×
بین الملل
شناسه خبر : 195336
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 19:12
سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

یک نهاد سازمان ملل متحد با اعلام اینکه در نتیجه جنگ اقتصاد فلسطین ویران شد، اعلام کرد: حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی در فلسطین به سطح قبل از جنگ بازگردد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک نهاد سازمان ملل متحد امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که جنگ در نوار غزه، اقتصاد فلسطین را ویران کرده و تقریبا تمام جمعیت غزه را به فقر کشانده و شاخص‌های کیفیت زندگی مانند بهداشت و آموزش را نیز هفت دهه عقب انداخته است.

 «برنامه توسعه سازمان ملل متحد» (UNDP) اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که به گفته وزارت بهداشت فلسطین تاکنون زندگی بیش از ۴۲ هزار و ۶۰۰ نفر را گرفته و این منطقه را به دهه ۱۹۵۰ برگردانده است.

چیتوس نوگوچی از آژانس توسعه سازمان ملل، با آغاز مطالعه‌ای در مورد تاثیرات اجتماعی-اقتصادی جنگ گفت که اقتصاد سرزمین‌های فلسطین اشغالی، نوار غزه و کرانه باختری، اکنون ۳۵ درصد کوچک‌تر از زمان آغاز تهاجم رژیم اسرائیل به غزه در حدود یک سال پیش است.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی سازمان ملل در ژنو تصریح کرد که بر اساس برخی معیارها، سطح فقر در غزه اکنون به ۱۰۰ درصد نزدیک شده و نرخ بیکاری نیز به ۸۰ درصد رسیده است. نوگوچی هشدار داد که توسعه در غزه، عقبگرد ۷۰ ساله داشته و به سطوح سال ۱۹۵۵ رسیده است.

او افزود که حتی در شرایط مطلوب، در حالی که کمک‌های بین‌المللی در سطوح فعلی باقی بماند و بدون مانع به غزه و کرانه باختری وارد شود، باز هم حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی به سطح قبل از جنگ بازگردد.

از سوی دیگر، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در توصیف شرایط وحشتناکی که کارکنان آنروا در شمال منطقه تحت محاصره کار می کنند، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: بوی مرگ همه جا پیچده است زیرا اجساد روی سطح جاده‌ها یا زیر آوار مانده‌اند. در شمال غزه، مردم فقط منتظر مرگ هستند. آنها احساس مهجوریت، ناامیدی و تنهایی می کنند. آنها ساعت به ساعت زندگی می‌کنند و در هر ثانیه منتظر مرگ هستند.

وی افزود: ما خواستار برقراری آتش‌بس فوری در شمال غزه، حتی برای چند ساعت هستیم تا امکان عبور کمک‌های بشردوستانه برای خانواده‌هایی که مایل به ترک آنجا هستند، فراهم شود. این حداقل کار برای نجات جان غیرنظامیانی است که هیچ ارتباطی با این درگیری ندارند.

«رویترز» در این گزارش خاطرنشان کرد که مدارس، بیمارستان‌ها و دیگر زیرساخت‌های ضروری در غزه با خاک یکسان شده‌اند. پیشتر پیش‌بینی شده بود که هزینه تعمیر زیرساخت‌های آسیب‌دیده به ۱۸.۵ میلیارد دلار برسد که تقریبا به اندازه کل تولید اقتصادی سالانه سرزمین‌های فلسطینی در سال ۲۰۲۲ است.

 رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

به گزارش ایرنا، تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل‌کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه، همچنان به جنایات نسل‌کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقشه جدید اتحادیه اروپا با ایجاد شنگن نظامی
از بمباران تا قطعنامه؛ دومینوی فشار علیه ایران
رانش زمین در اندونزی 51 نفر را بلعید
پیام رهبر معظم انقلاب به دختر نقره‌ای ایران در بازی‌های اسلامی
مصاف استقلال تهران با کشت و صنعت پادیاب خلخال در ورزشگاه تختی
روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است
چرا طلای جهانی ارزان‌ شد؟
عملیات هوایی مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن/65 سورتی پرواز برای اطفای حریق
سویه جدید آنفلوآنزا در اروپا/توصیه واکسیناسیون فوری
پرواز مرگبار خودروها در دل شب /تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
قالیباف: به موشکی‌مان افتخار می کنیم ولی توان اصلی ما قلب مردم است
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
مدیرکل قوانین و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران: اقدامات قهری غرب را نمی‌پذیریم
فیلسوف آشتی و گفت‌وگو
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت دو فلسطینی در شمال قدس
هوای تهران برای گروه های حساس ناسالم شد
زلزله 4 ریشتری خراسان را لرزاند
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!
لایحه‌ای که باعث افزایش میل کارمندان به بازنشستگی می شود
چند نفر از فهرست یارانه نقدی در آبان ماه حذف شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 1 آذر
تشدید فرونشست در 3 استان
وزارت خارجه ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و ناموجه است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 آبان+ وضعیت استان ها
ماساژ کف پا، راهکاری ساده برای بهبود خواب زنان یائسه
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
فردا مهلت استعفا برای داوطلبی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا به پایان می‌رسد
وزیر اقتصاد: تفویض اختیارات بانکی، مالیاتی و گمرکی به استان‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
نورنما | فوران پرفشار چشمه آب در معدن مس سرچشمه
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
سخنگوی وزارت خارجه: قطعنامه جدید شورای حکام حتما با واکنش ایران مواجه می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی