×
بین الملل
شناسه خبر : 195195
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/30 ساعت 22:40
گوترش خواستار آتش بس فوری در غزه شد

گوترش خواستار آتش بس فوری در غزه شد

معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد تلفات مداوم و گسترده در غزه از جمله در حملات هوایی اسرائیل به بیت لاهیا را که منجر به کشته شدن (شهادت) ده ها فلسطینی از جمله زنان و کودکان شد، به صراحت محکوم می کند و خواستار ایجاد آتش بس فوری در غزه است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: غیرنظامیان باید همیشه مورد احترام و محافظت باشند.

این سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: دبیر کل سازمان ملل «همچنان از وضعیت درحال تغییر و رو به وخامت غیرنظامیان در شمال غزه، از جمله آوارگی دسته جمعی و فقدان وسایل ضروری برای بقا، نگران است. دبیرکل خواستار دسترسی فوری و بدون مانع تیم های امداد و بشردوستانه جهت نجات جان افراد است.»

فرحان حق ادامه داد: «حملات اخیر به بیمارستان‌ها در شمال غزه، یک بحران انسانی وخیم را تشدید کرده و جان ده‌ها هزار نفر را در معرض خطر جدی قرار داده است. بیماران و کادر پزشکی باید محافظت شوند. بیمارستان ها نباید هدف قرار بگیرند. دسترسی به مراقبت‌های پزشکی و لوازم ضروری باید در اولویت قرار گیرد تا از تلفات بیشتر جلوگیری شود.»

معاون سخنگوی سازمان ملل گفت: «نقض قوانین بین المللی بشردوستانه که ما در غزه شاهد آن توسط همه طرف های درگیری هستیم غیرقابل قبول است. پاسخگویی در قبال هر جنایت بین المللی که توسط هر یک از طرفین انجام شده، ضروری است.»

او تصریح کرد: «دبیرکل سازمان ملل متحد بار دیگر خواستار آتش بس فوری و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها در غزه است.»

ارتش رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده که حملات خود را در اوایل اکتبر در شمال غزه تشدید کرده است تا از سازماندهی مجدد حماس جلوگیری کند.

وزارت بهداشت غزه روز یکشنبه اعلام کرد که در حمله روز شنبه این رژیم  به بیت لاهیا در شمال غزه، در مجموع ۸۷ نفر در زیر آوار کشته یا مفقود شدند. ارتش اسرائیل نیز اعلام کرده که در حال بررسی گزارش‌های مربوط به این حادثه است که یکی از بالاترین تلفات در ماه‌های اخیر را بر جای گذاشته است.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی، جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهد.

حملات اسرائیل که با حمایت‌های نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر هم مجروح شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
X
آگهی تبلیغاتی