×
بین الملل
شناسه خبر : 194719
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 10:31

عبدالباری عطوان*

نسل‌کشی فلسطینیان با مین‌گذاری منازل/ آیا این هولوکاست نیست؟

عطوان نوشت: ساکنان شمال نوار غزه در معرض نسل کشی تمام عیار قرار دارند و ارتش اسرائیل ساکنان این منطقه را داخل خانه هایشان و در خیابان‌ها زنده می‌سوزاند. بیمارستانها و هر جنبنده‌ای را هدف قرار می گیرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به اوضاع اسف بار نوار غزه به ویژه شمال آن و تداوم نسل کشی رژیم صهیونیستی در این منطقه گفت: اشغالگران منازل فلسطینیان را مین گذاری و پس از قرار دادن بشکه های انفجاری در خیابان، آنها را از راه دور منفجر می کنند.

 به نقل از رای الیوم، عطوان نوشت: ساکنان شمال نوار غزه در معرض نسل کشی تمام عیار قرار دارند و ارتش اسرائیل ساکنان این منطقه را داخل خانه هایشان و در خیابان‌ها زنده می‌سوزاند. بیمارستانها و هر جنبنده‌ای را هدف قرار می گیرد.

وی افزود: ساکنان شمال غزه محاصره شده و گرسنه هستند، با مرگ و حملات هوایی و زمینی اسرائیل روبرو هستنند، آب و غذا و حتی دارو ندارند. طی ۱۰ روز اخیر ۴۰۰ نفر از ساکنان این منطقه به شهادت رسیده اند. نیروهای ارتش اشغالگر شبانه یورش برده، منازل را مین گذاری و پس از قرار دادن بشکه های انفجاری در خیابان، آنها را از راه دور منفجر می کنند،اشغالگران هر آنکه را در این منازل است می کشند و می سوزانند و این اقدامات با چراغ سبز غرب و حامیان اسرائیل و برخی از کشورهای عربی رخ می‌دهد.

عطوان ادامه داد: اگر این هولوکاست نیست، پس چیست؟ ما منتظر پاسخ از جهان غرب منافق نیستیم که ادعای حقوق بشری آن گوش فلک را پر کرده است. دردناک است که این هولوکاست ها که به صورت صوتی و تصویری مستند شده به جبالیا محدود نمی شود و در سراسر غزه رخ می دهد. چند روز قبل شاهد هولوکاست بیمارستان شهداء الاقصی در «دیرالبلح» بودیم که طی آنها ده ها نفر زنده در آتش سوختند و بیشتر آنها کودکان بودند. آنها به این امید که بیمارستان‌ها و مناطق اطراف آن امن است، به این منطقه پناه برده بودند.

این تحلیلگر بیان کرد: در تاریخ جنگها هرگز جنگجویان اقدام به به سوزاندن مجروحان زنده نمی کردند و بیمارستان سوزانده نمی شد. فقط رژیم اسرائیل است که طی ۱۲ ماه دست به این اقدامات زده است. بیشترین صادرات این رژیم اگر بماند، شامل ادوات و کارشناسان قتل کودکان و نوزادان خواهد بود. وقتی وزیر خارجه آلمان نازی حامی و مشوق رژیم اشغالگر برای کشتن کودکان و زنان بیشتر در غزه، کرانه باختری و لبنان است، آیا این اوج نازیسم نیست؟

سردبیر رای الیوم اضافه کرد: تاسف بار است که رهبران و وزیران خارجه عرب دوشادوش این زن (آنالنا بائربوک) در نشست موسوم به نشست اروپایی-خلیجی نشسته و حداقل خواستار بیرون راندن وی از نشست نشدند. این سکوت آنها را تشویق به تداوم نسل کشی اعراب و مسلمانان در فلسطین و لبنان و یمن می کند.

عطوان در پایان نوشت: غزه جنگ را به قلب اشغالگران کشاند و دستاوردی محقق کرد که ارتش های ۲۲ کشور عربی که صدها میلیارد دلار صرف تسلیحات می کنند، موفق به آن نشدند؛ غزه ای که ۱۲ ماه در برابر ارتش نازی اسرائیل ایستادگی کرده است، به طور حتم با یاری مردانی از یمن، لبنان، عراق و سوریه پیروز خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یارانه بخشی از هزینه نان پرداخت می شود
جزییات تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس اعلام شد
آیا باشگاه پرسپولیس به بابک زنجانی فروخته شد؟
آلمان به دلیل سیاست‌های انرژی، گاز وارداتی را گران‌تر می‌خرد
حکم 83 میلیون دلاری دادگاه آمریکایی علیه ترامپ
تاکید 1200 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دولت فرانسه سقوط کرد
تاج : اعتراضم بابت داوری کافا را به دوستانم منتقل کردم
نورنما | غافلگیری عکاس حیات‌وحش توسط چیتا
حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مصداق بارز تروریسم دولتی است
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
لحظه هدف قرار دادن برج «الرؤیا» در غرب غزه +فیلم
هشدار وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل به اروپایی ها
ایران 0-1 ازبکستان | با گلی در دقایق پایانی پس از سال‌ها به آن‌ها باختیم + خلاصه بازی
منطقه بقاع لبنان مورد حمله رژیم صهیونی قرار گرفت
نگرانی مسکو از حملات پهپادی به سفارت روسیه
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی درباره مسائل هسته‌ای ایران
معاون اول رئیس‌جمهور: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم
شمار شهدای جنگ علیه غزه به بیش از 64 هزار نفر رسید
پزشکیان: پیشرفت آینده کشور، در گرو عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است
وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است
X
آگهی تبلیغاتی