×
بین الملل
شناسه خبر : 195385
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/02 ساعت 14:04
حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک 140 موشک و پهپاد توسط حزب الله به سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد. شلیک موشک به فرودگاه‌های «بن گوریون» ، «رامات دیوید» و پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو رسید.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت اسلامی لبنان روز سه‌شنبه ۱۴۰ پهپاد و موشک به سمت اهداف اسرائیلی شلیک کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش تر به کشته شدن سرگرد «اویرام حریف» معاون فرمانده گردان «۹۳۰۸» در درگیری‌های جنوب لبنان و همچنین به زخمی شدن ۲۵ نظامی خود در محورهای درگیری در نوار غزه و جنوب لبنان اعتراف کرده بود.

ارتش رژیم صهیونیستی دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات رژیم صهیونیستی تا این لحظه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

وزارت بهداشت لبنان روز سه‌شنبه از افزایش شمار شهدای این کشور در حملات رژیم صهیونیستی به ۲ هزار و ۵۴۶ نفر خبر داد.

این وزارتخانه شمار زخمی‌ها را نیز ۱۱ هزار و ۸۶۲ نفر اعلام کرد.

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

حزب‌الله لبنان در اولین بیانیه امروز خود اعلام کرد که پایگاه گلیلوت رژیم صهیونیستی در حومه تل‌آویو را با موشک‌های پیشرفته هدف قرار داده است.

 حزب‌الله لبنان در اولین بیانیه امروز خود درباره عملیات‌ها ضد دشمن صهیونیستی از حمله موشکی به حومه تل‌آویو خبر داد.

در این بیانیه حزب‌الله آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن و در چهارچوب سلسله عملیات‌های خیبر و در پاسخ به تجاوزات و جنایت‌هایی که دشمن صهیونیستی مرتکب می‌شود، مقاومت اسلامی لبنان با ندای «لبیک یا نصرالله» ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 23 اکتبر پایگاه «گلیلوت» وابسته به یگان اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی در حومه تل‌آویو را با چند موشک‌ پیشرفته هدف قرار داد.

اصابت موشک‌های حزب الله به دو کارخانه در شمال فلسطین اشغالی

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله موشکی اخیر حزب الله به شمال فلسطین اشغالی، دو کارخانه در عکا و کریات بیالیک در خلیج حیفا هدف قرار گرفته و خسارات زیادی به آن‌ها وارد شده است.

شلیک ده‌ها موشک از لبنان به سمت اراضی اشغالی

منابع عبری زبان از حمله موشکی گسترده از لبنان به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند که حدود 20 موشک به سمت خلیج حیفا شلیک شده است.

این منابع همچنین مدعی شدند که سامانه‌های دفاعی 15 موشک را  در عکا و کریوت رهگیری کردند.

آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

منابع عبری زبان از وقوع آتش‌سوزی در عکا در پی این حمله خبر دادند.

چند موشک هم به منطقه صنعتی شهرک کریات بیالیک اصابت کرده است.

پیام گردان‌های القدس به حزب‌الله لبنان و تمجید از وحدت میدان‌ها

گردان‌های «القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پیامی برای رزمندگان حزب‌الله لبنان از ضربات سنگین آنها به مواضع رژیم صهیونیستی و وحدت میدان‌ها تمجید کرد.

 در این پیام آمده است: ما به برادران خود در حزب‌الله می‌گوییم که با خون و آتش در نمایش قهرمانانه وحدت میدان‌ها کنار هم هستیم.

گردان‌های القدس اضافه کرد: دشمن صهیونیستی از درد رگبارهای موشکی شما در شمال و مرکز فلسطین اشغالی فریاد می‌زند و درحال خونریزی است.

در ادامه این پیام آمده است: ما به برادران خود در حزب‌الله می‌گوییم که به فرماندهان و سربازان اشغالگر در جنوب فلسطین اشغالی حمله می‌کنیم. دشمن جنایتکار نباید از ما انتظاری جز جنگ داشته باشد؛ چراکه این سرزمین تنها جای مردمان آن است.

 گردان‌های القدس در ادامه تاکید کرد: ما بر سر حق و حقوق خود سازش نخواهیم کرد و شکست نخواهیم خورد.

عملیات «طوفان الاقصی» و حملات به نوار غزه در حالی وارد دومین سال شده است که مقاومت در ۲ جبهه لبنان و نوار غزه همچنان درحال وارد کردن ضربات سنگین به ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

حزب‌الله لبنان در جبهه شمال فلسطین اشغالی روزانه ده‌ها عملیات علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین انجام می‌دهد و در جبهه جنوب فلسطین اشغالی نیز گروه‌های مقاومت به رهبری گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس و گردان‌های القدس نظامیان و تجهیزات اشغالگران را هدف قرار داده و منهدم می‌کنند.

شلیک موشک به فرودگاه‌های «بن گوریون» و «رامات دیوید»

 منابع خبری از شلیک موشک از خاک لبنان به سمت فرودگاه‌های «بن گوریون» و «رامات دیوید» در سرزمین های اشغالی خبر دادند.

 تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی صبح امروز چهارشنبه اعلام کرد که در شهر تل آویو صدای انفجار شنیده شده و فرودگاه بن گوریون بسته شده است.

رسانه های صهیونیستی همچنین از شلیک موشک به فرودگاه نظامی «رامات دیوید» در منطقه «مرج بن عامر» در شرق شهر اشغالی حیفا خبر دادند.

اکنون در شهرک های صهیونیست نشین «مسعاف عام» و «کفار گلعادی» در بخش شرقی مرزهای لبنان آژیرهای خطر فعال شده است.

صدای آژِیر خطر در قلب فلسطین اشغالی و تل آویو نیز به گوش می رسد.

بعد از شلیک موشک ها به سمت تل آویو، صهیونیست ها به وحشت افتاده و به سمت پناهگاه ها فرار کردند و در اثر ازدحام و تراکم جمعیت چندین نفر زخمی شدند.

منابع رژیم صهیونیستی با بیان اینکه این موشک ها از خاک لبنان شلیک شده اند، مدعی شدند که دو موشک شلیک شده به سمت تل آویو رهگیری شده است.

حمله موشکی از لبنان به تل آویو

مناب عبری زبان از حمله موشکی از لبنان به تل آویو خبر دادند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که در پی این حمله صدای انفجارهایی در آسمان تل آویو شنیده شده است.

آژیر خطر در تل آویو، حیفا و مناطق وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین از رهگیری دو موشک بر فراز فرودگاه نظامی رامات دیوید در مرج بن عامر در شرق حیفا و یک موشک در آسمان بتاح تکفا در شمال شرق تل آویو خبر دادند.

در پی این حمله، فعالیت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون هم متوقف شده است.

برخی منابع تاکید کردند که در این حمله چند صهیونیست زخمی شدند.

شلیک موشک به سمت تل‌آویو به امری عادی تبدیل شده است

در پی حمله موشکی صبح امروز حزب الله به تل آویو، رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند که شلیک موشک به سمت تل آویو به امری عادی برای حزب الله تبدیل شده است.

دو حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر اشغالی ایلات

مقاومت اسلامی عراق از دو حمله پیاپی به دو هدف حیاتی در بندر اشغالی ام الرشراش (ایلات) خبر داد.

مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که مبارزان عراقی به یک هدف حیاتی در ام الرشراش حمله کرده‌اند.

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای دیگر از حمله مجدد پهپادی به بندر ام الرشراش خبر داد.

در این بیانیه همچنین بر تداوم عملیات‌ها برای درهم کوبیدن اهداف و استحکامات دشمن با روندی روزافزون تأکید شده است.

منابع خبری ساعتی پیش از فعال شدن سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در بندر ام الرشراش خبر داده بودند.

برخی منابع نیز با اعلام اینکه آژیرهای خطر در این منطقه فعال نشده است از تلاش پدافند هوایی رژیم صهیونیستی برای مقابله با چند پهپاد مهاجم خبر دادند.

مقاومت اسلامی عراق روز سه‌شنبه نیز در چهار بیانیه از حمله پهپادی به چهار هدف حیاتی در جولان اشغالی و دره اردن خبر داده بود.

مقاومت عراق در هفته و ماه‌های گذشته نیز هدف‌های حساس و مهم را در ایلات و جولان اشغالی هدف قرار داده بود.

این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد

فعال شدن پدافند هوایی در ایلات

منابع خبری از فعال شدن پدافند هوایی رژیم صهیونیستی در ایلات خبر می‌دهند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، رسانه‌های خبری اعلام کردند که صدای انفجارهای شدیدی در ایلات شنیده شده است.

آژیرهای خطر نیز در این منطقه به صدا درنیامده است.

برخی رسانه‌ها هم از نفوذ پهپادهای مهاجم به این منطقه خبر می‌دهند.

اعتراف رسانه‌های رژیم صهیونیستی: تعداد عملیات‌های روز سه‌شنبه حزب‌الله بی سابقه بود

مقاومت اسلامی لبنان و عراق روز سه‌شنبه ۴۳ عملیات علیه اهداف رژیم صهیونیستی انجام دادند که بنا بر اعتراف رسانه‌های این رژیم تعداد عملیات‌های حزب‌الله لبنان در این روز علیه مواضع صهیونیست‌ها بی سابقه بوده است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی جنگ مقاومت اسلامی لبنان، حزب الله روز سه‌شنبه رکورد ۳۹ عملیات در یک روز علیه مواضع، نیروها، اهداف، تجهیزات زرهی، شهرک‌ها، هواگردها و پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و جنوب لبنان را به ثبت رساند.

حزب الله لبنان در روز سه‌شنبه عملیات‌های متنوعی را از هدف قرار دادن صنایع نظامی، انهدام تانک، سرنگون کردن پهپاد، پایگاه‌های زمینی و دریایی و تجمع نظامیان اشغالگر در دو سوی مرز انجام داد.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت اسلامی لبنان روز سه‌شنبه ۱۴۰ پهپاد و موشک به سمت اهداف اسرائیلی شلیک کرده است.

مقاومت اسلامی عراق نیز در ۴ عملیات پهپادی در جولان و دره اردن، به چند هدف حیاتی وابسته به رژیم صهیونیستی حمله کرد.

مقاومت اسلامی عراق در چند ماه گذشته هدف‌های حساس و مهمی را در مناطق مختلف فلسطین از جمله بندر ایلات هدف قرار داده است.

به گزارش ایرنا، این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.

این خبر بروزرسانی می شود


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعتماد مفرط به ترامپ، اشتباه راهبردی است
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 از امروز
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل، نمادی از همبستگی سه قدرت بزرگ است
نتایج نهایی پرونده مرگ دو کودک گلستانی اعلام شد
پوتین: توان هسته‌ای روسیه در بالاترین سطح جهان قرار دارد
ترامپ تعرفه واردات کانادا را 10 درصد افزایش داد
اوسمار و رویای قهرمانی دوباره با پرسپولیس
برق گران شد؛ تعرفه‌ها 35 درصد افزایش یافت
تیراندازی در دانشگاهی در آمریکا؛ 7 نفر زخمی شدند
لبنان در آستانه انفجاری بزرگ
تابلو 600 هزار یورویی پیکاسو در کوچه رها شد
تکرار خاتمی/ چرا گفتمان اصلاحات پس از ربع قرن باقی است؟
مجلس با تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی موافقت کرد
مداردیپلماسی | تکرار شکست هشدار عراقچی به تهدید تازه علیه ایران
نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود
گزارشی از قاچاقِ سوخت به پاکستان
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد
قهرمانی جوانان ایران در رقابت های MMA بازی‌های آسیایی با 7 مدال رنگارنگ
نجات معجزه‌آسای جوان قطع‌عضو با عملیات بالگردها
پایان کار تیم شمشیربازی با مدال برنز مشترک
گروسی: گزارش‌های آژانس صراحتاً می‌گویند ایران سلاح هسته‌ای ندارد
کیفرخواست پرونده کلاهبرداری 673 میلیاردی صادر شد
اعزام تیم مصری برای همکاری در جستجوی اجساد در نوار غزه
از زمان آتش‌بس هیچ دارو و تجهیزاتی وارد غزه نشده است
امید ترامپ به توافق جامع با چین در آستانه نشست اپک
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 4 آبان 1404
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 4 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
خشم وزیر افراطی صهیونیست از طرح تشکیل کشور فلسطین
یافته‌ای جدید درباره واکنش مو به استرس
کشف جدید درباره رابطه قهوه با جوانی بدن
چرا هوای سرد بر سلامت قلب تاثیر منفی می‌گذارد؟
واشنگتن میزبان گفت‌وگوهای سودان/ مصر بار دیگر وارد میدان می شود
پیوند مدفوع برای بازگرداندن دستگاه گوارش به یک اکوسیستم سالم!
کشف یک گاز مولکولی نامرئی در کهکشان راه شیری
شرط ترامپ برای دیدار با پوتین
ایران کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با جرائم سایبری را امضا کرد
فعالیت کدام مدارس شهرستان خوزستان غیرحضوری شدند؟
رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر منصوب شد
اختصاص وام برای جهیزیه فرزندان بازنشستگان نیروهای مسلح
ترامپ: بزودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود
جدول لیگ برتر پس از انجام تک بازی امروز
نتایج سومین روز بازی‌های آسیایی جوانان بحرین اعلام شد
کارآگاه علوی پس از 17 سال به تلویزیون بازمی‌گردد
علت صدای انفجار در زنجان چه بود؟
نورنما | قدرت‌نمایی دختر دهه هشتادی ایران در مسابقات MMA بازی‌های آسیایی جوانان
آخرین جزییات از فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی
فیلم روایت شکار پهپاد هرمس 900، از زبان شکارچی این پرنده
نحوه به روز رسانی دهک‌بندی یارانه‌بگیران اعلام شد+آدرس سامانه
سقز غرق در شادی+فیلم
برنامه تشییع پیکر واحد خاکدان اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی