×
فرهنگی
شناسه خبر : 194966
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/29 ساعت 18:08
برای به روز شدن سینمای کودک به باز اندیشی نیاز داریم

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی:

برای به روز شدن سینمای کودک به باز اندیشی نیاز داریم

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: بعد از انقلاب برای سینمای کودک، زحمات بسیاری کشیده شد، هرچند که امروز برای بروز شدن نیاز به بازاندیشی در آن کاملا احساس می‌شود.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در مراسم اهدای پوسترهای امضا شده و تندیس های دوره های سی و پنجم و سی و ششم جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان و همچنین رونمایی از کتاب «سرزمین پروانه‌ها» که صبح روز یکشنبه ۲۹ مهرماه با حضور تعدادی از سینماگران کودک و نوجوان و مدیران بنیاد سینمایی فارابی و با اجرای مصطفی محمودی برگزار شد، مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما در سخنان کوتاهی با ابراز خرسندی از این حرکت ارزشمند و ماندگار بنیاد سینمایی فارابی در حفظ و حراست از مستندات ماندگار جشنواره فیلم کودک اظهار کرد: بارها و بارها در تمامی سالیان برگزاری جشنواره کودک از این پوسترها به امضای مدیران و سینماگران رسیده است، اما به‌خاطر عدم نگهدای مناسب، بی توجهی و نبود نگاه موزه‌ای و تاریخی به اینگونه اسناد، مستندات اینچنینی ماندگار نشده‌اند.

وی تاکید کرد: به طور حتم، سال‌ها بعد این‌دست مستندات و یادگاری‌ها برای مردم و مخاطبان، بسیار دیدنی، جذاب و نوستالژیک خواهد بود.

در ادامه این مراسم مجید زین‌العابدین مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در سخنانی با اشاره به فعالیت ماندگار دست اندرکاران سینمای کودک که باعث بروز خاطرات ماندگار برای نسل های مختلف شده است گفت: امروز برای ثبت خاطره‌های ماندگار سینمای کودک در کنار هم هستیم.

ین‌العابدین با مربی و آموزنده خواندن سینمای کودک، گفت: بعد از انقلاب برای سینمای کودک، زحمات بسیاری کشیده شد، هرچند که امروز برای بروز شدن و همراه بودن با کودکان نیاز به بازاندیشی در آن کاملا احساس می‌شود.

مدیرعامل فارابی در پایان با تاکید براینکه نزدیک‌ترین راه احیای سینمای کودک، فهم درست از بچه‌ها و علائق آنان است، یادآور شد: برای اینکه به آیندگان بگوییم چه کسانی برای سینمای کودک زحمت کشیده‌اند و در آن حضور داشتند، ذیل یک‌ کار نمادین، مستنداتی را به موزه کودک تقدیم کردیم.

علیرضا خمسه نیز در بخشی از مراسم با بیان اینکه ما ۴۰ سال پیش اینجا آموزش بازیگری می‌دادیم و حضور در اینجا بسیاری از آن خاطرات را برای من زنده کرد، گفت: امروز مهم‌ترین اتفاق در موزه سینما در حال رخ دادن است، آن هم گردآوری مستندات حوزه سینمای کودک است که به یادگار می‌ماند.

این بازیگر با تاکید بر اینکه موزه کودک، بهترین و امن‌ترین جا برای این مستندات است، ادامه داد: انتشارات فارابی می‌تواند خاطرات سینماگران کودک و فعالان این عرصه را مکتوب کند و به چاپ برساند تا برای آیندگان ثبت شود.

اهدای پوسترهای سی‌وپنجمین و سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به موزه سینما و رونمایی از کتاب «سرزمین پروانه‌ها» که از سوی انتشارات فارابی گردآوری شده است، پایان بخش این مراسم بود.

در مراسم یادشده علاوه‌ بر مجید زین‌العابدین، مجید اسماعیلی، علیرضا خمسه، آرش معیریان، رهبر قنبری، سیروس حسن‌پور، سهیل موفق، مسعود احمدیان، سیمون سیمونیان و حمیدرضا بشیری نیز حضور داشتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابراز نگرانی سازمان ملل از شرایط تانزانیا پس از انتخابات
تحریم های متقابل روسیه علیه مقامات اروپا
ادامه واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان و حروف باقی مانده
پنتاگون با ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین موافقت کرد
فعالیت مدارس و ادارات برخی شهرستان‌های خوزستان با تاخیر آغاز می شود
ترکیه میزبان نشست وزیران کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه
چرا سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی کارت زرد داد ؟
ساپینتو: از هواداران می‌خواهم در ورزشگاه کنارمان باشند!
عراقچی: ایران از تمامیت و یکپارچگی سودان حمایت می‌کند
واکنش ترامپ درباره حمله به ونزوئلا
زلزله اردکان فارس را لرزاند
اختلافات در اتحادیه اروپا بر سر هدف کاهش 90 درصدی گازهای گلخانه‌ای
تردد از مسیر تهران و کرج به چالوس ممنوع شد
سازمان ملل : تجاوز نظامی به ایران، زنگ خطر نقض حقوق بشر و منشور جهانی است
رکورد تاریخی آمریکا در زمینه تعطیلی دولت / مخالفت گسترده با طرح ترامپ
اعدام میدانی اسیران فلسطینی؛ سندی تازه از جنایات اسرائیل
جدول لیگ برتر فوتبال در پایان بازی‌های جمعه 9 آبان ماه
واکنش ولایتی به سخنان انکار کننده ترامپ درباره نقض آتش‌بس
جزئیاتی تازه از طرح انتقال آب طالقان به تهران+فیلم
آزمایش اتمی یا آغاز جنگ سرد دوم؟
نقش عجیب امیر جعفری در کنسرت نمایش «سی‌صد»
جزئیاتی از تماس تلفنی مهم عراقچی با همتای مصری
روسیه همیشه آماده انجام آزمایش‌های هسته‌ای است
اختصاص 30 میلیون یورو برای تجهیزات پزشکی ایثارگران
آمریکا حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است / تهدیدها مواضع ما را تغییر نمی‌دهد
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به نبطیه / تشدید تنش‌ها در جنوب لبنان
اعتراف آمریکا درباره جنگ 12 روزه / اسرائیل توان مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
استقبال پرشکوه مردم از کاروان ورزشی که با 76 مدال‌ بازگشتند+فیلم
چرا دیدار مهم ترامپ و پوتین در بوداپست لغو شد ؟
خبر خوش درباره حقوق کارکنان شرکت‌ها
پیام مهاجرانی به دختران هندبال ایران : ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها هیچ مانعی ندارید
گزارش سفر موفق تخت روانچی به عمان
جدول لیگ برتر بعد از بازی استقلال و آلومینیوم
حماس : آلمان از نسل‌کشی علیه مردم غزه پشتیبانی می‌کند
هشدار اتحادیه اروپا به اوضاع سودان
استقلال(3)- آلومینیوم(1) | آبی ها بی رقیب در صدر جدول + خلاصه بازی
پاسخ وزیر علوم به مجلس درخصوص مجوزهای کسب‌وکار زیر ذره‌بین
ماجرای ارسال پیامک برای بازنشستگان تأمین اجتماعی چه بود؟
پشت نقاب سلطنت؛ فروپاشی آرام تاج
قطع ناگهانی آب در تهران؛ شکاف میان وعده‌های مسئولان و انتظارات شهروندان
واکنش روسیه به ادعاهای آمریکا درباره نیروهای هسته‌ای میان‌برد
یک استعفای جنجالی در اسرائیل
پرواز مستقیم تهران–وین از سر گرفته می‌شود +زمان از سرگیری
حمله تروریستی به مرکز حمل و نقل روسیه خنثی شد
توقیف شناور حامل240 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس
70 هزار نیرو در آماده‌باش کامل برای تامین آب شرب کشور
تظاهرات گسترده در میلان علیه نقض آتش‌بس در غزه
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا وارد فلسطین اشغالی شد
زاخارووا: نه اروپا و نه کی‌یف راه حل مسالمت آمیزی برای بحران اوکراین ندارند
ترکیب استقلال برای مصاف با آلومینیوم اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی