×
بین الملل
شناسه خبر : 195256
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 12:15
رای گیری زودهنگام در آمریکا درباره انتخابات 2024 چه می‌گوید؟

هفته‌نامه نیوزویک گزارش می‌دهد؛

رای گیری زودهنگام در آمریکا درباره انتخابات 2024 چه می‌گوید؟

هفته‌نامه نیوزویک نوشت: میلیون‌ها آمریکایی در انتخابات سال 2024 در رای‌گیری زودهنگام شرکت کرده‌اند. اما نتایج این رای‌گیری تنها نگاهی اجمالی به عملکرد نامزدها در آنچه که به‌نظر می‌رسد یکی از نزدیک‌ترین رقابت‌ها در تاریخ آمریکا است، ارائه می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: از این هفته نامه آمریکایی، تقریبا هر ایالتی نوعی از انتخابات زودهنگام را در هفته های منتهی به روز رای گیری اصلی ارائه می دهد. روز دوشنبه رای گیری ها در فلوریدا و تگزاس آغاز شد در حالی که ایالت های چرخشی مانند جورجیا و نوادا هفته پیش صندوق های خود را باز کردند.

رای گیری اولیه نشان داده که کامالا هریس نامزد دموکرات ها و معاون بایدن از دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا و نامزد جمهوریخواهان در بین رای دهندگان شرکت کننده در رای گیری زودهنگام جلوتر است اما این پیشتازی دشوار می تواند نشان از پیشتازی کلی نامزد دموکرات ها در انتخابات باشد.

رای دهندگان دموکرات به طور معمول نسبت به جمهوریخواهان برای شرکت در رای گیری زودهنگام علاقه مندتر هستند و ترامپ بارها ادعا کرده که گزینه های رای گیری پستی امکان تقلب در انتخابات را ایجاد می کند.

اما پاییز امسال، ترامپ و جمهوریخواهان تغییر رویه داده اند و رای دهندگان را تشویق می کنند به هر صورتی که می توانند رای دهند هر چند که ترامپ رای گیری زودهنگام را «احمقانه» توصیف کرده است.

در آمریکا ۴۷ ایالت و ناحیه کلمبیا امکان رای گیری زودهنگام و پستی را برای همه رای دهندگان واجد شرایط ارائه می دهند.

تاریخ رای گیری زودهنگام نیز از یک ایالت به ایالت دیگر متفاوت است. در مینه سوتا، داکوتا، ویرجینیا و ورمومت صندوق های رای گیری زودهنگام در سپتامبر (شهریور) گشوده و در کنتاکی و اوکلاهاما کمتر از سه هفته تا قبل از روز انتخابات رای گیری زودهنگام انجام می شود.

دو ایالت چرخشی کلیدی - جورجیا و کارولینای شمالی - در اولین روز از رای گیری زودهنگام خود در این دور از انتخابات، شاهد مشارکت بی سابقه ای بودند. روز سه شنبه بیش از ۳۱۰ هزار رای در این دو ایالت به صندوق انداخته شد و تا روز جمعه، بیش از ۱ میلیون رای دهنده تصمیم خود را شخصا یا از طریق پست ارسال کردند. در کارولینای شمالی، مقامات انتخاباتی گفتند که بیش از ۳۵۳ هزار رای در اولین روز رای گیری زودهنگام در روز پنجشنبه به صندوق انداخته شد.

در برخی از ایالت ها - آلاباما، می سی سی پی و نیوهمپشایر - هیچ گونه رأی گیری زودهنگام ارائه نمی شود مگر این که یک رای دهنده بهانه ای مانند اعزام به خدمت سربازی داشته باشد. در مکان هایی مانند داکوتای شمالی و پنسیلوانیا، رای گیری زودهنگام توسط مقامات شهرستانی‌، نه در سطح ایالت تنظیم می شود.

در نظرسنجی ها چه کسی پیشتاز است؟

نظرسنجی ها نشان می دهند که هریس در بین رای دهندگانی که زودهنگام رای می دهند پیشتازی قابل توجهی دارد. در نظرسنجی روز دوشنبه یو اس ای تودی و دانشگاه سافولک معاون بایدن ۶۳ درصد و ترامپ ۳۴ درصد آرا را در بین کسانی که تاکنون رای داده اند کسب کرده است.

اما همان نظرسنجی نشان داد که ترامپ در میان کسانی که می‌گویند در روز انتخابات رای می‌دهند با اختلاف ۵۲ درصد به ۳۵ درصد از هریس پیشی گرفته است. این نظرسنجی از ۱۴ تا ۱۸ اکتبر (۲۷-۲۳ مهر) از طریق تلفن انجام شد و بر اساس پاسخ ۱۰۰۰ رای دهنده احتمالی است.

طبق گزارش شبکه ان بی سی نیوز، تا روز دوشنبه، نزدیک به ۱۴.۵ میلیون نفر در انتخابات سال ۲۰۲۴ رای خود را بصورت پستی یا حضوری به صندوق انداخته اند. از این رای دهندگان، ۴۶ درصد دموکرات هستند، در حالی که ۲۹ درصد جمهوری خواه هستند. یک چهارم از رای دهندگان اولیه به هیچ یک از احزاب اصلی وابسته نیستند.

بر اساس گزارش موسسه فایو ترتی ایت، در روز دوشنبه، هریس به طور میانگین در سراسر نظرسنجی ملی با ۱.۸ امتیاز (۴۸.۲ درصد به ۴۶.۴ درصد) از ترامپ پیشی گرفت. اما مدل انتخاباتی این سایت نظرسنجی به نفع ترامپ است و پیشتازی او با کسب آرای الکترال را با ۵۲ درصد به ۴۸ درصد پیش بینی می کند.

بر اساس قوانین فدرال، انتخابات آمریکا به طور معمول بعد از اولین دوشنبه ما نوامبر و در سال جاری ۵ نوامبر (۱۵ آبان) برگزار می شود. روز انتخابات تعطیل نیست هر چند که تقریبا ۱۲ ایالت این روز را تعطیل می کنند و و برخی از دفاتر ایالتی در برخی دیگر از ایالت ها بسته هستند و بیشتر ایالت ها به کارکنان خود اجازه می دهند فرصتی برای رای دادن داشته باشند.

اگر ترامپ شکست بخورد چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

بسیاری از کارشناسان هشدار داده اند که رئیس جمهوری پیشین آمریکا و متحدانش از هم اکنون بذر تردید را درباره انتخابات کاشته اند تا چالش ها را در برابر نتایج آن اگر ترامپ شکست بخورد افزایش دهند.

ترامپ روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری در کارولینای شمالی به خبرنگاران گفت که هیچ نشانه‌ای که نشان دهد انتخابات امسال عادلانه نخواهد بود، «مشاهده نکرده است»، اگرچه او افزود که «طرف مقابل را می‌شناسد و آنها خوب نیستند».

برخلاف چهار سال پیش، ترامپ در صورتی که این بار از نتایج انتخابات ناراضی باشد، از همان اختیارات ریاست جمهوری برخوردار نیست. اما او همچنان می‌توانست به‌عنوان یک شهروند خصوصی از طریق سیستم حقوقی در انتخابات شرکت کند - ترامپ شکایت‌های متعددی را برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات ۲۰۲۰ تنظیم کرد اما همه آنها در دادگاه رد شدند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
القسام: نام شهید الغماری در صفحات افتخار تاریخ ثبت خواهد شد
عملکرد درخشان امیرعلی احمدلو در مسابقات بدمینتون جوانان جهان 2025
جان مادر باردار 27 ساله توسط اورژانس هوایی نجات یافت
مشارکت مردمی در تصمیم گیری‌ها زمینه ساز افزایش سرمایه اجتماعی است
ترامپ: در حال گفت‌وگو با پوتین هستم
پسکوف: تحویل موشک‌های تاماهاوک به کی‌یف موجب سطح جدیدی از تنش می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی