×
بین الملل
شناسه خبر : 195630
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/03 ساعت 21:50

بورل: مردم لبنان به دلیل حملات اسرائیل رنج زیادی می کشند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: مردم لبنان به دلیل حملات اسرائیل رنج زیادی می کشند. این (حملات) باعث ایجاد حجم غیرقابل تحمل تلفات غیرنظامی و ویرانی کامل کشور شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان کنفرانس بین‌المللی حمایت از لبنان که امروز (پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳) در پایتخت فرانسه برگزار شد، تصریح کرد که شرط برقراری آتش‌بس در این کشور، مقابله با بی‌کیفرمانی و رعایت قوانین بین‌المللی از سوی (رژیم) اسرائیل است.

 جوسپ بورل طی سخنانی در نشست با خبرنگاران در پاریس گفت: مردم لبنان به دلیل حملات اسرائیل رنج زیادی می کشند. این (حملات) باعث ایجاد حجم غیرقابل تحمل تلفات غیرنظامی و ویرانی کامل کشور شده است.

وی افزود: به نظر من هیچ تناسبی بین حملات (رژیم اسرائیل) و تلفات وجود ندارد. ۲ هزار و ۴۰۰ غیرنظامی تاکنون کشته و ۱.۲ میلیون نفر از جمله ۴۰۰ هزار کودک آواره شده‌اند. لبنان تحت فشار شدیدی قرار دارد و این وضع باید تمام شود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد که شرکت کنندگان در کنفرانس امروز، بر لزوم برقراری آتش‌بس در لبنان تاکید شد. وی تصریح کرد: اگر آتش بس وجود نداشته باشد، هیچ چیز دیگری کارساز نخواهد بود. اما برای ایجاد آتش بس، باید با بی‌کیفرمانی مقابله و همه بازیگران در منطقه را ترغیب کنیم که به قوانین بین المللی احترام بگذارند.

بورل اضافه کرد که احزاب سیاسی لبنان نیز باید مسئولیت خود را ایفا و رئیس جمهور این کشور را انتخاب کنند. وی گفت که در غیر اینصورت، پیشرفتی در زمینه برقراری آتش‌بس حاصل نمی‌شود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین خواستار تقویت ماموریت صلح‌بانان سازمان ملل متحد در جنوب لبنان (یونیفیل) شد و حملات علیه آن‌ها را محکوم کرد.

وی با بیان اینکه «ما می دانیم چه کسی به یونیفیل حمله می کند» گفت: من تصاویری را تماشا کرده‌ام که در آن نشان می‌دهد ارتش (رژیم) اسرائیل در حال حمله به یونیفیل هستند. این کاملا غیر قابل قبول است و همه در کنفرانس امروز، موافق حمایت از یونیفل و رد حملات بودند.

بورل اضافه کرد که ارتش لبنان نیز باید تقویت و پس از برقراری آتش بس، در جنوب کشور مستقر شود. وی بر همین اساس، تجهیز و حمایت بیشتر از ارتش لبنان را مورد تاکید قرار داد.

وی در پایان، تقویت ارتش و صلح‌بانان سازمان ملل متحد (یونیفیل)، انتخاب رئیس جمهوری، برقراری آتش بس و تهیه یک طرح حمایت اقتصادی برای لبنان را از محورهای اصلی نشست امروز عنوان کرد.

کنفرانس حمایت از لبنان امروز (پنجشنبه) با هدف تامین کمک‌های مالی و برقراری آتش‌بس در این کشور، در پاریس برگزار شد. وزیر امور خارجه فرانسه در پایان اجلاس اعلام کرد که مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار کمک بشردوستانه برای لبنان جمع آوری شده است.

این درحالیست که رژیم صهیونیستی پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گسترده‌ای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان و نیروهای حافظ صلح‌ سازمان ملل متحد آغاز کرده است. این حملات که با محکومیت جهانی مواجه شده، هزاران کشته و مجروح برجای گذاشته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
X
آگهی تبلیغاتی