×
سیاسی
شناسه خبر : 194796
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 17:14
ظریف: باید به افراد اجازه کنشگری بدهیم

در جمع مدیران استان اصفهان:

ظریف: باید به افراد اجازه کنشگری بدهیم

معاون رئیس جمهوربا بیان اینکه باید به افراد اجازه کنشگری بدهیم، گفت: باید بشنویم که 50 درصد جامعه ما در انتخابات شرکت نکردند. ما باید به این‌ها نقش بدهیم و امید بدهیم که به حوزه کنشگری برگردن

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون راهبردی رئیس جمهوری گفت: سازمان‌های مردم نهاد و احزاب می‌توانند مردم را از حالت انفعال به کنشگری برگردانند.

 محمد جواد ظریف در سومین روز سفر به اصفهان صبح امروز در اتاق بازرگانی و در جمع مدیران این استان گفت:‌ نکاتی که مطرح شد به رئیس جمهور انتقال می‌دهم و امیدوارم این اقدام شروعی برای روند شنیدن و بررسی این موضوعات باشد.

وی تصریح کرد: باید به مردم برگردیم زیرا مردم راهکارها را در اختیار دارند و آن‌ها را می‌فهمند، چون مشکل متعلق به خودشان است باید اجازه بدهیم خودشان راهکارها را هم انتخاب کنند.

تأکید رئیس جمهور بر واگذاری امور استان‌ها به خودشان

ظریف به اهتمام رئیس جمهور برای سپردن موضوعات استان‌ها به خود استان اشاره کرد و گفت: آقای پزشکیان انصافاً باور دارند که باید تصمیم را به استان‌ها سپرد و راهکار را هم از استان‌ها خواست.
معاون راهبردی رئیس جمهور به ساختار اتاق‌های فکر استانی در این معاونت اشاره کرد و افزود: این اتاق‌ها دو محور دارند، یکی تمرکززدایی یعنی در استان‌ها برای استان‌ها فکر شود و دیگر اینکه در این فکر، باید همه ذی‌نفعان حضور داشته باشند.

ظریف ادامه داد: اتاق‌های فکر استانی چهار ستون دارد که یک ستون آن مدیران دولتی است. رئیس جمهور در همه جلسات تأکید می‌کنند که ما به استاندارها اختیار می‌دهیم و از آن‌ها برنامه و کار می‌خواهیم.

وی تصریح کرد: ستون دوم اتاق‌های فکر نخبگان دانشگاهی هستند. نخبگانی که باید به جامعه ما فکر تزریق کنند. به نظر ما این فکر از مساله شروع می‌شود نه از راه حل. ما باید ابتدا مساله را بشناسیم و بعد برای آن راه حل پیدا کنیم و اگر قرار بود راه حل‌های گذشته کار را درست کنند، شده بود.

تضعیف بخش خصوصی، کشور را ضعیف می‌کند

معاون راهبردی رئیس جمهوری افزود: ستون سوم اتاق‌های فکر، بخش خصوصی است. بخش خصوصی ایران هم سابقه دارد و هم موفقیت‌های زیادی دارد. من بارها گفته‌ام اگر به کشورهای تحت تحریم مانند ایران نگاه کنید، اینکه ما مشکلات کمتری داریم، به سبب بخش خصوصی قوی است که این مشکلات را حل کرده است.

وی گفت: بخش چهارم اتاق‌های فکر، جامعه مدنی است. امروز انسان در جامعه بین‌المللی کنشگر شده و واحد ملل دیگر بی‌معنی شده است و می‌گویند جامعه جهانی. از دهه جدید بحثی داریم که دنیا فرا بین‌المللی شده است. نه آن جهانی شدن که مشکلاتی هم ایجاد می‌کند بلکه این مطرح است که دیگر دولت تنها کنشگر نیست و فرد هم در جامعه جهانی مطرح است.

باید مردم را به حوزه کنشگری برگردانیم

معاون رئیس جمهور افزود: باید به افراد اجازه کنشگری بدهیم و بشنویم که ۵۰ درصد جامعه ما در انتخابات شرکت نکردند. ما باید به این‌ها نقش بدهیم و امید بدهیم که به حوزه کنشگری برگردند. سازمان های مردم نهاد و احزاب از جمله گروه‌هایی هستند که در جامعه می‌توانند فعال باشند و کمک کنند.

مبنای وفاق گفت وگو است نه تحمیل نظر

ظریف تصریح کرد: مبنای وفاق گفت وگو است نه تحمیل نظر. مبنای وفاق موعظه نیست و ما باید گوش کنیم و بشنویم. اگر بخواهیم مشکل زاینده رود را حل کنیم، هم ما اصفهانی‌ها باید بشنویم که شهرکردی‌ها و بقیه چه مشکلاتی دارند و هم آن‌ها مشکلات ما را بدانند.

وی افزود: ما آماده هستیم تا گوش کنیم و بشنویم. اول باید بفهمیم که اشتباه کردیم. بابت اشتباهاتی که کردیم باید عذرخواهی کنیم و من خودم باید برای خیلی کارها عذرخواهی می‌کنم و بعد به مردم امید بدهیم. باید کاشتن بذر ناامیدی را متوقف کنیم تا مهاجرت را متوقف کنیم و وفاق ایجاد کنیم. باید یاد بگیریم که گوش کنیم.

در ابتدای این نشست تعدادی از مدیران بخش خصوصی و دولتی به بیان مشکلات اصفهان پرداختند و از آن جمله به ضرورت تکمیل طرح قطار سریع‌السیر تهران ـ قم ـ اصفهان، مقابله با فرونشست زمین، احیای زاینده رود و ارتقای جایگاه گردشگری اصفهان در سطح منطقه اشاره کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول
وزیر صمت: فولاد خودروسازان تأمین است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت ؛ توقف دلار روی 180 هزار تومان
اوپک‌پلاس در آستانه تصمیم جدید برای افزایش تولید نفت
جنگ علیه ایران، ضعف‌های ارتش آمریکا را آشکار کرد
حضور گسترده ورزشکاران در مراسم روز خلیج فارس روی پل طبیعت
تنش‌ها در خاورمیانه نفت برنت را به 126 دلار رساند
هزینه واردات نفت پاکستان به 800 میلیون دلار در هفته رسید
چرا قیمت روغن نوسان دارد؟
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است
ترکیه: توقیف کشتی‌های حامل کمک به غزه دزدی دریایی است
پزشکیان: مسئولیت ناامنی در خلیج فارس با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
انتقاد سناتور دموکرات از اولویت‌های مالی آمریکا
چرا دوباره طلا در بازار صعودی شد؟
اهانت سفیر اسرائیل در سازمان ملل به کاروان کمک‌رسانی به غزه
سناریوی عجیب دو موتورسوار برای سرقت موبایل
اندیشکده آمریکایی: جنگ ایران محدودیت قدرت نظامی آمریکا را آشکار کرد
محاکمه سریع و عادلانه عوامل دخیل در ناآرامی‌ها با جدیت ادامه دارد
برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال 1405
فارن افرز: حمله آمریکا و اسرائیل به تقویت انسجام داخلی ایران انجامید
بستن تنگه هرمز به اهرم راهبردی قدرتمند ایران تبدیل شده است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 اردیبهشت 1405 + جدول
توزیع 91 همت سود سهام عدالت در سال 1404
پیروزی بزرگ النصر برابر الاهلی؛ یک قدم تا قهرمانی لیگ عربستان
21 کشتی ناوگان «الصمود» در مسیر غزه توقیف شدند
مورینیو بازهم به رئال مادرید پاسخ منفی داد
قالیباف درگذشت عبدالحمید نقره‌کار را تسلیت گفت
دستور پزشکیان به چهار استاندار برای تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده
ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین در محور کندوان
ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه پردیس - تهران
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 10 اردیبهشت1405+جدول پخش
برگی در نکوداشت مرد تدبیر و وفا؛ بنده خدا شهید علی لاریجانی