×
بین الملل
شناسه خبر : 195594
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/03 ساعت 18:15
استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی توسط ارتش اسرائیل

سی‌ان‌ان افشا کرد؛

استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی توسط ارتش اسرائیل

شبکه آمریکا سی‌ان‌ان با انتشار اسنادی افشا کرد که رژیم صهیونیستی از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: پنج اسیر سابق فلسطینی و یک سرباز ارتش رژیم اشغالگر از اقدام عامدانه نیروهای رژیم صهیونیستی برای استفاده از غیرنظامیان فلسطینی به‌عنوان سپر انسانی پرده برداشتند.

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در گزارشی با استناد به مصاحبه‌های صورت گرفته گزارش کرد: «ارتش اسرائیل از غیرنظامیان فلسطینی به‌عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند. آن‌ها (ارتش اسرائیل) با فرستادن غیرنظامیان به خانه‌ها، تونل‌ها یا مناطق تله‌گذاری شده، از فلسطینیان برای برطرف کردن خطر وارده علیه خود استفاده می‌کنند.»

یک سرباز صهیونیست به این شبکه گفت: «ما به آن‌ها (فلسطینیان) دستور می‌دادیم تا پیش از خودمان وارد ساختمان‌ها شوند. اگر خانه بمب‌گذاری شده بود، فلسطینیان منفجر می‌شدند و ما در امان باقی می‌ماندیم.»

طبق گزارش سی‌ان‌ان، استفاده از غیرنظامیان فلسطینی به‌عنوان سپر انسانی در ارتش رژیم صهیونیستی امری عادی است.

این شبکه آمریکایی در ادامه نوشت: «گستردگی این پروتکل آشکار نیست اما با توجه به اظهارات مشابه سرباز اسرائیلی و پنج غیرنظامی فلسطینی، این اقدام در سراسر غزه به‌کار گرفته می‌شود.»

سرباز صهیونیستی در ادامه به سی‌ان‌ان گفت که در ابتدا ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از اقدامات معمول مناطق خطرناک را بررسی می‌کردند، اما پس از مدتی «فرمانده یگان با ۲ اسیر فلسطینی، یک نوجوان ۱۶ ساله و جوانی ۲۰ ساله، ظاهر شد و دستور داد که از اسرای فلسطینی برای پاکسازی مناطق خطرناک استفاده شود.»

این سرباز صهیونیست که هویت او فاش نشده است افزود: «فرمانده ما در ابتدا مدعی شد که اسرا به حماس وابسته هستند. با گذشت چندین ماه نبرد در غزه، ما خسته بودیم، قطعا جان سربازان ما مهم‌تر از فلسطینیان است، اما دنیا این‌گونه کار نمی‌کند.»

او در ادامه گفت: «با گذشت چندین روز، فرمانده یگان را تحت فشار قرار دادیم تا اسرا را آزاد کند، اما او به سادگی گفت که قوانین بین‌المللی اهمیتی ندارد. در نهایت او اسرا را آزاد کرد و همین مسئله، عدم ارتباط اسرا با حماس را اثبات کرد. آن‌ها غیرنظامی بودند.»

قوانین بین‌المللی برای ارتش رژیم صهیونیستی اهمیتی ندارد

از شروع جنگ غزه تاکنون، رژیم صهیونیستی چندین قطعنامه سازمان ملل را نادیده گرفته و همواره مدعی پیروی ارتش خود از قوانین بین‌المللی شده است و هرگاه که سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان خواستار تحت فشار قرار دادن رژیم اشغالگر بابت جنایات خود در غزه بود، آمریکا و دیگر متحدان غربی تل‌آویو مانع هرگونه اقدام معناداری شدند.

از طرفی، سران رژیم صهیونیستی و متحدان آن همواره حماس را به «مخفی شدن» در بین غیرنظامیان متهم کرده و با استفاده از این ادعا، نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه که طبق گزارش سازمان ملل به شهادت و جراحت بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی که عمدتا غیرنظامی هستند را توجیه می‌کنند.

در همین راستا، سرباز ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به ادعای سران تل‌آویو پیرامون استفاده حماس از غیرنظامیان مدعی شد: «حماس یک گروه تروریستی است که از غیرنظامیان استفاده می‌کند. اما ارتش (رژیم صهیونیستی) نباید از غیرنظامیان به‌عنوان سپر انسانی استفاده کند، ما تروریست نیستیم.»

در تصاویری که به دست سی ان ان رسیده است، ۲ فلسطینی غیرنظامی را مشاهده می‌کنیم که با چشمان بسته و پوششی مشابه نظامیان صهیونیست به‌عنوان «طعمه» استفاده شده‌اند.

به اذعان سی‌ان‌ان، قوانین بین‌المللی مانع هرگونه استفاده از غیرنظامیان در فعالیت نظامی است.

صهیونیست‌ها در حالی این اقدام جنایت‌کارانه را انجام می‌دهند که در سال ۲۰۰۵ دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در حکمی استفاده از سپر انسانی در تمامی زمینه‌ها را غیرقانونی اعلام کرد و گفته شد که ساکنان یک سرزمین اشغالی «حتی با رضایت» خود، نباید به مناطقی برده شوند که عملیات نظامی در آن‌ها در جریان است.

با این وجود، «محمد سعد» جوان فلسطینی ۲۰ ساله، یکی از فلسطینیان که اسیر ارتش رژیم صهیونیستی بوده است، به این شبکه گفت: «ارتش اسرائیل به ما لباس نظامی و دوربین داد و از ما (اسرا) برای پاکسازی مناطق خطرناک استفاده می‌کرد.»

به گفته او، سربازان رژیم صهیونیستی «تا سرحد مرگ از تله‌های مخفی می‌ترسیدند.»

سعد افزود: «در مأموریت آخرم، آن‌ها به من لباس غیرنظامی دادند و به من گفتند تا تانکی رها شده توسط ارتش اسرائیل را بررسی کنم. پس از مخالفتم، آن‌ها من را کتک زدند و در نهایت، از پشت سر، به من شلیک شد.»

طبق گزارش سی‌ان‌ان، اسرای فلسطینی استفاده شده به‌عنوان سپر انسانی، اکثرا نوجوانان فلسطینی هستند.


 

گزارشات متعدد پیرامون اقدامات غیرانسانی صهیونیست‌ها

تاکنون گزارشات بسیاری پیرامون استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از غیرنظامیان فلسطینی به‌عنوان سپر انسانی منتشر شده است.

اخیرا، رسانه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در مطلبی مشابه و با استناد به اظهارات فلسطینیان و نظامیان صهیونیست که خواستند نامشان فاش نشود، گزارش داد، صهیونیست‌ها در جنگ غزه از غیرنظامیان فلسطینی که به اسارت گرفته‌اند به‌عنوان یک سپر انسانی استفاده می‌کنند تا تله‌های انفجاری احتمالی جنبش مقاومت فلسطین را خنثی کنند.

در گزارش نیویورک‌تایمز، به یک نوجوان ۱۷ساله فلسطینی به نام «شبیر» اشاره شده که صهیونیست‌ها به مدت ۱۰ روز او را بدون اتهام مشخص، بازداشت کردند. شبیر می‌گوید نظامیان صهیونیست او را به کوچه‌ها و ساختمان‌های ویران غزه می‌فرستادند تا تله‌های انفجاری را که اعضای جنبش مقاومت برای نظامیان صهیونیست کار گذاشته بودند، شناسایی کند و یا با فعال‌کردن آن‌ها، کشته شود.

روزنامه چاپ فلسطین اشغالی «هاآرتص» نیز در ماه‌های گذشته فاش کرد ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات خود در نوار غزه از غیرنظامیان فلسطینی به عنوان سپر انسانی استفاده کرده است.

هاآرتص فاش کرد استفاده از فلسطینی‌ها به عنوان سپر انسانی در سراسر غزه با آگاهی افسران ارشد ارتش رژیم صهیونیستی حتی رئیس ستاد ارتش این رژیم صورت می‌گیرد.

به نوشته این رسانه، ارتش رژیم صهیونیستی در برخی عملیات خود از کودکان و افراد سالخورده به‌ عنوان سپر انسانی در نوار غزه استفاده کرده است.

این روزنامه نوشت ارتش رژیم صهیونیستی از بازداشتی‌های فلسطینی به عنوان سپر انسانی به مدت یک هفته استفاده کرده است.

برخی از سربازان ارتش رژیم صهیونیستی گفتند به آن‌ها ابلاغ شده که جانشان مهم‌تر از جان فلسطینی‌هاست و «بهتر است آن‌ها سپر انسانی شوند و بمیرند».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد