×
بین الملل
شناسه خبر : 194719
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 10:31

عبدالباری عطوان*

نسل‌کشی فلسطینیان با مین‌گذاری منازل/ آیا این هولوکاست نیست؟

عطوان نوشت: ساکنان شمال نوار غزه در معرض نسل کشی تمام عیار قرار دارند و ارتش اسرائیل ساکنان این منطقه را داخل خانه هایشان و در خیابان‌ها زنده می‌سوزاند. بیمارستانها و هر جنبنده‌ای را هدف قرار می گیرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به اوضاع اسف بار نوار غزه به ویژه شمال آن و تداوم نسل کشی رژیم صهیونیستی در این منطقه گفت: اشغالگران منازل فلسطینیان را مین گذاری و پس از قرار دادن بشکه های انفجاری در خیابان، آنها را از راه دور منفجر می کنند.

 به نقل از رای الیوم، عطوان نوشت: ساکنان شمال نوار غزه در معرض نسل کشی تمام عیار قرار دارند و ارتش اسرائیل ساکنان این منطقه را داخل خانه هایشان و در خیابان‌ها زنده می‌سوزاند. بیمارستانها و هر جنبنده‌ای را هدف قرار می گیرد.

وی افزود: ساکنان شمال غزه محاصره شده و گرسنه هستند، با مرگ و حملات هوایی و زمینی اسرائیل روبرو هستنند، آب و غذا و حتی دارو ندارند. طی ۱۰ روز اخیر ۴۰۰ نفر از ساکنان این منطقه به شهادت رسیده اند. نیروهای ارتش اشغالگر شبانه یورش برده، منازل را مین گذاری و پس از قرار دادن بشکه های انفجاری در خیابان، آنها را از راه دور منفجر می کنند،اشغالگران هر آنکه را در این منازل است می کشند و می سوزانند و این اقدامات با چراغ سبز غرب و حامیان اسرائیل و برخی از کشورهای عربی رخ می‌دهد.

عطوان ادامه داد: اگر این هولوکاست نیست، پس چیست؟ ما منتظر پاسخ از جهان غرب منافق نیستیم که ادعای حقوق بشری آن گوش فلک را پر کرده است. دردناک است که این هولوکاست ها که به صورت صوتی و تصویری مستند شده به جبالیا محدود نمی شود و در سراسر غزه رخ می دهد. چند روز قبل شاهد هولوکاست بیمارستان شهداء الاقصی در «دیرالبلح» بودیم که طی آنها ده ها نفر زنده در آتش سوختند و بیشتر آنها کودکان بودند. آنها به این امید که بیمارستان‌ها و مناطق اطراف آن امن است، به این منطقه پناه برده بودند.

این تحلیلگر بیان کرد: در تاریخ جنگها هرگز جنگجویان اقدام به به سوزاندن مجروحان زنده نمی کردند و بیمارستان سوزانده نمی شد. فقط رژیم اسرائیل است که طی ۱۲ ماه دست به این اقدامات زده است. بیشترین صادرات این رژیم اگر بماند، شامل ادوات و کارشناسان قتل کودکان و نوزادان خواهد بود. وقتی وزیر خارجه آلمان نازی حامی و مشوق رژیم اشغالگر برای کشتن کودکان و زنان بیشتر در غزه، کرانه باختری و لبنان است، آیا این اوج نازیسم نیست؟

سردبیر رای الیوم اضافه کرد: تاسف بار است که رهبران و وزیران خارجه عرب دوشادوش این زن (آنالنا بائربوک) در نشست موسوم به نشست اروپایی-خلیجی نشسته و حداقل خواستار بیرون راندن وی از نشست نشدند. این سکوت آنها را تشویق به تداوم نسل کشی اعراب و مسلمانان در فلسطین و لبنان و یمن می کند.

عطوان در پایان نوشت: غزه جنگ را به قلب اشغالگران کشاند و دستاوردی محقق کرد که ارتش های ۲۲ کشور عربی که صدها میلیارد دلار صرف تسلیحات می کنند، موفق به آن نشدند؛ غزه ای که ۱۲ ماه در برابر ارتش نازی اسرائیل ایستادگی کرده است، به طور حتم با یاری مردانی از یمن، لبنان، عراق و سوریه پیروز خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی