×
بین الملل
شناسه خبر : 195104
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/30 ساعت 14:55
پیشی گرفتن ترامپ از کامالا هریس برای اولین بار

پیشی گرفتن ترامپ از کامالا هریس برای اولین بار

براساس مدل پیش بینی انتخاباتی نشریه هیل و دسیژن دسک اچ کیو، دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برای نخستین بار در جریان رقابت های انتخاباتی، از کامالا هریس نامزد دموکرات ها، پیشی گرفت.

نورنیوز-گروه بین الملل: بر اساس این پیش بینی، از روز یک شنبه 20 اکتبر، شانس پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 52 درصد برآورد شده در حالی که کامالا هریس 42 درصد شانس برنده شدن دارد.

بر این اساس، تا اواخر ماه اوت، در پیش بینی های انتخاباتی، شانس پیروزی هریس تقریبا 54 تا 56 درصد بوده است، و احتمال پیروزی ترامپ در همین بازه زمانی، تقریبا 44 تا 46 درصد بوده است. با این حال، در اوایل ماه اکتبر، این چرخه اندک اندک تغییر پیدا کرد و شانس پیروزی هر دو نامزد انتخاباتی نزدیک به 50 درصد شد.

در پیش بینی 17 اکتبر این نشریه، شانس پیروزی هر دو نامزد انتخابات تقریبا برابر شد اما ترامپ در پیش بینی 20 اکتبر، پیشی گرفت.

تغییر در این پیش بینی انتخاباتی، با پیشتازی ترامپ در نظرسنجی های انجام شده در ویسکانسین و میشیگان همراه است، دو ایالت کلیدی که پیشتر در اختیار هریس بود. ترامپ در حال حاضر برتری اندکی در ایالت های آریزونا، جورجیا و کارولینای شمالی دارد.

از بین هفت ایالت کلیدی و چرخشی در انتخابات آمریکا که نقشی تعیین کننده در نتیجه انتخابات دارند، ایالت پنسیلوانیا تنها ایالتی است که حاکی از برتری هریس در نظرسنجی ها دارد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر (15 آبان) برگزار می شود و در حال حاضر دو نامزد در رقابت تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند.

نتایج نظرسنجی جدید هاروارد/هریس نشان می دهد دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برتری بسیار اندکی بر کامالا هریس نامزد دموکرات ها در بین افرادی دارد که زودتر از موعد در ایالت های چرخشی و رقابتی رای می دهند.

بر این اساس، 48 درصد رای دهندگان در ایالت‌های رقابتی که گفتند رای خود را زودتر از موعد به صندوق می اندازند، به ترامپ رای می دهند در حالی که 47 درصد این افراد به هریس رای می دهند.    

همچنین نتایج نظرسنجی جدید شبکه سی بی اس و موسسه یوگاو نشان می دهد کامالا هریس با اختلاف 3 درصد در مقابل دونالد ترامپ در این نظرسنجی، پیشتاز است به طوری که هریس حمایت 51 درصد رای دهندگان ثبت نام شده را بدست آورده و ترامپ از حمایت 48 درصدی برخوردار است.

به گزارش تسنیم، در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است.

 


نظرات

آخرین اخبار
پایان بازی بدون گل تیم ملی فوتبال امید ایران- کره جنوبی
اختصاص 2٫7 میلیارد دلار برای غنی‌سازی اورانیوم در آمریکا
ادعای ترامپ درباره تحویل نفت ونزوئلا به آمریکا، قیمت طلای سیاه را کاهش داد
پایان مهلت ادغام نیروهای قسد در ارتش سوریه
آیا اتاق مشترک، پیش‌درآمد جنگ بعدی است؟
لیدرهای اغتشاشات در زنجان دستگیر شدند
بولتون: ترامپ درکی از اوضاع ونزوئلا ندارد
آغاز فروش فوری خودرو اطلس به صورت قرعه کشی +جدول
گیلان گرم می‌شود
خروج یکی از بزرگترین بانک‌‌های پاکستان از افغانستان
وزیر ورزش: با توئیت مردم‌دار نمی‌شوید/تختی زندگی اش را وقف مردم کرده بود
موارد احتکاری را به 30110 اطلاع دهید
تختی اخلاص داشت و کشتی را برای خودش سکو نکرد
هشدار رئیس سازمان نظام پزشکی؛ خروج 30 هزار پزشک از چرخه طبابت
پادکست | شیوع آنفلونزا در ایران و روش های مراقبت از خود و دیگران
مهاجرانی: دولت بسته حمایتی 700 همتی برای تولیدکنندگان تصویب کرد
کشف سه انبار بزرگ احتکار روغن در تهران
وزیر خارجه عمان به زودی به تهران سفر می‌کند
رئیس قوه قضاییه: اعتراض بازاریان مخالفت با نظام نیست
مهدی شفیعی معاون هنری وزارت ارشاد شد
هیچ حادثه‌ای در خوابگاه نرگس تربیت مدرس رخ نداده است
جیش الظلم مسئولیت ترور شهید حقیقت در ایرانشهر را پذیرفت
جولیانی: ایران پهلوی را نمی‌خواهد
عراقچی: فعلاً شرایط برای گفت‌وگو با آمریکا فراهم نیست
تحویل 70 هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان سال
رئیس سازمان برنامه و بودجه:منابع کالابرگ تا شب عید تأمین شد
ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات شتاب گرفت
گرینلند؛ آزمون فروپاشی اقتدار اروپا
افت 70 درصدی فروش هفتگی سینما
جهش چهاربرابری نهاده‌های دامی، عامل گرانی مرغ
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404+ جدول
توضیحات وزیر بهداشت درباره حوادث بیمارستان‌های سینا و ایلام
معاون ارزی بانک مرکزی استعفا کرد
آمار جدید فرزندخواندگی در تهران
تاکید دولت بر تفکیک معترضان از اغتشاشگران
ضوابط صداوسیما درباره پخش صدای خانم‌ها تغییر نکرده است
افزایش ناباروری در سایه آلودگی هوا
لغو عضویت «عیدروس الزبیدی» از شورای ریاستی یمن به اتهام خیانت
هشدار رئیس کمیسیون بهداشت درباره بحران دارو و تجهیزات پزشکی
اتحادیه اروپا درباره بحران انسانی در غزه هشدار داد
انگلیس حاضر به پس دادن طلای ونزوئلا نشد
پاسخ منوچهر شاهسواری به واکنش علی نصیریان درباره پوستر جشنواره فجر
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 17 دی1404+ جدول
نظارت جدی بر بازار و تأمین کالاهای اساسی اولویت دارد
بورس با رکوردشکنی از 4 میلیون و 300 هزار واحد عبور کرد
روایتی از اغتشاشات آبدانان
رئیس قوه قضائیه: مقصران نوسانات ارزی باید پاسخگو باشند
کاخ سفید: گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکا در قطب شمال است
شهادت مامور انتظامی ایرانشهر در حمله مسلحانه
جزئیات زمان دقیق خرید با کالابرگ برای همه دهک‌ها اعلام شد + دهک های 1 تا 10 بخوانند