×
بین الملل
شناسه خبر : 195354
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 22:05
درخواست بلینکن از نتانیاهو برای آتش بس جنگ غزه

درخواست بلینکن از نتانیاهو برای آتش بس جنگ غزه

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، بار دیگر از او خواست به جنگ غزه پایان دهد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی گفت که بلینکن بر نیاز به استفاده از اقدام رژیم اسرائیل در ترور یحیی سنوار «با تضمین آزادی همه گروگان ها و پایان دادن به درگیری در غزه به گونه ای که امنیت پایدار برای اسرائیلی ها و فلسطینی ها به طور یکسان تأمین شود،» تاکید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: بلینکن « در مورد اهمیت ترسیم یک مسیر جدید رو به جلو در دوره پس از جنگ بحث کرد که به فلسطینی ها اجازه می دهد زندگی خود را بازسازی کنند و حکومت، امنیت و بازسازی غزه را فراهم کند.»

میلر همچنین مدعی شد که بلینکن بر نیاز اسرائیل به برداشتن گام‌های بیشتر برای افزایش و حفظ جریان کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و اطمینان از رسیدن کمک‌ها به غیرنظامیان در سراسر غزه تاکید کرد.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، بلینکن و نتانیاهو درباره لبنان و تلاش‌ها برای دستیابی به یک توافق دیپلماتیک در امتداد مرز اسرائیل و لبنان یا خط آبی که شامل اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل و اجازه دادن به غیرنظامیان در دو طرف مرز برای بازگشت به خانه‌های خود است، گفتگو کردند.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «آنها در مورد لزوم جلوگیری از تجاوزات منطقه ای بیشتر از سوی ایران و نیروهای وابسته به آن، از جمله تلاش های مستمر آمریکا و شرکای آن، گفتگو کردند. وزیرخارجه آمریکا بر تعهد قاطع آمریکا به امنیت اسرائیل تاکید کرد.»

شبکه خبری سی ان ان آمریکا اعلام کرد «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه دولت بایدن که در سرزمین های اشغالی فلسطین به سر می برد، با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل بیش از دو ساعت و نیم گفت‌وگو کرده و رایزنی های او با دیگر مقامات اسرائیلی همچنان ادامه دارد.

شبکه سی ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: آنتونی بلینکن و بنیامین نتانیاهو هم در قالب یک گروه کوچکتر و هم گروه بزرگتر برای بیش از دو ساعت و نیم با هم گفت‌وگو کردند.

به گفته خبرنگارانی که با وزیر امور خارجه سفر می کنند، بلینکن با ران درمر، وزیر امور استراتژیک این رژیم و متحد اصلی نتانیاهو نیز دیدار و گفتگو کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور از روز دوشنبه، سفری به منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) و سرزمین های اشغالی فلسطین خواهد داشت تا بر اساس ادعای واشنگتن درباره «اهمیت پایان دادن به جنگ غزه» و «تنش زدایی و ایجاد ثبات پایدار» با رهبران منطقه گفت‌وگو کند.

متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی و در حالی که دولت بایدن در آخرین هفته‌های عمرش دیگر قادر به مهار رژیم اشغالگر قدس و جنگ طلبی‌های آن نیست، مدعی شد بلینکن با رهبران منطقه، درباره «اهمیت پایان ‌دادن به جنگ غزه و راه‌های تدوین طرح پس از جنگ در این منطقه و نیز چگونگی دستیابی به راه‌ حل دیپلماتیک برای درگیری میان اسرائیل و حزب الله لبنان» گفت‌وگو خواهد کرد.

میلر ادعا کرد:« وی به بحث در مورد برنامه ریزی دوره پس از جنگ در غزه ادامه خواهد داد و بر نیاز به ترسیم مسیری رو به جلو که فلسطینیان را قادر می‌سازد زندگی خود را بازسازی کنند و آرزوهای خود را فارغ از ظلم حماس تحقق بخشند، تاکید خواهد کرد. او تاکید خواهد کرد که غذا، دارو و سایر کمک‌های بشردوستانه باید به غیرنظامیان غزه تحویل داده شود.»

در بیانیه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین آمده است که بلینکن همچنین در مورد «نیاز به دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای درگیری بین اسرائیل و حزب الله لبنان بحث خواهد کرد. این توافق باید به طور کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل را اجرا کند و به غیرنظامیان در هر دو طرف خط آبی - مرز بین اسرائیل و لبنان اجازه دهد به خانه های خود بازگردند.»

میلر گفت: بلینکن « بر تعهد آمریکا برای همکاری با شرکای خود در سراسر منطقه برای تنش زدایی و ایجاد ثبات پایدار تاکید خواهد کرد».

این یازدهمین سفر وزیرخارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به شمار می‌رود. بلینکن به بهانه اینکه امید برای دستیابی به آتش بس کم رنگ شده است، در هفته‌های اخیر سفر به منطقه را متوقف کرده بود.

سامی ابوزهری، از رهبران جنبش حماس و رئیس اداره سیاسی این جنبش در خارج درباره این سفر گفته است: توجه به اصرار دولت آمریکا بر تامین چندین تن بمب برای رژیم اشغالگر و اتخاذ شروط آن در مذاکرات، هیچ اعتماد و اتکایی به سفر آنتونی بلینکن به منطقه وجود ندارد.

این مقام حماس تاکید کرده است: تا زمانی که آمریکا دست از این موضع برندارد شریک رژیم اشغالگر باقی خواهد ماند نه میانجی.

به گزارش ایرنا، یحیی سنوار مجاهد، مبارز، نویسنده، رمان‌نویس و مترجم فلسطینی که ۲۲ سال در زندان‌های رژیم اشغالگر قدس در اسارت بود، بعد از شهادت «اسماعیل هنیه» به ریاست دفتر سیاسی جنبش حماس انتخاب شد.

یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴ توسط رژیم اسرائیل در نوار غزه به شهادت رسید.

حملات اسرائیل با حمایت‌های نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر مجروح شده‌اند.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشف یک روایت 5000 ساله
مخفی کردن آرشیو اینترنت از ترس دزدی‌های هوش مصنوعی!
شیوع لوپوس در کودکان چقدر جدی است؟
قطع برق هزار نفر در پرتقال درپی وقوع طوفان
گسترش اعتصاب به سراسر آمریکا
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم