×
اجتماعی
شناسه خبر : 195129
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/30 ساعت 16:49
بیست و یکمین نمایشگاه ایپاس شروع بکار کرد

بیست و یکمین نمایشگاه ایپاس شروع بکار کرد

بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس) از 30 مهر تا 5 آبان ماه 1403 در مصلای امام خمینی (ره) شروع شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرعامل بنیاد تعاونی فراجا در آیین افتتاح نمایشگاه ایپاس اظهار داشت: نخستین نمایشگاه ایپاس در شرایطی دو دهه پیش برگزار شد که حدود ۹۰ درصد تجهیزات عرضه شده، محصولات وارداتی پلیس بود و اکنون پس از بیست سال به نقطه ای رسیده ایم که حدود نیمی از تولیدات نمایش داده شده در این نمایشگاه مربوطه شرکت‌های دانش‌بنیان و داخلی است.

محمدقاسم ناظر با بیان اینکه حدود ۱۵ درصد از تولیدات نمایشگاه نیز به سفارش و همکاری پلیس تولید شده است، افزود: در این نمایشگاه ۲۲۲ شرکت در ۱۸۷ غرفه حضور دارند و بیش از ۱۲۰ نشان تجاری داخلی و ۲۰ نشان تجاری خارجی را عرضه کرده‌اند.

وی با اشاره به تحولات منطقه غرب آسیا در ماه‌های اخیر و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و فلسطین اظهار داشت: این نمایشگاه در حالی برگزار می شود که شرایط حادی بر خاورمیانه حاکم است و افسوس که کشورهای منطقه آن طور که لازم است، در برابر این ظلم نمی‌ایستند.

تحریم‌ها فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی حوزه امنیت بود

جانشین فرمانده کل انتظامی نیز در آیین افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی حوزه امنیت بود گفت: طی پنج سال گذشته تمامی تجهیزات مورد استفاده پلیس از تولیدات داخلی بود.

سردار پاسدار قاسم رضایی با برشمردن ماموریت های پلیس در حوزه های مختلف انتظامی اظهار داشت: پلیس از مرزها تا شهرها و جاده‌ها و روستاها دارای ماموریت است و بر انجام این ماموریت‌های متنوع نیازمند استفاده از تجهیزات به روز است.

رضایی تولیدات پلیسی ایران را قابل رقابت با تولیدات جهانی دانست و گفت: پلیس از مردم و برای مردم و در خدمت مردم است و افتخار جمهوری اسلامی مردم محور بودن پلیس است.

سردار رضایی تبلور نامگذاری سال توسط رهبری را در بی نیازی پلیس نسبت به محصولات خارجی دانست و افزود: تجربه جمهوری اسلامی ایران از تحریم ‌ها الگویی برای تمامی کشورهای جهان است تا از تهدید و تحریم فرصت بسازند.

وی اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه امنیت مانند ایپاس بر مبنای نیاز نیست بلکه بر مبنای رقابت است. زیرا به سطحی از تولید حوزه امنیت رسیده‌ایم که نسبت به محصولات خارجی بی نیاز هستیم.

سردار رضایی از آمادگی پلیس برای انتقال تجربه خود به سایر کشورها خبر داد و گفت: ایجاد نظم و امنیت الگوی آرمانی امامین انقلاب است.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان گفت:‌ ما و جهان امروز دردمند هستیم؛ امروز طفلان و بیماران و مظلومان فلسطین و لبنان در ظلم مطلق هستند؛ امروز غرب آسیا در ظلم و درد مطلق قرار دارد اما به زیبایی مقاومت و ایستادگی‌ را به تصویر کشیده است.

بیش از نیمی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه دانش‌بنیان هستند و ۸۰ درصد از شرکت‌های تولیدکننده بخش خصوصی که در حوزه تامین امنیت و تجهیزات فعالیت دارند، حضور یافته اند.

در بیست و یکمین دوره نمایشگاه ایپاس شرکت های خارجی نیز حضور پررنگی دارند به طوری که با وجود برگزاری نمایشگاهی موازی در کشور چین، ۱۵ شرکت چینی برای شرکت در این نمایشگاه به تهران آمده اند.

بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس) از 30 مهر تا 5 آبان ماه 1403 در شبستان اصلی در مصلای امام خمینی(ره) میزبان علاقمندان است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
تحلیلگر رمزارز: جنگ با ایران ضعف بازارهای مالی سنتی را آشکار کرد
پرده‌برداری امام جمعه بغداد از یک پرونده قدیمی
روایتی از تخلیه 4 بیمارستان تهران در دوران جنگ
اردوی ترکیه و اعزام به آمریکا زیر ذره‌بین دولت/ فدراسیون منتظر نقد شدن وعده‌ها
کامبک قهرمانانه سلتیک/ جام از چنگ هارتس خارج شد
نورنما | سالروز شهادت باب الحوائج امام جواد (ع) تسلیت باد
سیرجانی‌ها در انتظار فتح جام
طوفان حمایت از فلسطین در نیویورک
تدابیر پلیس راه برای ترافیک شمال؛ از انسداد کندوان تا یک‌طرفه شدن مرزن‌آباد
چایکاران بخوانند؛ نیمی از مطالبات بهاره پرداخت شد
نقوی در دیدار با مؤمنی: پاکستان به دنبال تسهیل گفتگوهاست
نظارت دقیق بر جیب بیماران/ پرونده تخلفات بیمارستانی به تعزیرات می‌رود
نرخ تورم سالانه در سرزمین‌های اشغالی صعودی شد
ترخیص از بخش مراقبت‌های ویژه/ حال عمومی اکبر عبدی رو به بهبود است
تلاش اسلام‌آباد برای نزدیک‌کردن مواضع تهران و واشنگتن
سرمربی سابق استقلال تهران از هدایت تیم جدیدش کنار رفت
سقوط پهپاد در محله‌ای مسکونی در ترکیه
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در تهران
یک والیبالیست قدیمی در رأس مدیریت تیم‌های ملی هندبال
توازن در سیاست خارجی؛ راهبرد جدید بغداد در دوران الزیدی
جوما علیه استقلال در دادگاه عالی فوتبال
خداحافظی احساسی لواندوفسکی از بارسلونا
ارسال کوله‌پشتی کودکان شهید میناب به موزه سازمان ملل
فاصله زیاد عرضه تا تقاضا در بازار گازوئیل بورس انرژی
صوفی: با مدیریت مصرف، تهران وارد جیره‌بندی آب نمی‌شود
1729 تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته
ادعای الاخبار: لبنان به شریک امنیتی رژیم صهیونیستی می شود
امارات :خروج از اوپک و اوپک‌پلاس یک تصمیم راهبردی است
صادرات 10 میلیون بشکه‌ای نفت عراق از تنگه هرمز
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 26 اردیبهشت ؛ سکه در کانال 19 میلیونی باقی ماند
8 کشته در تصادف شدید قطار با اتوبوس در «بانکوک» +فیلم
آزمون ارشد علوم پزشکی به نیمه دوم سال 1405 موکول شد
پرونده خاشقجی در دادگاه فرانسه دوباره باز شد
«جان فدای ایران»؛ روایت دولت سیزدهم از مکتب مدیریتی شهید رئیسی
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق