×
بین الملل
شناسه خبر : 194737
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 12:06
تصویر آخر از السنوار حامیان مقاومت را بهت‌زده کرد/شهادت سنوار  مایه افتخار حماس شد

رای‌الیوم بررسی کرد؛

تصویر آخر از السنوار حامیان مقاومت را بهت‌زده کرد/شهادت سنوار مایه افتخار حماس شد

صهیونیست ها با ابه تصویر کشاندن لحظه شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس از تاثیر این صحنه و آخرین تصویر از سنوار بر جهان عرب و اسلام غافل شدند.

 

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه رای الیوم نوشت: صهیونیست‌ها با تصویری که از آخرین لحظات شهادت «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس منتشر کردند، مرتکب اشتباه محاسباتی شدند، آنها متوجه تاثیر این صحنه بر جهان عرب و اسلام نبودند.

به گزارش رای الیوم با اشاره به صحنه به نمایش درآمده از سوی صهیونیست‌ها درباره شهادت سنوار نوشت: به تصویر کشاندن لحظه شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس از سوی اشغالگران با این هدف صورت گرفت که آنها به زعم خود دستاورد بزرگی را به نمایش گذاشتند و ثابت کردند که به فرد شماره یک و مهندس «طوفان الاقصی» رسیده اند، اما آنها متوجه نبودند که چه محاسبه اشتباهی را مرتکب شده‌اند، صهیونیست ها با این کار از تاثیر این صحنه و آخرین تصویر از سنوار بر جهان عرب و اسلام غافل شدند.

این رسانه افزود: سنوار روی زمین، مسلح و در حال جنگ در میان مردانش بود، نه نزدیک اسیران اسرائیلی و نه در زیر زمین و داخل تونل. او آنگونه که اشغالگران ادعا می‌کردند، در میان آوارگان غیرنظامی پنهان نشده بود؛ آوارگانی که در معرض بمباران و سوزاندن چادرهایشان قرار گرفتند، با این بهانه که سنوار در میان آنهاست.

رای الیوم ادامه داد: صحنه آخر از سنوار به عنوان فدایی فلسطینی که تا آخرین نفس می‌جنگد، تصویری بود که افکار عمومی جهان عرب و اسلام و حامیان مقاومت در دنیا را بهت زده کرد. تصویری که به نمایش درآمد، تصویری از قهرمان میهن پرست و مبارزی مدافع مردم و سرزمینش را نشان داد و این تصویری که با جمله پیروزی یا شهادت همخوانی دارد.

این منبع اضافه کرد: اسرائیل نمی دانست که این سیاست خودنمایی چه تاثیری بر اذهان ملتهای منطقه خواهد گذاشت و سنوار الگو و الهام بخش جوانان خشمگینی خواهد شد که از سازش و ترس رژیم های حاکم به تنگ آمده اند. شهادت سنوار مانند تابلوی حماس است و به سرعت مایه افتخار و سربلندی شد. به سرعت در شبکه اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و محدود به جغرافیایی خاصی نبود.

این رسانه عرب زبان نوشت: این تصویر حتی از سوی افرادی که به سنوار و مقاومت آن در منطقه شک داشتند، هم مورد توجه قرار گرفت. این تصویر همه آنچه سرویس های اطلاعاتی عربی و غربی برای مقصر جلوه دادن مقاومت در زمینه نسل کشی صهیونیستها ترویج می شد، را نقش بر آب کرد. پس از این صحنه، همگان زبان به تحسین سنوار گشودند و او به عنوان شهید و قهرمان امت اسلامی و نه فقط حماس قلمداد شد.

رای الیوم افزود: برخی رسانه ها و تحلیلگران رژیم صهیونیستی متوجه این پیام شدند، به طوری که نشریه «حدشوت بزمان» در گزارشی درباره شهادت سنوار به تاثیر این صحنه بر نسل کنونی و آتی اذعان کرد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است