود دارد. فوتبال همینطوری نیست و نیاز به زمان هست. وقتی برنده نشوید در واقع زمانی وجود ندارد. این باعث می‌شود که به سرعت به شرایط خوب بازگردیم. اگر برنده نشویم نمی‌توانیم زمان را بخریم. من صبح روز مسابقه استقلال با النصر عربستان به دبی رسیدم و دیدم تیم ما فوتبال خوبی را برابر النصر به نمایش گذاشت. این مسئله نشان می‌دهد تیم ما قابل احترام است، اما راهی طولانی در پیش داریم تا به چیزی که می‌خواهیم برسیم. برای همین من اینجا هستم تا این کارها را انجام دهم. روز گذشته یک جلسه تمرینی با تیم داشتم و فردا نیز مسابقه داریم. می‌دانم زمان مناسبی برای حضور در یک تیم نیست و امروز هم نمی‌توانیم تمرین خاصی داشته باشیم، اما اعتقادم این است که باید پیروز مسابقه فردا شویم. تنها راه بالا آمدن بردن بازی‌هاست. در مورد بازیکنان هم باید بگویم نیاز هست با یک برد اعتمادبه‌نفس‌شان بازگردد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: در کنار پیروزی‌ها، باید فرهنگ تیمی را عوض و راهی را که می‌خواهیم، پیدا کنیم. پشت هر تاکتیک و تکنیک تفکر درست وجود دارد و اگر نباشد هیچ وقت نمی‌توانید موفق باشید. ما باید به لوگو و برند استقلال احترام بگذاریم و برای آن بازی کنیم. نباید تفکر انفرادی داشته باشیم و برای قهرمانی می‌بایست تفکرمان تیمی باشد. به بازیکنان گفتم اگر نظم و احترام نسبت به تیم نداشته باشیم هیچ راهی برای‌مان وجود ندارد. ما باید وضعیت تیم را به خصوص در بخش هجومی بهبود ببخشیم. اگر گل نزنیم که نمی‌توانیم برنده شویم. باید کم کم قضیه زدن گل و کارهای هجومی را افزایش دهیم. البته معنی این حرف‌ها این نیست که دفاع را فراموش کنیم. تیم ما در بازی قبلی سه گل خورده است. مسئله ساده‌ای است که باید گل نخوریم و گل بزنیم، اما در فوتبال این کار سخت است. اگر بالانس گل نخوردن و گل زدن را داشته باشیم، همه چیز ایده‌آل است اما در کنار آن باید روحیه را به بازیکنان القا کنیم.

موسیمانه همچنین تصریح کرد: متوجه شدم میانگین سنی تیم بالاست. نیاز است که تیم جوان‌تر شود تا اشتیاق و انگیزه تیم افزایش یابد. این مسئله نیاز به زمان دارد تا تیم را به سمت جوان‌تر پیش ببریم. همزمان نیاز به بازیکنان باتجربه داریم. ما باید با داشته‌های تیم بالانس را انجام دهیم و توصیه‌ها را به بازیکنان بدهم و این امکان‌پذیر نیست مگر اینکه کمک‌ها و دستیاران ایرانی من انجام دهند. ما از کشور و فرهنگ دیگری می‌آییم و باید دستیار ایرانی به ما برای آشنایی با فرهنگ فوتبال ایران کمک کند. من همیشه مشورت می‌گیرم. باورم این است که آدم‌های درستی کنار من هستند، همینطور دستیارانی ایرانی. درست است که دو روز است به ایران آمده‌ام اما هدف ما موفقیت برای برند استقلال است. من تجربه کار با تیم‌های بزرگ مثل استقلال را دارم و مبحث جدیدی نیست و این کار را انجام داده‌ام. امیدوارم آن تغییرات را صورت بدهم، چون اینجا زمانی وجود ندارد و باید زودتر بالا بیایید. من این کار را نمی‌توانم به تنهایی انجام دهم و یک کار تیمی است. همه ما یک هدف مشترک به اسم استقلال داریم. روی لوگوی تیم‌مان دو ستاره داریم که می‌دانیم چیست، چون خودم سه ستاره کسب کرده‌ام. من با تیم‌های بزرگ کار کرده‌ام و باز هم می‌گویم مبحث جدیدی نیست و تأکید می‌کنم کار ساده‌ای هم نیست. با حمایتی که مدیریت و افراد خواهند کرد باید ذهنیت تیم را عوض کرد، همینطور با آوردن بازیکنان دیگر، باید شرایط را عوض کنیم.

وی تصریح کرد: رئال مادرید را مثال می‌زنم که با وجود بازیکنان بزرگی که دارد هر بار سراغ بازیکنان باکیفیت و بزرگ می‌رود تا شرایط را عوض کند. این تیم بنزما را داشت و پس از آن سراغ بازیکنان دیگر رفت. این تیم‌ها همیشه تحت فشار هستند و این فشار را حس می‌کنند. من معجزه‌گر نیستم اما مربی‌ای هستم که خوب نتیجه گرفتم و فکر کنم بتوانم به استقلال کمک کنم. کارمان از فردا آغاز می‌شود، من یک روز وقت داشتم اما کارم را انجام می‌دهم. اعتقاد دارم بازی را می‌بریم، چرا نباید این اتفاق بیفتد؟ برای بازیکنان دیدار با النصر را مثال زدم و گفتم نمی‌توانیم دیدار فردا را با حضور بازیکنانی مثل رونالدو و مانه مثال بزنیم، اما گفتم وقتی در لیگ سه گل می‌خورید و برابر النصر یک گل یعنی باید تفکرتان را عوض کنید. از روز گذشته کارمان را شروع و سعی کردیم روی زمین کار کنیم. من بهترینم را اینجا می‌گذارم. کادرفنی‌ام ۱۱ سال است با من هستند و مثل همه ارکان باشگاه وجودمان را برای استقلال می‌گذاریم. امیدوارم ورزشگاه پر از تماشاگر باشد و به ما انرژی بدهند و فشار را روی بازیکنان بگذارند تا آن فشار به ما انگیزه بدهد. اگر آن انرژی برای ما و بازیکنان بوجود بیاید می‌توانیم تغییرات را بوجود بیاوریم. از حمایت همه تشکر می‌کنم و امیدوارم آن چیزی که می‌خواهیم را، انجام دهیم.

سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال همچنین در مورد استفاده از دستیاران ایرانی در کادرش به خبرنگاران گفت: دستیاران ایرانی کنار ما خواهند بود. ما بدون کمک دستیار ایرانی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و نیاز به دستیاران ایرانی داریم. نیاز داریم اطلاعات را از عزیزان بگیریم. به کسی که در استقلال حضور داشت، نیاز داریم. آنها باید در مسیر ما حرکت کنند تا به هدف‌مان برسیم. به دستیار ایرانی‌ام گفتم نیاز به حمایت و اطلاعات او دارم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
X
آگهی تبلیغاتی