×
بین الملل
شناسه خبر : 195385
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/02 ساعت 14:04
حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک 140 موشک و پهپاد توسط حزب الله به سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد. شلیک موشک به فرودگاه‌های «بن گوریون» ، «رامات دیوید» و پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو رسید.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت اسلامی لبنان روز سه‌شنبه ۱۴۰ پهپاد و موشک به سمت اهداف اسرائیلی شلیک کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش تر به کشته شدن سرگرد «اویرام حریف» معاون فرمانده گردان «۹۳۰۸» در درگیری‌های جنوب لبنان و همچنین به زخمی شدن ۲۵ نظامی خود در محورهای درگیری در نوار غزه و جنوب لبنان اعتراف کرده بود.

ارتش رژیم صهیونیستی دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات رژیم صهیونیستی تا این لحظه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

وزارت بهداشت لبنان روز سه‌شنبه از افزایش شمار شهدای این کشور در حملات رژیم صهیونیستی به ۲ هزار و ۵۴۶ نفر خبر داد.

این وزارتخانه شمار زخمی‌ها را نیز ۱۱ هزار و ۸۶۲ نفر اعلام کرد.

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه «گلیلوت» در تل‌آویو

حزب‌الله لبنان در اولین بیانیه امروز خود اعلام کرد که پایگاه گلیلوت رژیم صهیونیستی در حومه تل‌آویو را با موشک‌های پیشرفته هدف قرار داده است.

 حزب‌الله لبنان در اولین بیانیه امروز خود درباره عملیات‌ها ضد دشمن صهیونیستی از حمله موشکی به حومه تل‌آویو خبر داد.

در این بیانیه حزب‌الله آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن و در چهارچوب سلسله عملیات‌های خیبر و در پاسخ به تجاوزات و جنایت‌هایی که دشمن صهیونیستی مرتکب می‌شود، مقاومت اسلامی لبنان با ندای «لبیک یا نصرالله» ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 23 اکتبر پایگاه «گلیلوت» وابسته به یگان اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی در حومه تل‌آویو را با چند موشک‌ پیشرفته هدف قرار داد.

اصابت موشک‌های حزب الله به دو کارخانه در شمال فلسطین اشغالی

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله موشکی اخیر حزب الله به شمال فلسطین اشغالی، دو کارخانه در عکا و کریات بیالیک در خلیج حیفا هدف قرار گرفته و خسارات زیادی به آن‌ها وارد شده است.

شلیک ده‌ها موشک از لبنان به سمت اراضی اشغالی

منابع عبری زبان از حمله موشکی گسترده از لبنان به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند که حدود 20 موشک به سمت خلیج حیفا شلیک شده است.

این منابع همچنین مدعی شدند که سامانه‌های دفاعی 15 موشک را  در عکا و کریوت رهگیری کردند.

آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

منابع عبری زبان از وقوع آتش‌سوزی در عکا در پی این حمله خبر دادند.

چند موشک هم به منطقه صنعتی شهرک کریات بیالیک اصابت کرده است.

پیام گردان‌های القدس به حزب‌الله لبنان و تمجید از وحدت میدان‌ها

گردان‌های «القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پیامی برای رزمندگان حزب‌الله لبنان از ضربات سنگین آنها به مواضع رژیم صهیونیستی و وحدت میدان‌ها تمجید کرد.

 در این پیام آمده است: ما به برادران خود در حزب‌الله می‌گوییم که با خون و آتش در نمایش قهرمانانه وحدت میدان‌ها کنار هم هستیم.

گردان‌های القدس اضافه کرد: دشمن صهیونیستی از درد رگبارهای موشکی شما در شمال و مرکز فلسطین اشغالی فریاد می‌زند و درحال خونریزی است.

در ادامه این پیام آمده است: ما به برادران خود در حزب‌الله می‌گوییم که به فرماندهان و سربازان اشغالگر در جنوب فلسطین اشغالی حمله می‌کنیم. دشمن جنایتکار نباید از ما انتظاری جز جنگ داشته باشد؛ چراکه این سرزمین تنها جای مردمان آن است.

 گردان‌های القدس در ادامه تاکید کرد: ما بر سر حق و حقوق خود سازش نخواهیم کرد و شکست نخواهیم خورد.

عملیات «طوفان الاقصی» و حملات به نوار غزه در حالی وارد دومین سال شده است که مقاومت در ۲ جبهه لبنان و نوار غزه همچنان درحال وارد کردن ضربات سنگین به ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

حزب‌الله لبنان در جبهه شمال فلسطین اشغالی روزانه ده‌ها عملیات علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین انجام می‌دهد و در جبهه جنوب فلسطین اشغالی نیز گروه‌های مقاومت به رهبری گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس و گردان‌های القدس نظامیان و تجهیزات اشغالگران را هدف قرار داده و منهدم می‌کنند.

شلیک موشک به فرودگاه‌های «بن گوریون» و «رامات دیوید»

 منابع خبری از شلیک موشک از خاک لبنان به سمت فرودگاه‌های «بن گوریون» و «رامات دیوید» در سرزمین های اشغالی خبر دادند.

 تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی صبح امروز چهارشنبه اعلام کرد که در شهر تل آویو صدای انفجار شنیده شده و فرودگاه بن گوریون بسته شده است.

رسانه های صهیونیستی همچنین از شلیک موشک به فرودگاه نظامی «رامات دیوید» در منطقه «مرج بن عامر» در شرق شهر اشغالی حیفا خبر دادند.

اکنون در شهرک های صهیونیست نشین «مسعاف عام» و «کفار گلعادی» در بخش شرقی مرزهای لبنان آژیرهای خطر فعال شده است.

صدای آژِیر خطر در قلب فلسطین اشغالی و تل آویو نیز به گوش می رسد.

بعد از شلیک موشک ها به سمت تل آویو، صهیونیست ها به وحشت افتاده و به سمت پناهگاه ها فرار کردند و در اثر ازدحام و تراکم جمعیت چندین نفر زخمی شدند.

منابع رژیم صهیونیستی با بیان اینکه این موشک ها از خاک لبنان شلیک شده اند، مدعی شدند که دو موشک شلیک شده به سمت تل آویو رهگیری شده است.

حمله موشکی از لبنان به تل آویو

مناب عبری زبان از حمله موشکی از لبنان به تل آویو خبر دادند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که در پی این حمله صدای انفجارهایی در آسمان تل آویو شنیده شده است.

آژیر خطر در تل آویو، حیفا و مناطق وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین از رهگیری دو موشک بر فراز فرودگاه نظامی رامات دیوید در مرج بن عامر در شرق حیفا و یک موشک در آسمان بتاح تکفا در شمال شرق تل آویو خبر دادند.

در پی این حمله، فعالیت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون هم متوقف شده است.

برخی منابع تاکید کردند که در این حمله چند صهیونیست زخمی شدند.

شلیک موشک به سمت تل‌آویو به امری عادی تبدیل شده است

در پی حمله موشکی صبح امروز حزب الله به تل آویو، رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند که شلیک موشک به سمت تل آویو به امری عادی برای حزب الله تبدیل شده است.

دو حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر اشغالی ایلات

مقاومت اسلامی عراق از دو حمله پیاپی به دو هدف حیاتی در بندر اشغالی ام الرشراش (ایلات) خبر داد.

مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که مبارزان عراقی به یک هدف حیاتی در ام الرشراش حمله کرده‌اند.

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای دیگر از حمله مجدد پهپادی به بندر ام الرشراش خبر داد.

در این بیانیه همچنین بر تداوم عملیات‌ها برای درهم کوبیدن اهداف و استحکامات دشمن با روندی روزافزون تأکید شده است.

منابع خبری ساعتی پیش از فعال شدن سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در بندر ام الرشراش خبر داده بودند.

برخی منابع نیز با اعلام اینکه آژیرهای خطر در این منطقه فعال نشده است از تلاش پدافند هوایی رژیم صهیونیستی برای مقابله با چند پهپاد مهاجم خبر دادند.

مقاومت اسلامی عراق روز سه‌شنبه نیز در چهار بیانیه از حمله پهپادی به چهار هدف حیاتی در جولان اشغالی و دره اردن خبر داده بود.

مقاومت عراق در هفته و ماه‌های گذشته نیز هدف‌های حساس و مهم را در ایلات و جولان اشغالی هدف قرار داده بود.

این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد

فعال شدن پدافند هوایی در ایلات

منابع خبری از فعال شدن پدافند هوایی رژیم صهیونیستی در ایلات خبر می‌دهند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، رسانه‌های خبری اعلام کردند که صدای انفجارهای شدیدی در ایلات شنیده شده است.

آژیرهای خطر نیز در این منطقه به صدا درنیامده است.

برخی رسانه‌ها هم از نفوذ پهپادهای مهاجم به این منطقه خبر می‌دهند.

اعتراف رسانه‌های رژیم صهیونیستی: تعداد عملیات‌های روز سه‌شنبه حزب‌الله بی سابقه بود

مقاومت اسلامی لبنان و عراق روز سه‌شنبه ۴۳ عملیات علیه اهداف رژیم صهیونیستی انجام دادند که بنا بر اعتراف رسانه‌های این رژیم تعداد عملیات‌های حزب‌الله لبنان در این روز علیه مواضع صهیونیست‌ها بی سابقه بوده است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی جنگ مقاومت اسلامی لبنان، حزب الله روز سه‌شنبه رکورد ۳۹ عملیات در یک روز علیه مواضع، نیروها، اهداف، تجهیزات زرهی، شهرک‌ها، هواگردها و پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و جنوب لبنان را به ثبت رساند.

حزب الله لبنان در روز سه‌شنبه عملیات‌های متنوعی را از هدف قرار دادن صنایع نظامی، انهدام تانک، سرنگون کردن پهپاد، پایگاه‌های زمینی و دریایی و تجمع نظامیان اشغالگر در دو سوی مرز انجام داد.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت اسلامی لبنان روز سه‌شنبه ۱۴۰ پهپاد و موشک به سمت اهداف اسرائیلی شلیک کرده است.

مقاومت اسلامی عراق نیز در ۴ عملیات پهپادی در جولان و دره اردن، به چند هدف حیاتی وابسته به رژیم صهیونیستی حمله کرد.

مقاومت اسلامی عراق در چند ماه گذشته هدف‌های حساس و مهمی را در مناطق مختلف فلسطین از جمله بندر ایلات هدف قرار داده است.

به گزارش ایرنا، این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.

این خبر بروزرسانی می شود


نظرات

آخرین اخبار
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405