×
اقتصادی
شناسه خبر : 194973
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/29 ساعت 18:08
همکاری سازمان ثبت اسناد با دولت

بابایی بیان کرد؛

همکاری سازمان ثبت اسناد با دولت

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با دستیار رئیس جمهور از آمادگی همکاری دستگاه‌های اجرایی بر اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با محمد نوری دستیار رئیس جمهور که در محل سازمان ثبت انجام شد گفت: برای اجرای کامل و جامع قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تمام دستگاه‌های متولی باید تکالیف قانونی خود را در موعد مقرر انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول گفت: بر اساس مصوبه ابلاغی ۶ وزارت خانه «راه و شهرسازی»، «صمت»، «اقتصاد و دارایی»، «جهاد کشاورزی»، «دادگستری» و «کشور» و ۴ دستگاه شامل «تامین اجتماعی»، «بنیاد مسکن»، «ثبت احوال» و «بیمه مرکزی» در اجرای این قانون دخیل هستند و قانون الزام که در ۳ تیر ۱۴۰۳ الزام آور شد قانونی بسیارپیچیده و فنی است.

بابایی بیان کرد: در راستای عملیاتی سازی قانون الزام، قانونگذار ۱۴ آیین نامه را در نظر گرفته است که ۶ تهیه و تدوین ۶ آیین نامه به عهده قوه قضاییه و ۸ آیین نامه بر عهده دولت است و ما امیدواریم که این وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها به تکالیف محوله خود به ویژه تنظیم پیش نویس آیین نامه‌های تکلیفی در اجرای قانون الزام، اهتمام داشته باشند.

وی افزود: با نهایی شدن اجرای این قانون شاهد حل و فصل مشکلات در حوزه پیش فروش ساختمان و حاشیه کشیده شدن اسناد عادی، فروش مال غیر و کلاهبرداری و کاهش ۴۰ درصدی پرونده‌های ورودی دستگاه قضا را شاهد خواهیم بود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عنوان کرد: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تنها قانونی است که مقام معظم رهبری به صراحت در تصویب آن ورود کردند چرا که اجرای قانون الزام یک تغییر اساسی در روابط معاملاتی اشخاص ایجاد می‌کند.

بابایی گفت: سازمان ثبت آماده همکاری با دولت است و اجرای قانون حدنگار و قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول برای کلیت نظام و مردم سودمند و برای دولت راهگشاست و برگ زرینی برای دولت خواهد بود.

رئیس سازمان ثبت با بیان اینکه رویکرد جدید سازمان ثبت الکترونیکی سازی و هوشمند سازی فرآیندهای ثبتی با هدف افزایش رضایتمندی مردم، حل معضلات ثبتی و تسریع در امور است.

محمد نوری دستیار رئیس جمهور نیز ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در سازمان ثبت در اجرای حدنگاری لایه‌های مختلف اراضی کشور، گفت: تشکیل کارگروه ویژه با حضور مسئولان ذیربط جهت تبیین وظایف دستگاه‌ها در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول برای آرامش مردم در بهره گیری از خدمات دولتی امری ضروری است.

وی در ادامه با بیان اینکه هر کدام از وزارتخانه‌ها در برنامه هفتم توسعه تکالیفی عهده دار هستند، اظهار کرد: در این کارگروه پایش تعهدات این ارگان‌ها و دلایل عدم پیشرفت در تحقق وظایف محوله باید مورد رصد و ارزیابی قرار گیرد چرا که همین عدم تحقق باعث عقب ماندگی در پیشرفت برنامه‌ها خواهد بود.

در پایان دستیار رئیس جمهور از مرکز رصد و پایش هوشمند خدمات یکپارچه ثبتی بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات سازمان ثبت در حوزه هوشمندسازی فرایندهای ثبتی قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
X
آگهی تبلیغاتی