×
بین الملل
شناسه خبر : 195336
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 19:12
سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

یک نهاد سازمان ملل متحد با اعلام اینکه در نتیجه جنگ اقتصاد فلسطین ویران شد، اعلام کرد: حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی در فلسطین به سطح قبل از جنگ بازگردد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک نهاد سازمان ملل متحد امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که جنگ در نوار غزه، اقتصاد فلسطین را ویران کرده و تقریبا تمام جمعیت غزه را به فقر کشانده و شاخص‌های کیفیت زندگی مانند بهداشت و آموزش را نیز هفت دهه عقب انداخته است.

 «برنامه توسعه سازمان ملل متحد» (UNDP) اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که به گفته وزارت بهداشت فلسطین تاکنون زندگی بیش از ۴۲ هزار و ۶۰۰ نفر را گرفته و این منطقه را به دهه ۱۹۵۰ برگردانده است.

چیتوس نوگوچی از آژانس توسعه سازمان ملل، با آغاز مطالعه‌ای در مورد تاثیرات اجتماعی-اقتصادی جنگ گفت که اقتصاد سرزمین‌های فلسطین اشغالی، نوار غزه و کرانه باختری، اکنون ۳۵ درصد کوچک‌تر از زمان آغاز تهاجم رژیم اسرائیل به غزه در حدود یک سال پیش است.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی سازمان ملل در ژنو تصریح کرد که بر اساس برخی معیارها، سطح فقر در غزه اکنون به ۱۰۰ درصد نزدیک شده و نرخ بیکاری نیز به ۸۰ درصد رسیده است. نوگوچی هشدار داد که توسعه در غزه، عقبگرد ۷۰ ساله داشته و به سطوح سال ۱۹۵۵ رسیده است.

او افزود که حتی در شرایط مطلوب، در حالی که کمک‌های بین‌المللی در سطوح فعلی باقی بماند و بدون مانع به غزه و کرانه باختری وارد شود، باز هم حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی به سطح قبل از جنگ بازگردد.

از سوی دیگر، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در توصیف شرایط وحشتناکی که کارکنان آنروا در شمال منطقه تحت محاصره کار می کنند، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: بوی مرگ همه جا پیچده است زیرا اجساد روی سطح جاده‌ها یا زیر آوار مانده‌اند. در شمال غزه، مردم فقط منتظر مرگ هستند. آنها احساس مهجوریت، ناامیدی و تنهایی می کنند. آنها ساعت به ساعت زندگی می‌کنند و در هر ثانیه منتظر مرگ هستند.

وی افزود: ما خواستار برقراری آتش‌بس فوری در شمال غزه، حتی برای چند ساعت هستیم تا امکان عبور کمک‌های بشردوستانه برای خانواده‌هایی که مایل به ترک آنجا هستند، فراهم شود. این حداقل کار برای نجات جان غیرنظامیانی است که هیچ ارتباطی با این درگیری ندارند.

«رویترز» در این گزارش خاطرنشان کرد که مدارس، بیمارستان‌ها و دیگر زیرساخت‌های ضروری در غزه با خاک یکسان شده‌اند. پیشتر پیش‌بینی شده بود که هزینه تعمیر زیرساخت‌های آسیب‌دیده به ۱۸.۵ میلیارد دلار برسد که تقریبا به اندازه کل تولید اقتصادی سالانه سرزمین‌های فلسطینی در سال ۲۰۲۲ است.

 رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

به گزارش ایرنا، تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل‌کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه، همچنان به جنایات نسل‌کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.


نظرات

آخرین اخبار
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404