×
اجتماعی
شناسه خبر : 195324
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 18:29
تشریح اولویت‌‎های کاری استاندار جدید تهران

تشریح اولویت‌‎های کاری استاندار جدید تهران

محمد صادق معتمدیان استاندار جدید تهران با اشاره به اولویت های کاری خود در استانداری گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان، طرد اتباع غیر مجاز و توسعه متوازن در سطح استان در اولویت کاری ما قرار دارند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد صادق معتمدیان استاندار جدید تهران در حاشیه مراسم معارفه خود در وزارت کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه‌های کلان استان تهران را مطابق ریل گذاری‌های قانونی که مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی کرده است، اجرا می‌کنیم و آن سیاست‌ها را محقق خواهیم کرد.

وی تمرکز بر مسائل اصلی استان تهران را اولویت کاری خود در استانداری تهران دانست و گفت: توسعه متوازن در سطح استان میان شهرستان‌های مختلف استان باید انجام گیرد و این در اولویت ما است همچنین ارتقای شاخص توسعه‌ای به ویژه در بحث زیرساختی و عمرانی در استان تهران مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

استاندار تهران تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در استان تهران را که امروز بالغ بر ۱۴۵۰ پروژه نیمه تمام در سطح استان تهران است از دیگر اولویت‌های استانداری تهران برشمرد و افزود: برای تأمین مالی پروژه‌ها از ظرفیت‌های قانونی بهره خواهیم گرفت و در این زمینه لازم است که نگاه ملی وجود داشته باشد. مسائل را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

معتمدیان توسعه فضاهای آموزشی را از دیگر مسائل در اولویت استانداری تهران خواند و گفت: همینطور توسعه و تکمیل بخش‌های درمانی و بیمارستانی استان تهران و دیگر شاخص‌هایی که از میانگین کشوری پایین‌تر است در اولویت‌های اصلی این دوره از مدیریت استانداری تهران است.

استاندار جدید تهران ساماندهی اتباع بیگانه را که مطالبه عمومی مردم است از اولویت‌های دولت چهاردهم و استان تهران عنوان کرد و ادامه داد: طرد اتباع غیر مجاز که امروز در مناطق مختلف استان تهران سکونت دارند از اولویت‌های کاری استانداری تهران است که با همکاری دستگاه‌های مربوطه انجام خواهد شد. در همین رابطه سامانه اتباع مجاز نیز در اولویت وزارت کشور و دولت است که آنها را دنبال می‌کنیم.

معتمدیان در رابطه با کاهش آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل عمومی نیز بیان کرد: موضوع سلامت مردم قطعاً از اولویت‌های جدی ست که ما دنبال می‌کنیم و حتماً در کنار سایر دستگاه‌هایی که مسئولیت اصلی دارند مانند شهرداری و شورای شهر تهران و سایر شهرداری‌ها تلاش می‌کنیم که موضوع آلودگی هوا را که تکلیف قانون پاک است؛ با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

وی نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و اورهال کردن آنها را از دیگر اولویت‌های استانداری تهران در رابطه با اجرای قانون پاک دانست و گفت: تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌های قانونی در کنار سایر دستگاه‌ها استفاده کنیم. موضوع حمل و نقل ریلی بین شهری از اولویت‌های استان تهران در دولت چهاردهم است. که با جدیت و همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط اجرا خواهیم کرد.

استاندار جدید تهران در رابطه با برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح استان تهران گفت: دستگاه‌های متولی در این رابطه مسئولیت دارند و تا جایی که به استانداری به عنوان دستگاه حاکمیتی ارتباط دارد، نقش آفرینی خواهیم کرد. از وظایف استانداری‌ها نظارت و راهبری برنامه‌های کلان در این زمینه است؛ حتماً نظارت می‌کنیم تا دستگاه‌هایی که در این زمینه وظیفه دارند به وظایف خودشان عمل کنند و اگر کوتاهی در نظارت انجام شده باشد حتماً برخورد قانونی انجام خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
X
آگهی تبلیغاتی