×
سیاسی
شناسه خبر : 195165
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/30 ساعت 19:11
اگر از هوش مصنوعی غفلت شود از صحنه روزگار حذف می‌شویم

اگر از هوش مصنوعی غفلت شود از صحنه روزگار حذف می‌شویم

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از هوش مصنوعی گفت: با استفاده از هوش مصنوعی می‌توانیم عقب ماندگی‌های گذشته خود را جبران کنیم و اگر غفلت شود از صحنه روزگار حذف می‌شویم.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد باقر قالیباف روز دوشنبه با بیان اینکه موضوع مقاومت، جبهه مقاومت و مسأله فلسطین و لبنان از موضوعات حیاتی، ریشه‌ای و مبنایی انقلاب اسلامی است، عنوان کرد: اگر نهضت امام(ره) مبنای انقلاب باشد در موضوع کاپیتولاسیون که از سوی ایشان مطرح شد، ام‌الفساد جهان بشریت و امت اسلامی ریشه در رژیم صهیونیستی دارد که تمشیت امور آن نیز بر عهده آمریکا است.

وی افزود: امروز نسل جدیدی را می‌بینیم که هیچ آگاهی نسبت به وقایع و اتفاقات آن سال ندارند و وقتی با دانشجویان ورودی امسال صحبت می‌کنیم می‌بینیم نسبت به این مسائل هیچ تحلیلی ندارند و براساس روایت‌های دیگران برداشت می‌کنند. نکته مهم این است که اگر قصد داشته باشیم بعدها این موضوع را روایتگری کنیم بی‌فایده است.

روایتگری ابزاری برای مقابله در جنگ ترکیبی دشمن است

قالیباف روایتگری موضوعات روز را از آن جهت مهم دانست که تحلیل هر حادثه در کشور نیازمند اطلاع و آگاهی نسل جدید نسبت به آن است، زیرا به گفته وی اگر اطلاع نباشد، حساسیت هم وجود نخواهد داشت.

وی گفت: امروز دچار جنگ ترکیبی هستیم که شامل جنگ نرم، جنگ سخت و جنگ هوشمند می‌شود و مسأله روایتگری به‌عنوان نوعی ابزار حضور در این جنگ است که ما در مجلس نیز برای تحقق آن کمک خواهیم کرد.

رئیس قوه مقننه استفاده از فناوری در حوزه تاریخ پژوهی و سندپژوهی را سرخط و آغازی برای جبران گذشته دانست و افزود: امروز سیستم آنالوگی(دستی) در حال تبدیل شدن به سیستم دیجیتالی(هوشمند) است اما از اینجا به بعد باید تلاش کنیم تا همراه با دنیا حرکت کنیم که اگر این اتفاق رخ ندهد دچار فاصله نوری با همه دنیا می‌شویم و به معنای واقعی از تاریخ و اذهان حذف شده و ماندگار نمی‌شویم.

هوش مصنوعی ابزاری برای جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی است

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از هوش مصنوعی عنوان کرد: با استفاده از این ابزار می‌توانیم عقب ماندگی‌های گذشته خود را جبران کنیم که اگر غفلت شود از صحنه روزگار حذف می‌شویم.

قالیباف با اشاره به عمر ۱۱۷ ساله تاریخ قانونگزاری در کشور گفت: تمام سیر تاریخی قوانین را با استفاده از هوش مصنوعی به لحاظ لفظی و معنایی گردآوری کرده‌ایم و همه روندی که یک قانون در طول عمر خود گذرانده، مشخص است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس هوشمندسازی صورت گرفته در مجلس مشخص است که هر قانون را چه کسی و چه ارگانی در چه تاریخی برای بار اول به تصویب رسانده و کجا تکرار و کجا منسوخ شده است، عنوان کرد: در چند هفته اخیر به نمایندگان گفتم برای ارائه هر طرح یا اصلاح ماده‌ای ابتدا باید با تبلت خود به این سامانه مراجعه کنند تا کار تکراری صورت نگیرد.

وی با اشاره به تنقیح قوانین با استفاده از هوش مصنوعی که قابلیت تبدیل ۱۲ هزار قانون به سه هزار قانون را دارد، گفت: در حوزه تاریخ و اسناد نیز در وهله نخست باید به دنبال گردآوری و بعد استفاده از هوش مصنوعی بود که هم به جهت معنایی و هم به جهت لفظی امکان پذیر است.

قالیباف با تأکید بر اینکه در کنار استفاده از هوشمندسازی اسناد باید کاری کنیم که از دنیا عقب نمانیم، افزود: در کنار آن باید مسیر شناخت و تحلیل درست از مسائل روز را برای جوانان فراهم کنیم و هرچه سریع‌تر روایتگری به‌موقع را انجام دهیم تا جوانان از این طریق به‌عمق ماجراها آگاه شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بازگشایی مجموعه‌های ورزشی انقلاب، شیرودی و کشوری از فردا
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به مناطقی از کهگیلویه، بروجرد،اردبیل واهواز
از آغاز جنگ تاکنون چند نوزاد در ایران متولد شده است؟
چین یک گام تا شناسایی زیردریایی‌های هسته‌ای مخفی آمریکا
مهم‌ترین اولویت دولت تامین مواد اولیه برای تولید است
بازداشت 6 «جاسوس آمریکایی ـ صهیونی» در خراسان شمالی
عارف: ترامپ در «عصر حجر» مانده، ایران اما مسیر ساختن را انتخاب کرده است
سایه سنگین «دوشنبه سیاه» بر بازارهای جهانی
انتقاد مقامات امنیتی اسرائیل از عملکرد آمریکا در قبال ایران
تاکنون چند سرباز اسرائیلی در جنوب لبنان مصدوم شدند؟
ثبت رکورد جدید در ارزش معامله صندوق‌های انرژی
خوش خیالی پنتاگون از توان نظامی خود، کار دست آمریکا داد
دستگیری لیدر اغتشاشات اندیشه شهریار
حریفان کشتی گیران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به درستکار و ساروی
هشدار ولایتی به آمریکا: اگر اشتباه کنی جریان انرژی با یک اشاره مختل می‌شود
کشاورزان بخوانند؛ آغاز خرید تضمینی گندم با پرداخت علی‌الحسابی
مخبر: بالاخره پنبه هیمنه پوشالی آمریکا زده شد
سی جی تی ان: چندین نظامی آمریکا در ایران کشته شدند
دوبرابر شدن هزینه نظامی آمریکا با گرانی جهانی فلزات
افزایش قیمت در آمازون
حمایت قاطع مالزی از ایران
اقرار گالانت به ارزیابی ناقص از توانمندی‌های حزب‌الله در آغاز جنگ
بارش 8 درصد بالاتر از نرمال در کشور
پسران ترامپ در تلاش برای فروش فناوری رهگیری پهپاد به کشورهای خلیج فارس
انتخاب ساروی و درستکار به عنوان برترین های آسیا در سال 2025
ترامپ وجهه ما را در جهان تحقیر کرد
سانسور بی‌سابقه تصاویر ماهواره‌ای از جنگ منطقه به درخواست آمریکا
رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار صلح و آرامش شد
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
آغاز موج 96 وعده صادق 4 / حمله سنگین سپاه به زیرساخت‌های پتروشیمی و انرژی دشمن
گفت و گوی وزیر خارجه مصر با عراقچی با هدف کاهش تنش در منطقه
ترامپ کنترل روند جنگ با ایران را از دست داده است
تجاوز آمریکا به ایران، تکرار اشتباه «صدام» است
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
سخنگوی دولت:حمله به بیمارستان مصداق جنایت جنگی است
کارخانه تولید پهپاد در تل‌آویو به طور کامل نابود شد
چرخش نفتی هند به سوی روسیه
خدای «طبس» طبسی دیگر در جنوب اصفهان آفرید
سرانجام توهم شکست حزب‌الله و ایران ناامیدی است
کدام محدودیت‌های چک برگشتی هنوز برقرار است؟
دستگیری عامل همکاری با شبکه جاسوسی در تهران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 فروردین 1405 + جدول
افزایش تا50 دلاری هزینه بار در یک شرکت هواپیمایی آمریکا
قیمت دلار امروز یکشنبه 16 فروردین 1405
کاهش فعالیت‌های اقتصادی غیرنفتی در عربستان
موشک «اطلس 5» سنگین‌ترین محموله خود را به فضا برد
گزارش تصویری| هواگرد های منهدم شده آمریکایی در ایران
جزئیاتی از شکست تلاش دشمن برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده
نورنما| نابودی یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا