×
بین الملل
شناسه خبر : 194734
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 12:00
اسرائیل خوشحال نباشد؛ السنوار اسطوره شد

رسانه‌های عبری گزارش کردند؛

اسرائیل خوشحال نباشد؛ السنوار اسطوره شد

رسانه‌های عبری گزارش دادند که آخرین لحظات مربوط به مرگ (شهادت) سنوار که با زخم‌های فراوان و تا آخرین قطره خون خود جنگید، او را تبدیل به یک اسطوره و قهرمان بزرگ کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تحلیلگران و مقامات پیشین صهیونیست هشدار دادند که آخرین لحظات مربوط به شهادت یحیی سنوار از او برای همیشه یک قهرمان و اسطوره خواهد ساخت.

یحیی سنوار بدترین روز تاریخ را برای اسرائیل رقم زد

«حنان گیون» فرمانده سابق یگان اطلاعاتی 8200 رژیم صهیونیستی که بزرگترین مرکز جاسوسی این رژیم به شمار می‌رود، گفت که توانایی یحیی سنوار در گمراه کردن اسرائیل و محرمانه نگه داشتن عملیات طوفان الاقصی بسیار شگفت انگیز است.

وی افزود: یحیی سنوار بدترین روز تاریخ را برای اسرائیل در 7 اکتبر 2023 رقم زد.

حماس بعد از یحیی سنوار به توسعه خود ادامه خواهد داد

«عینات هوخبرگ» کارشناس ژئوپلیتیک و بحران‌ها در مرکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی درباره پیامدهای شهادت یحیی سنوار، نسبت به تشدید تنش‌ها و وقوع انتفاضه سوم فلسطین هشدار داده و تاکید کرد: ترور سنوار هرگز نمی‌تواند به معنای نابودی حماس باشد.

«گیل تماری» تحلیلگر امور سیاسی در شبکه 13 رژیم صهیونیستی هم گفت: حماس به عنوان یک جنبش ایدئولوژیک همچنان باقی خواهد ماند و به رشد خود ادامه می‌دهد و خیلی سریع پیشرفت خواهد کرد.

از طرف دیگر، افسران اطلاعاتی فعلی و سابق آمریکا اذعان کردند که جنبش حماس هنوز هزاران نیروی نظامی در میدان دارد و بر اساس آنچه که شبکه آمریکایی ام بی سی نیوز گزارش داد، این جنبش بعد از یک سال کامل جنگ، بر تقویت توانایی‌های خود متمرکز خواهد شد.

تحلیلگران صهیونیست هم با اشاره به اینکه ترور یحیی سنوار، دستاورد راهبردی برای اسرائیل ندارد، تاکید کردند در دهه‌های گذشته ترور رهبران گروه‌های ضد اسرائیلی در غزه یا هر جای دیگر، تنها مزیت‌های موقتی برای اسرائیل به همراه داشت؛ بدون اینکه موجب شکست دائمی این گروه‌ها و یا تغییر محاسبات شود.

«الیور لوی» سردبیر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در امور فلسطین در این زمینه اعلام کرد: تصاویری که ما از مرگ یحیی سنوار می‌بینیم، چیزی نیست که حماس، جهاد اسلامی، حزب الله و حامیان آنها می‌بینند. آنها یحیی سنوار را به عنوان مرد قهرمانی می‌بینند که تا آخرین لحظه و آخرین قطره خون خود و حتی زمانی که زخمی بود، جنگید.

وی افزود: صحنه‌هایی که یحیی سنوار در حال درگیری با نیروهای اسرائیلی در رفح دیده می‌شود، در حالی که بسیار زخمی است، او را به یک اسطوره و قهرمان تبدیل کرد و به شخصیتی بسیار بزرگ تبدیل شد.

این خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست تصریح کرد: ترور یحیی سنوار او را برای نسل‌های آینده فلسطین به یک قهرمان بزرگ تبدیل کرد و اسرائیل هرگز نمی‌تواند حماس و ابعاد آن را درک کند.

در همین زمینه «گای آویگاد» کارشناس و تحلیلگر رژیم صهیونیستی در امور حماس گفت که این جنبش قادر خواهد بود دوباره ساختار سازمانی خود را احیا کند. یحیی سنوار یک مقام بسیار بلندپایه حماس بود اما در نبرد طولانی میان اسرائیل و فلسطینی‌ها، به عنوان یک سرباز جنگید و همین امر پیام‌های زیادی دارد.

وی تاکید کرد: هنوز هزاران نفر از نیروهای مسلح حماس و دیگر سازمان‌های فلسطینی در نوار غزه هستند. گروه‌های ضد اسرائیل (محور مقاومت) مانند ققنوس هستند که دوباره رشد می‌کنند و هر بار غافلگیری‌های جدیدی دارند. همانطور که دیدیم بعد از ترور عماد مغنیه که واقعاً یک مقام ارشد حزب الله بود، ساختار این جنبش بسیار قوی‌تر از قبل شد.

«دویر کریپ» یکی از مقامات سابق سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) گفت که اسرائیل بعد از ترور یحیی سنوار باید با دقت فکر کند و اکنون زمان شادی نیست و باید به سمت مذاکرات برای تبادل اسرا برویم.

به گزارش تسنیم، روز گذشته «خلیل الحیة» یکی از رهبران حماس خبر شهادت «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه را رسما تائید کرد.

وی تاکید کرد: شهید یحیی السنوار تا آخرین لحظه در حال قیام بود و در غزه ثابت قدم باقی ماند و الهام بخش روحیه پایداری بود. شهادت السنوار و رهبران دیگر فلسطین حرکت و مقاومت ما را از لحاظ قدرت، استواری و اراده برای ادامه راه آن‌ها افزایش می‌دهد.

الحیه خطاب صهیونیست‌ها گفت که اسرای صهیونیست هرگز آزاد نخواهند شد؛ مگر اینکه تجاوزات متوقف شود، اشغالگران از نوار غزه کاملا عقب نشینی کنند و اسرای فلسطینی آزاد شوند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
X
آگهی تبلیغاتی