×
بین الملل
شناسه خبر : 195021
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/01 ساعت 10:47
هلاکت فرمانده صهیونیست در غزه تایید شد

هلاکت فرمانده صهیونیست در غزه تایید شد

رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که در جریان درگیری‌های «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه، فرمانده تیپ 401 ارتش این رژیم توسط مجاهدان فلسطینی به هلاکت رسیده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: احسان دقسه فرمانده دروزی الاصل تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در الجبالیا در یک نفربر «نمر» به همراه چند فرمانده دیگر در حین بازدید از جبالیا و انجام مأموریت اطلاعاتی گرفتار شد. منابع اسرائیلی تاکنون خبر مرگ وی در کمین رزمندگان فلسطینی را تایید کرده اند.
رسانه‌های عبری زبان هم از گرفتار شدن دو فرمانده یگان‌های ۱۶۲ و ۵۲ ارتش رژیم صهیونیستی در کمین سخت در جبالیا در شمال نوار غزه خبر داده و گزارش دادند اخبار اولیه از کشته شدن آنها حکایت دارد.
کاتال ۱۲ تلویزیون اسرائیل هم گزارش داد، دقسه تاکنون عالی‌ترین مقام ارتش است که در نبردهای غزه کشته شده است.

این سرهنگ ارتش رژیم صهیونیستی ۴ ماه پیش به سمت فرماندهی تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش منصوب شده بود.

شهردار «دالیه الکرمل» در حساب کاربری خود در شبکه ایکس اعلام کرد که فرمانده تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی در حادثه‌ای سخت در جبالیا در شمال نوار غزه کشته شده است.

ساعتی پیشتر، منابع رسانه‌ای از وقوع ۲ حادثه امنیتی بسیار سخت برای ارتش رژیم صهیونیستی در شمال و جنوب نوار غزه خبر دادند و رسانه های محلی اعلام کردند جزئیات دقیق این حوادث در ساعت های آینده منتشر می شود که به نظر می رسد هلاکت این افسران صهیونیستی یکی از این حوادث بوده است.

برخی منابع اعلام کردند که گزارش‌های اولیه حاکی از هدف قرار گرفتن یک خودروی زرهی مهم ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کشته و زخمی شدن شمار زیادی از نظامیان اشغالگر بود.

بر پایه این گزارش، بالگردهای نظامی ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان کشته و زخمی شده را به بیمارستان سوروکا در شهر اشغالی بئر السبع منتقل کردند.

رسانه های محلی با اشاره به «ضجه شدید رسانه های صهیونیستی» و اشاره آنها به «حوادث امنیتی سخت در شمال و جنوب» اعلام کردند که جزئیات بیشتر این حوادث بزودی در دقایق و ساعات آینده منتشر خواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با تداوم اقدامات جنایتکارانه خود در نوار غزه و لبنان همچنان ضربات سنگینی را از حزب الله و مقاومت فلسطین دریافت می‌کند.

در حالی که عملیات گروه های مقاومت فلسطینی با شکار تانک ها، نفربرها، بولدوزرها و نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به شکل معناداری، پررنگ تر و شدیدتر از گذشته شده است، حزب‌الله نیز عملیات های خود را علیه اشغالگران وسعت و شدت بخشیده است.

امروز یکشنبه، حزب‌الله لبنان اعلام کرد در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و لبنان با ۱۳ عملیات مواضع ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی در حمایت از ملت ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آنها و در دفاع از لبنان و ملت آن، روز یکشنبه (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک‌های «کتسرین» و «یفتاح» را با تعدادی موشک مورد اصابت دقیق قرار دادند.

حزب الله لبنان در اطلاعیه دیگری اعلام کرد مواضع صهیونیست‌ها در شهر حیفا و همچنین یک پایگاه نظامیان اشغالگر در غرب دریاچه طبریا را هدف حمله موشکی قرار داده است.

حزب‌الله در سه عملیات دیگر حمله ای موشکی به محل استقرار نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در پادگان «معالیه گولانی»، شهرک «مسگاو عام» و منطقه «وادی هونین» انجام داد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین با تعداد قابل توجهی موشک، محل استقرار نظامیان اشغالگر در شهرک‌های «ادمیت»، «شلومی» و «یعرا» را به صورت دقیق زیر آتش گرفت.

حزب‌الله در عملیاتی دیگر به نظامیان رژیم صهیونیستی مستقر در منطقه «السدانه» در مزارع اشغالی «شبعا» با چند موشک حمله کرد.

مقاومت لبنان همچنین گزارش داد: رزمندگان مقاومت اسلامی در حمایت از ملت ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آنها و در دفاع از لبنان و ملت آن، پایگاه «فیلون» در شهرک «روش بینا» واقع در شرق شهر اشغالی «صفد» را با تعداد زیادی موشک هدف قرار دادند.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که ۱۵ تیم اطفاء حریق درحال تلاش برای مهار آتش‌سوزی ناشی از حملات حزب‌الله در صفد، «عمیعاد» و روش بینا هستند.

پیشتر، حزب الله، صبح امروز شهر صفد و شهرک‌های «کریات شمونه» و روش بینا را موشک باران کرده بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روند معکوس بازار با ادعاهای ترامپ؛ نفت در ایستگاه 110 دلار
نورنما | آموزش قوانین خیابان به کودکان به صورت عملی
از 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ ردپای امارات در کنار اسرائیل
رمزگشایی از عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی در برابر موشک‌های جدید ایران
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شدند
مدیرکل بحران گیلان: مالکان واحدهای خسارت‌ دیده از باران به بنیاد مسکن مراجعه کنند
ایران: اسنپ‌بک اروپا هیچ مبنای قانونی ندارد
ترامپ باز هم همه‌چیز را انکار کرد
دبیر شورای عالی امنیت ملی: قطعنامه ضدایرانی آژانس غیرقانونی و سیاسی است
سردار عظمایی: هرگونه تحرک خصمانه مورد هدف قرار می‌گیرد
اعتراض آمریکا به روسیه و چین بر سر تحریم‌های ایران
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یک‌دهم سطح پیش از جنگ رسید
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی
نتایج هفته هفتم لیگ برتر/ استقلال خوزستان تسمه تراکتور را پاره کرد؛گل‌گهر رنگ برد دید
استقلال 1 - پیکان0 / استقلال با عبور از پیکان به آسیا رفت
کلینتون: ترامپ درباره همه چیز دروغ می‌گوید
سپاه: پهپاد دریایی آمریکا در هرمز هدف قرار گرفت
گام جدید دولت برای تأمین مالی بنگاه‌ها
قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند
موج مخالفت با اینفانتینو به فرانسه رسید
خروج نیروهای آمریکایی از اقلیم کردستان آغاز شد
پل گمشده بروجرد از زیر خاک نمایان شد
همتی: فشار اقتصادی آمریکا به ایران، خطای محاسباتی است
یحیی سریع: یمن یک تشکیلات رزمی سعودی را در تعز هدف قرار داد
المخا به دست نیروهای یمنی افتاد
چین و روسیه مقابل فشار ضدایرانی ایستادند
لندن 2 نفر را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرد
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان