×
فرهنگی
شناسه خبر : 195290
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 16:19
تسهیلات 8 هزار میلیاردی برای تعاونی‌های گردشگری

پورناصرانی خبر داد؛

تسهیلات 8 هزار میلیاردی برای تعاونی‌های گردشگری

سرپرست اداره کل ترویج و تشکیل تعاونی‌های کشور گفت: برای پرداخت تسهیلات 8 هزار میلیاردی تعاونی‌های گردشگری در اولویت قرار دارند.

نورنیوز- گروه فرهنگی: سعید پورناصرانی در اولین سمینار تسهیلگری و آموزشی تعاونی های گردشگری، ویژه کسب و کارهای گردشگری جوامع محلی و روستائیان غرب کشور، گفت: درصدد هستیم در این رویداد با کمک تعاونی و بخش تعاون به توسعه‌ گردشگری در کشور به عنوان یک کسب و کار و صنعت نوظهور در غرب کشور کمک شود.

 سرپرست اداره کل ترویج و تشکیل تعاونی های کشور با بیان اینکه بهترین بستر برای توسعه مشارکت و اقتصاد بخش تعاون است، افزود: بر همین اساس با کمک وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ادارات کل مربوطه در استان این رویداد آموزشی و تسهیل گری با حضور تعاونی ها و کسب و کارهای گردشگری برگزار شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر آموزش های مورد نیاز، زمینه تسهیل گری برای کسب و کارهایی که تمایل دارند در بخش تعاون کار کنند، را ایجاد خواهیم کرد.

پورناصرانی با اشاره به وجود خط اعتباری ۸ هزار میلیارد تومانی بر اساس تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت تعاون، بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون، گفت: از این ردیف اعتباری به کسب و کارهای تعاونی که می‌خواهند توسعه پیدا کنند، در بخش سرمایه‌ در گردش و سرمایه ثابت آنها کمک می کنیم که تعاونی های گردشگری این پنج استان به ویژه ایلام در اولویت هستند.

وی با بیان اینکه تعاونی ها به شدت انعطاف‌پذیر هستند، افزود: در روستایی که بوم‌گردی وجود دارد همان بوگردی می تواند سکویی برای معرفی و فروش محصولات روستا باشد.

پورناصرانی با بیان اینکه تشکیل یک تعاونی سبب بهره مندی جامعه از سود کسب و کار آن می شود، افزود: با تشکیل تعاونی ظرفیت ها افزایش پیدا کرده و محصولات آن جامعه نیز توسعه و کسب و کارها رونق پیدا می کند.

سرپرست اداره کل ترویج و تشکیل تعاونی های کشور با اشاره به اینکه نظارت در تعاونی ها یک رکن و اصل است، گفت: اعضا با هر میزان سرمایه بر تعاونی نظارت دموکراتیک دارند.

وی با اشاره به صنعت گردشگری، افزود: این صنعت رتبه سوم را پس از مواد شیمایی و سوخت در جهان داراست.

تعاونی‌ها پیشانی حوزه اقتصادی در ایام اربعین موثر هستند

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی ایلام نیز در این آیین ضمن تقدیر از زحمات میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: برگزاری اولین  همایش تسهیل گری و آموزش تعاونی ها در کشور به میزبانی ایلام به عنوان یک نیاز برای توسعه گردشگری لازم بود.

نورالدین الیاسی به اثرات بخش تعاون در بحث گردشگری اشاره داشت و افزود: فعالیت اقتصادی از سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی تشکیل شده که اثرات بخش تعاون در حوزه گردشگری مثبت است.

وی ادامه داد: بخش تعاون به عنوان فعالیت مردم‌پایه از بخش های فراگیر در حوزه اقتصاد است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تعاونی ها حد فاصل بین فعالیت های دولتی و اقتصادی هستند و با توجه به منویات مقام معظم رهبری نقش موثر در انباشت سرمایه های مردم، تقویت بنیان های خانواده، استحکام مناطق مرزی دارند.

وی با بیان ثبت ۱۶ تعاونی گردشگری در استان، گفت: از ۳ هزار۴۸۶ تعاونی ثبت شده تعداد ۱۴۰ تعاونی در حوزه فرش و گلیم و تعداد ۵۰ تعاونی در حوزه ی صنایع دستی فعال یا در حال فعال شدن هستند و باید تلاش به سوی بهره وری از تعاونی ها به جهت پایداری در تقویت مقاصد گردشگری انجام شود.

الیاسی با اشاره به برگزاری ۱۶ جلسه کارگروه اشتغال در سال گذشته، گفت: استان ایلام موفق به کسب رتبه اول ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ و رتبه سوم کشور در سال ۱۴۰۳ با احتساب صحت سنجی، در سامانه ملی رصد اشتغال کشور ثبت شد.

وی با اشاره به ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک استان ایلام با عراق، گفت: با توجه به ظرفیت های ایجاد شده در استان با قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات و شناخته شدن استان به عنوان پایتخت خادمین سیدالشهدا، تعاونی ها به عنوان پیشانی حوزه اقتصادی در ایام اربعین موثر هستند.

به گزارش تسنیم، اولین سمینار و کارگاه آموزشی تسهیل‌گری تعاونی‌های گردشگری استان های غرب کشور شامل کردستان، همدان، کرمانشاه و لرستان به‌میزبانی استان ایلام به مدت ۲ روز از اول تا دوم آبان‌ماه با حضور مهمانان کشوری و استانی در محل سالن همایش هتل زاگرس شهر ایلام با همکاری اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان در حال برگزاری است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار