×
سیاسی
شناسه خبر : 194923
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/29 ساعت 13:32
پزشکیان: تولیدکنندگان ما در خط مقدم جنگ تجارت هستند و ما موظفیم پشتیبانی کنیم

در همایش روز ملی صادرات؛

پزشکیان: تولیدکنندگان ما در خط مقدم جنگ تجارت هستند و ما موظفیم پشتیبانی کنیم

رئیس جمهور گفت: ما در جنگ اندیشه‌ها، تولید و تجارت هستیم و معتقدیم تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما در خط مقدم این جنگ هستند و ما موظف به پشتیبانی و همراهی آنها هستیم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  مسعود پزشکیان ظهر امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ در همایش روز ملی صادرات که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد گفت: کدام وجدان بیداری این را می‌پذیرد که چنین آدم هایی از انسانیت، حقوق بشر، آزادی و دموکراسی صحبت کنند؟! حالا می‌گویند آنها تروریست هستند. اگر تو مردی تروریست را بکش. تو می‌گویی تروریست است. از سرزمین خود آنها را بیرون کرده و خانه و کاشانه آنها را ویران کرده‌اند، بعد می‌گویند تروریست هستید. چرا زنان و کودکان را می‌کشید؟

وی با بیان اینکه امروز صهیونیست ها در حال کشتار هستند و جهان نیز در حال تماشای آنان است، اظهار کرد: وحشیانه‌ترین جنایت ها را  انجام می دهند و بعد مدعی می شوند که آنها تروریست هستند و ما با تروریست‌ها  می‌جنگیم.

رئیس‌جمهور افزود: تعداد آدم هایی که این‌ها کشتند و تعداد ترورهایی که آمریکا و دار و دسته آن رسما در منطقه انجام داده‌ است، کدام یک با این تهمتی که به دیگران در خصوص تروریست بودن می بندند قابل قیاس است.

قوام کشور با حضور تولیدکنندگان

پزشکیان با تاکید بر اینکه مملکت با حضور تولیدکنندگان می‌تواند قوام و پایداری پیدا کند، گفت: ما را در وضعیتی قرار دادند که نگذارند با یکدیگر ایرانمان را بسازیم، اما مصمم هستیم که این کار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه همانطور که مولا علی (ع) فرمودند، جامعه نمی‌تواند دوام داشته باشد مگر با تجار و صنعتگران آن، افزود: باور و اعتقاد من این است که مملکت ما با شما می‌تواند قوام و پایداری داشته باشد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما خودمان را موظف می‌دانیم هرکاری از دستمان برمی‌آید برای برداشتن موانع از سر راه تولید و صادرکنندگان انجام دهیم.

پزشکیان گفت: بارها اعلام کردم که هم از اتاق بازرگانی و هم از کسانی که در جریان کار هستند، پیشنهادات خود را برای طرح در سفر به کشورهای خارجی، بیان کنند تا بستر را برای آن‌ها آماده کنیم، ما به دنبال این هستیم که بستر را برای رونق کار شما آماده کنیم.

بانک‌ها براساس مصوباتی که در مجلس قرار دادیم ناتراز شدند

پزشکیان  با تاکید بر اینکه تعهداتی که مجلس بر گردن دولت‌ها گذاشته با واقعیت‌ها همخوانی ندارد، اظهار کرد: از طرفی می‌گوییم به کسانی که ازدواج کرده‌اند فلان قدر وام می‌دهیم، آنها را هم بیمه کنید، پول کجاست؟

وی با بیان اینکه دولتی بدهکار با ناترازی‌ در بانک‌ها و ناترازی در صندوق‌ها درست کرده‌اند و بعد می‌گویند مشکل را حل کنید و مرتب می‌خواهیم این‌ها را پنهان کنیم، افزود: ما ابتدا باید بدانیم که کجا هستیم. وضعیت ما از این ناترازی‌ها خوب نیست، اما معنی آن این نیست که نمی‌توانیم از این وضعیت بیرون بیاییم.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: ما در حال جنگ هستیم، جنگی که این نامردها بر ما تحمیل می‌کنند اما مطمئنم شما می‌توانید به ما کمک کنید.

پزشکیان خطاب به تجار و صنعتگران، گفت: شما الان در میدان جنگ هستید، جنگِ موشک نیست، جنگ اندیشه، تولید، تجارت و صنعت است و ما باید بستری آماده کنیم تا شما بتوانید این راه را راحت‌تر طی کنید.

وی تاکید کرد: دغدغه ما گروه هایی است که ممکن است تصمیمات ما آنان را به زیر خط فقر ببرد. ما موظف هستیم آن‌ها را دیده و اجازه ندهیم صدمه ببینند. هر مداخله و نسخه‌ای که برای مملکت می نویسیم باید گروه آسیب پذیر را ببینیم.

تولید کنندگان و صادرکنندگان در خط مقدم جنگ هستند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تشکیل شورای عالی صادرات را حتما پیگیری کنید، گفت: شورا تشکیل دادن به قانون نیاز ندارد.

پزشکیان افزود: ما آماده هستیم با شما صحبت کرده و مشکلاتتان را حل کنیم. آماده‌ایم که روزانه وقت بگذاریم تا تولید ما رشد و رونق پیدا کند. به دنبال حذف موانع هستیم، اما نباید اجازه بدهیم صدمات آن به بخش‌های دیگر وارد شود.

وی تاکید کرد: ما در جنگیم؛ معتقدیم تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما خط مقدم این جنگ هستند و ما موظف به پشتیبانی و همراهی آنها هستیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تعامل خوبی بین دولت و مجلس وجود دارد و می‌توانیم مشکلات شما را با هم حل کنیم،اظهار کرد: قرار نیست کسی را محکوم کنیم. باید دست به دست هم دهیم تا یک ایران قوی بسازیم تا یک عده تازه سربرآورده نتوانند برای ما قیافه بگیرند. ایرانی ها برای ایران هر کاری از دستشان بربیاید انجام می دهند. ما نیز هر کاری از دستمان بربیاید در خدمت شما خواهیم بود. تا آخر با شما هستیم و خواهیم جنگید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فروش فوق‌العاده وانت پراید با قیمتی بیش از 560 میلیون تومان +جزئیات
عاملان تیراندازی در بهشت زهرا (س) دستگیر شدند
تراکتور برای ادامه حضور در لیگ برتر شرط تعیین کرد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا یکشنبه 7 دی 1404
کفاشیان: زنوزی هواداران را تحریک می کند
کولاک، برف و یخبندان در راه آذربایجان شرقی
ساپینتو: برد مقابل گل‌گهر حیاتی است، باید بازی با المحرق را فراموش کنیم
شارژ کارت اضطراری گازوئیل با یک‌سوم نرخ پالایشگاه در بودجه 1405
پلیس: تخلف نکنید تا جریمه نشوید
وزیر کشور: با روند فعلی جمعیت ایران تا سال 1480 به زیر 40 میلیون می‌رسد
برچسب اخطار برای شبکه‌های اجتماعی در نیویورک اجباری شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
طرح تکریم خادمان و زائران رضوی با ارائه خدمات صدور گواهینامه رانندگی بین‌المللی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 دی 1404+ جدول
دفاع از کشور وظیفه مشترک همه ایرانیان است
رشد بودجه عمرانی لایحه 1405 صفر است
سرگیف، مغانلو و یک برزیلی مهاجمان مدنظر اوسمار
بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی در مدارس ابلاغ شد
قتل مرد افغان با شلیک گلوله
کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی
سومالی خواهان نشست اضطراری اتحادیه عرب شد
بارش 60 سانتیمتری برف در تهران شایعه است
کیم جونگ اون: کره شمالی همواره در کنار روسیه خواهد بود
صعود بی وقفه بورس تا سقف 4 میلیون واحد
آمادگی کامل برای مقابله با بیماری‌های دامی در آینده ضروری است
ریزش مرگبار بهمن در روستای آلواتان میرآباد
قیمت شانه‌ای 250 تا 270 هزار تومان منطقی است
اسناد محرمانه پرسپولیس در دست هکرها
جزئیات کشف 5 هزار متر تونل غیرمجاز زیر بازار بزرگ تهران
بودجه 1405 به نفع کدام استان‌هاست؟
آغاز پخش «چهل‌تیکه» با داریوش‌کاردان
آغاز حذف چک‌های رمزدار از شبکه بانکی به فروردین 1405 موکول شد
برخورد اتوبوس شهری با مانع در اتوبان ستاری
پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا یکشنبه 7 دی 1404
محکومیت اقدام اسرائیل در به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» از سوی اتحادیه عرب
شمال‌شرق تهران لرزید؛ زمین‌لرزه 3.3 ریشتری مصدوم نداشت
بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد پس از 20 سال
دو بازی کمتر، یک فرصت طلایی؛ سپاهان و رویای صدرنشینی
رهبر انقلاب: شجاعت جوانان ایران، شکست تهاجم سنگین آمریکا را رقم زد
قتل زن 47 ساله به علت تماشای فوتبال
بارش‌ها در کشور شدت می یابد
گرانفروشی، کم‌فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(146) «چناران»
قتل نوجوان 16 ساله به دست پسر 14 ساله
میزان مصرف، عامل تعیین‌کننده محدودیت‌های برق در سال آینده
جزئیات وام 4 درصدی و کمک بلاعوض مسکن
روسیه از خاک بلاروس برای دور زدن پدافند اوکراین استفاده می‌کند
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
اقتصاد آمریکا به ترامپ نه گفت؛ روایت یک نظرسنجی جنجالی
X
آگهی تبلیغاتی