×
بین الملل
شناسه خبر : 195336
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 19:12
سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

سازمان ملل: جنگ، اقتصاد فلسطین را ویران کرد

یک نهاد سازمان ملل متحد با اعلام اینکه در نتیجه جنگ اقتصاد فلسطین ویران شد، اعلام کرد: حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی در فلسطین به سطح قبل از جنگ بازگردد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک نهاد سازمان ملل متحد امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که جنگ در نوار غزه، اقتصاد فلسطین را ویران کرده و تقریبا تمام جمعیت غزه را به فقر کشانده و شاخص‌های کیفیت زندگی مانند بهداشت و آموزش را نیز هفت دهه عقب انداخته است.

 «برنامه توسعه سازمان ملل متحد» (UNDP) اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که به گفته وزارت بهداشت فلسطین تاکنون زندگی بیش از ۴۲ هزار و ۶۰۰ نفر را گرفته و این منطقه را به دهه ۱۹۵۰ برگردانده است.

چیتوس نوگوچی از آژانس توسعه سازمان ملل، با آغاز مطالعه‌ای در مورد تاثیرات اجتماعی-اقتصادی جنگ گفت که اقتصاد سرزمین‌های فلسطین اشغالی، نوار غزه و کرانه باختری، اکنون ۳۵ درصد کوچک‌تر از زمان آغاز تهاجم رژیم اسرائیل به غزه در حدود یک سال پیش است.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی سازمان ملل در ژنو تصریح کرد که بر اساس برخی معیارها، سطح فقر در غزه اکنون به ۱۰۰ درصد نزدیک شده و نرخ بیکاری نیز به ۸۰ درصد رسیده است. نوگوچی هشدار داد که توسعه در غزه، عقبگرد ۷۰ ساله داشته و به سطوح سال ۱۹۵۵ رسیده است.

او افزود که حتی در شرایط مطلوب، در حالی که کمک‌های بین‌المللی در سطوح فعلی باقی بماند و بدون مانع به غزه و کرانه باختری وارد شود، باز هم حداقل یک دهه طول می‌کشد تا تولید اقتصادی به سطح قبل از جنگ بازگردد.

از سوی دیگر، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در توصیف شرایط وحشتناکی که کارکنان آنروا در شمال منطقه تحت محاصره کار می کنند، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: بوی مرگ همه جا پیچده است زیرا اجساد روی سطح جاده‌ها یا زیر آوار مانده‌اند. در شمال غزه، مردم فقط منتظر مرگ هستند. آنها احساس مهجوریت، ناامیدی و تنهایی می کنند. آنها ساعت به ساعت زندگی می‌کنند و در هر ثانیه منتظر مرگ هستند.

وی افزود: ما خواستار برقراری آتش‌بس فوری در شمال غزه، حتی برای چند ساعت هستیم تا امکان عبور کمک‌های بشردوستانه برای خانواده‌هایی که مایل به ترک آنجا هستند، فراهم شود. این حداقل کار برای نجات جان غیرنظامیانی است که هیچ ارتباطی با این درگیری ندارند.

«رویترز» در این گزارش خاطرنشان کرد که مدارس، بیمارستان‌ها و دیگر زیرساخت‌های ضروری در غزه با خاک یکسان شده‌اند. پیشتر پیش‌بینی شده بود که هزینه تعمیر زیرساخت‌های آسیب‌دیده به ۱۸.۵ میلیارد دلار برسد که تقریبا به اندازه کل تولید اقتصادی سالانه سرزمین‌های فلسطینی در سال ۲۰۲۲ است.

 رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

به گزارش ایرنا، تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل‌کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه، همچنان به جنایات نسل‌کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات سناریوهای پیشنهادی افزایش اعتبار کالابرگ
تشدید محدودیت‌های چین بر سرمایه‌گذاری آمریکا در فناوری‌های حساس
مسی بهترین بازیکن زمین، اینترمیامی همچنان بدون سرمربی
رسانه عبری: تصور نابودی ایران و حزب‌الله یک خطای راهبردی است
سانچز: اسرائیل به قوانین بین‌المللی احترام نمی‌گذارد
وزارت دادگستری آمریکا تحقیقات درباره رئیس فدرال رزرو را متوقف کرد
روایت حماس از 195 روز آتش‌بس در غزه
افشای هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
جزئیات جدید از فرصت دوباره برای جاماندگان کالابرگ + زمان اعتبار کالابرگ
معاون وزیر جهادکشاورزی: افزایش قیمت مرغ و تخم‌مرغ گرانفروشی نیست
تغییر معادلات بازار طلا در سایه بحران نفت
ادعای جدید آمریکا درباره توقیف کشتی ایرانی
هشدار هواشناسی درباره افت دما و بارش در زنجان
پروازهای تهران، نجف و مشهد فعال شد
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی