×
اجتماعی
شناسه خبر : 195324
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 18:29
تشریح اولویت‌‎های کاری استاندار جدید تهران

تشریح اولویت‌‎های کاری استاندار جدید تهران

محمد صادق معتمدیان استاندار جدید تهران با اشاره به اولویت های کاری خود در استانداری گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان، طرد اتباع غیر مجاز و توسعه متوازن در سطح استان در اولویت کاری ما قرار دارند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد صادق معتمدیان استاندار جدید تهران در حاشیه مراسم معارفه خود در وزارت کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه‌های کلان استان تهران را مطابق ریل گذاری‌های قانونی که مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی کرده است، اجرا می‌کنیم و آن سیاست‌ها را محقق خواهیم کرد.

وی تمرکز بر مسائل اصلی استان تهران را اولویت کاری خود در استانداری تهران دانست و گفت: توسعه متوازن در سطح استان میان شهرستان‌های مختلف استان باید انجام گیرد و این در اولویت ما است همچنین ارتقای شاخص توسعه‌ای به ویژه در بحث زیرساختی و عمرانی در استان تهران مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

استاندار تهران تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در استان تهران را که امروز بالغ بر ۱۴۵۰ پروژه نیمه تمام در سطح استان تهران است از دیگر اولویت‌های استانداری تهران برشمرد و افزود: برای تأمین مالی پروژه‌ها از ظرفیت‌های قانونی بهره خواهیم گرفت و در این زمینه لازم است که نگاه ملی وجود داشته باشد. مسائل را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

معتمدیان توسعه فضاهای آموزشی را از دیگر مسائل در اولویت استانداری تهران خواند و گفت: همینطور توسعه و تکمیل بخش‌های درمانی و بیمارستانی استان تهران و دیگر شاخص‌هایی که از میانگین کشوری پایین‌تر است در اولویت‌های اصلی این دوره از مدیریت استانداری تهران است.

استاندار جدید تهران ساماندهی اتباع بیگانه را که مطالبه عمومی مردم است از اولویت‌های دولت چهاردهم و استان تهران عنوان کرد و ادامه داد: طرد اتباع غیر مجاز که امروز در مناطق مختلف استان تهران سکونت دارند از اولویت‌های کاری استانداری تهران است که با همکاری دستگاه‌های مربوطه انجام خواهد شد. در همین رابطه سامانه اتباع مجاز نیز در اولویت وزارت کشور و دولت است که آنها را دنبال می‌کنیم.

معتمدیان در رابطه با کاهش آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل عمومی نیز بیان کرد: موضوع سلامت مردم قطعاً از اولویت‌های جدی ست که ما دنبال می‌کنیم و حتماً در کنار سایر دستگاه‌هایی که مسئولیت اصلی دارند مانند شهرداری و شورای شهر تهران و سایر شهرداری‌ها تلاش می‌کنیم که موضوع آلودگی هوا را که تکلیف قانون پاک است؛ با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

وی نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و اورهال کردن آنها را از دیگر اولویت‌های استانداری تهران در رابطه با اجرای قانون پاک دانست و گفت: تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌های قانونی در کنار سایر دستگاه‌ها استفاده کنیم. موضوع حمل و نقل ریلی بین شهری از اولویت‌های استان تهران در دولت چهاردهم است. که با جدیت و همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط اجرا خواهیم کرد.

استاندار جدید تهران در رابطه با برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح استان تهران گفت: دستگاه‌های متولی در این رابطه مسئولیت دارند و تا جایی که به استانداری به عنوان دستگاه حاکمیتی ارتباط دارد، نقش آفرینی خواهیم کرد. از وظایف استانداری‌ها نظارت و راهبری برنامه‌های کلان در این زمینه است؛ حتماً نظارت می‌کنیم تا دستگاه‌هایی که در این زمینه وظیفه دارند به وظایف خودشان عمل کنند و اگر کوتاهی در نظارت انجام شده باشد حتماً برخورد قانونی انجام خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات