×
سیاسی
شناسه خبر : 194902
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/29 ساعت 11:02

در مصاحبه با NTV ترکیه:

عراقچی: هیچ حمله‌ای علیه ایران را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم

وزیر امور خارجه با بیان اینکه هر حمله‌ای علیه ایران، به معنای عبور از خط‌ قرمز برای ماست، تاکید کرد: چنین حمله‌ای را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم و پاسخ لازم به حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران یا هر حملهٔ مشابه داده خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که طی روزهای جمعه و شنبه در ترکیه حضور داشت، در گفت‌وگو با یک شبکه ترکیه‌ای، به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه حمله به ایران هشدار داد.

عراقچی که با شبکه NTV گفت‌وگو می‌کرد، درباره شهادت «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و این‌که در این شرایط سرنوشت مذاکرات آتش‌بس به چه سمت‌وسویی خواهد رفت، گفت: به شهادت رسیدن یحیی سنوار موجب توقف فعالیت‌های حماس نخواهد شد. علاوه بر موجب تقویت انگیزه جوانان فلسطینی و این جنبش می‌شود و حماس با تجربیاتی که دارد قوی‌تر از قبل راه خود را ادامه می‌دهد.

ایران هر اقدام رژیم صهیونیستی را به طور مشابه پاسخ می‌دهد

او درباره این‌که آیا ایران برای حمله احتمالی اسرائیل آماده‌ است، به عملیات «وعده صادق ۲» اشاره و اظهار کرد: اقدامی که ایران انجام داد، برای دفاع از خود بود و ما برای پاسخ آماده هستیم و هر اقدامی را به طور مشابه پاسخ می‌دهیم. ایران برای تمام احتمالات آماده است،‌ ما تمام آمادگی‌ها را برای مقابله با این حمله انجام داده‌ایم. 

عراقچی همچنین درباره تهدید رژیم صهیونیستی به حمله تاسیسات هسته‌ای ایران و این‌که خط قرمز ایران چیست، ابراز داشت: اساسا هر حمله‌ای خط قرمز ماست و به هیچ وجه بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ در واقع هر طور که رژیم صهیونیستی حمله کند، مشابه آن جواب می‌دهیم. معطل نمی‌کنیم اما عجله هم نمی‌کنیم. اسرائیل پاسخ متناسب به هر حمله علیه ایران را دریافت خواهد کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به حمله و پاسخ اخیر ایران به جنایت‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد: موشک‌های ایران که به اهداف مورد نظر خود اصابت کرد تنها مراکز نظامی را مورد هدف قرار داد. ما به تأسیسات اقتصادی یا غیرنظامی (رژیم صهیونیستی) حمله نکردیم. اکنون همه اهداف خود را در آنجا شناسایی کرده‌ایم و حمله مشابه به اهداف آن‌ها انجام خواهد شد.

انتقال پیام بین ایران و آمریکا ادامه دارد

عراقچی در پاسخ به سوالی مبنی بر گفت‌وگو و مذاکره میان ایران و آمریکا هم خاطرنشان کرد: هیچ مذاکره‌ای بین ایران و آمریکا وجود ندارد، طبیعی است پیام‌هایی از طریق برخی کانال‌های ارتباطی رد و بدل می‌شود اما این پیام‌ها به معنای مذاکره نیست. 

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: این‌که میان آمریکا و اسرائیل چه می‌گذرد را نمی‌دانیم اما می‌دانیم که آمریکا به اسرائیل کمک می‌کند و اگر حمله‌ای از طرف اسرائیل صورت بگیرد از سوی آمریکا کمک شده است. 

اگر آمریکا اراده سیاسی داشت، می‌توانست اسرائیل را متوقف کند

او در ادامه اظهار داشت: اسرائیل بدون کمک‌های آمریکا نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد، در لبنان و غزه نیز همین‌طور از سلاح‌های آمریکایی استفاده می‌شود، اگر واشنگتن اراده سیاسی واقعی داشت، می‌توانست جلوی حملات را بگیرد و اسرائیل را متوقف کند. 

عراقچی با بیان این‌که برای ما «آمریکا متحد صهیونیست‌هاست»، گفت: اگر جنگ گسترده‌ای در منطقه اتفاق بیفتد، آمریکا به این جنگ کشیده می‌شود. ما این را نمی‌خواهیم. جنگ می‌تواند به کشورهای خلیج فارس هم سرایت کند و هنوز هم با قطعیت می‌گویم که فرصت برای دیپلماسی وجود دارد. 

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره گفت‌وگوها و مذاکراتی که در مصر و یا در ترکیه داشته است نیز اظهار کرد: جنایت‌های اسرائیل در غزه و لبنان از موضوعاتی است که باید به آن فکر کرد، در این مسائل دیپلماسی کمک کننده و مهم است و برقراری آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی یک ضرورت به شمار می‌رود.

وزیر امور خارجه ایران همچنین درباره کشیده شدن جنگ در سوریه نیز اظهار کرد: اساسا جنگ در غزه و لبنان احتمالا می‌تواند در سایر نقاط و یا در سوریه نیز کشیده شود. 

دیدگاه‌های ایران و ترکیه به یکدیگر نزدیک است

او درباره روابط ایران و ترکیه نیز گفت: ایران و ترکیه روابط بسیار قوی دارند و بر اساس این روابط عمل می‌کنند، موضوع فلسطین یکی از موضوعات مشترک میان ۲ طرف است که آن را پی‌گیری می‌کنند، روابط تجاری و اقتصادی دو طرف در حال افزایش است. 

عراقچی افزود: در دیدارهایی که با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ترکیه داشتیم، در مورد پلتفرم ۳+۳ رایزنی شد. دیدگاه‌های ما به یکدیگر نزدیک است و هر ۲ به صلح در این منطقه فکر می‌کنیم.

عراقچی
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
X
آگهی تبلیغاتی