×
بین الملل
شناسه خبر : 194591
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/27 ساعت 08:57
حمایت ایران از جبهه مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است

ایروانی:

حمایت ایران از جبهه مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد تأکید کرد حمایت ایران از محور مقاومت مطابق با قوانین بین‌المللی است.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد پیرامون اتهامات اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران تصریح کرد.

متن نامه ایروانی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
مطابق با دستور دولت متبوعم، مکاتبه حاضر در پاسخ به اتهامات بی‌اساس مطرح شده توسط نماینده رژیم اسرائیل در نامه مورخ ۸ اکتبر ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۷۲۱) ارسال می‌گردد. این نامه به‌طور نادرست ادعا می‌کند که جمهوری اسلامی ایران حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد را نقض کرده است.

نماینده این رژیم تروریستی و اشغالگر، همچون همیشه، به روایات ناصواب، اطلاعات نادرست و دروغ‌های آشکار متوسل شده تا توجه‌ را از نسل‌کشی و جنایات جنگی مداوم این رژیم علیه مردم فلسطین و لبنان منحرف کند و نقش‌ مجرم و قربانی را وارونه جلوه دهد. با این حال، حقیقت به وضوح با این دروغ‌ها در تضاد است و حقایق انکارناپذیر خود گویای همه چیز هستند. در این خصوص، مایلم توجه اعضای محترم شورای امنیت را به نکات و واقعیت‌های ذیل جلب نمایم:
 
۱. برای بیش از یک سال، رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل به‌طور فاحش و نظام‌مند حقوق بین‌الملل را نقض کرده و مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی علیه مردم بی‌گناه فلسطین در غزه شده است. تمامی این اقدامات بدون هیچگونه پاسخگویی انجام شده است. جنگ نسل‌کشانه رژیم صهیونیستی تاکنون منجر به مرگ و مجروحیت بیش از ۲۰۰,۰۰۰ غیرنظامی شده است که بسیاری از آن‌ها زیر آوار مدفون شده‌اند. رژیم اسرائیل همچنان از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح جنگی استفاده می‌کند. همان‌طور که سرپرست معاونت دبیرکل سازمان ملل برای امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری در نشست ۹۷۵۰ شورای امنیت در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ گزارش داد، بین ۲ لغایت ۱۵ اکتبر هیچ کمکی غذایی به شمال غزه نرسیده و دسترسی بشردوستانه تقریباً غیرممکن بوده است. وی همچنین اعلام کرد که از ۹ اکتبر تاکنون، غزه شاهد تلفات عظیم ناشی از حملات هوایی رژیم اسرائیل بوده که منجر به کشته شدن تقریباً ۴۰۰ فلسطینی و زخمی شدن نزدیک به ۱,۵۰۰ نفر شده است، و افزود: «جهان تصاویر بیماران و خانواده‌های آواره‌ای که در نزدیکی بیمارستان الاقصی پناه گرفته‌ و در آتش می‌سوزند را دیده است. درحالی‌که دیگران، از جمله زنان و کودکان، متحمل دردهای شدید ناشی از سوختگی‌های عمیق و مادام‌العمر بوده و دسترسی به مراقبت‌های پزشکی فوری ندارند.»
 
۲. این رژیم تروریستی کارزار نسل‌کشی خود را به لبنان گسترش داده، و وحشی‌گری مشابهی را که بر مردم فلسطین در غزه اعمال کرده بود، در لبنان به راه انداخته است. حملات بی‌وقفه این رژیم به بیروت و جنوب لبنان، مرگ و ویرانی را به همراه داشته است. تجاوز وحشیانه اسرائیل به لبنان تاکنون منجر به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰ نفر، از جمله ۱۲۷ کودک شده، بیش از ۱.۲ میلیون نفر را آواره کرده و فشار غیرقابل‌تحملی بر کشوری که پیش از این نیز بار پناهندگان سوری و فلسطینی را به دوش می‌کشید، تحمیل کرده است.
 
۳. در همین حال، رژیم اسرائیل به تجاوز آشکار خود علیه حاکمیت جمهوری عربی سوریه ادامه می‌دهد و به‌طور عمدی غیرنظامیان، زیرساخت‌های حیاتی و حتی کاروان‌های بشردوستانه‌ای که از سوریه به لبنان سفر می‌کنند را هدف قرار می‌دهد و به‌طور ظالمانه‌ای کمک‌های ضروری به نیازمندان را قطع می‌کند. در ۹ اکتبر ۲۰۲۴، رژیم اسرائیل یک حمله وحشیانه و عمدی علیه تأسیسات کمک‌های بشردوستانه هلال احمر ایران انجام داد که شامل یک بیمارستان صحرایی با ۵۶ تخت و تجهیزات پزشکی پیشرفته بود. این تأسیسات رسماً کمیته بین‌المللی صلیب سرخ را از مأموریت خود که صرفاً ارائه کمک‌های نجات‌بخش به غیرنظامیان آواره لبنانی و قربانیان تجاوز بی‌وقفه و وحشیانه رژیم اسرائیل بود، مطلع کرده بود. این نقض فاحش ارتکابیِ رژیم اسرائیل به‌طور رسمی توسط ما در نامه مورخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۴ به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل اطلاع داده شد (S/۲۰۲۴/۷۳۴).
 
۴. اقدامات رژیم اسرائیل بدون شک جنایات جنگی هستند. هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله تأسیسات بشردوستانه و پزشکی، مدارس و مراکز آموزشی، نه تنها نقض حقوق بین‌الملل است؛ بلکه جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی هستند.
 
۵. با توجه به این واقعیت‌ها، بسیار نگران‌کننده و ریاکارانه است که رژیم اسرائیل، رژیمی که به‌خاطر نقض‌های مداوم و آشکار حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های شورای امنیت مشهور است، جرأت می‌کند که جمهوری اسلامی ایران را به اتهامات بی‌اساس متهم کند.

این همان رژیمی است که نماینده آن، در برابر دیدگان جامعه بین‌المللی، منشور سازمان ملل را در تریبون مجمع عمومی پاره کرد، وزیر امور خارجه آن به‌تازگی دبیرکل سازمان ملل را عنصر نامطلوب اعلام کرد و نیروهای نظامی آن بی‌شرمانه کارکنان سازمان ملل و امدادگران بشردوستانه را به قتل رسانده و با مصونیت کامل به صلحبانان حمله کرده‌اند. چنین رژیمی به‌طور کامل فاقد هرگونه اعتبار اخلاقی است تا هر کشور دیگری را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کند.
 
۶. حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مشروع و مطابق با حقوق بین‌الملل است. گروه‌های مقاومت درگیر مبارزه‌ای قانونی علیه اشغالگری وحشیانه و تجاوز مداوم رژیم اسرائیل هستند. تا زمانی که رژیم اسرائیل به اشغال غیرقانونی و تجاوزات خشونت‌آمیز خود ادامه دهد، مقاومت ادامه خواهد داشت و ایران به حمایت از گروه‌های مقاومتی که از سرزمین و مردم خود در برابر اشغال و تجاوز دفاع می‌کنند، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، منطق گروه‌های مقاومت بر اصل مخالفت با اشغالگری و تجاوز مبتنی است و با دقت مواضع امنیتی و نظامی نیروهای اشغالگر صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد، در حالی که به‌طور کامل به حقوق بشردوستانه بین‌المللی پایبند بوده و به‌طور دقیق میان اهداف نظامی و غیرنظامی تمایز قائل می‌شود. تا به امروز، آن‌ها حداکثر خویشتن‌داری را در این زمینه نشان داده‌اند. در مقابل، رژیم اسرائیل به‌طور فاحش و نظام‌مند حقوق بین‌الملل، از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی و تمامی اصول اخلاق، قانون و انسانیت را با هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی نقض کرده است.
 
۷. رژیم اسرائیل تهدیدی جدی و قریب‌الوقوع برای صلح و امنیت بین‌المللی است. اقدامات تروریستی و تجاوزات مداوم آن کل منطقه را به سمت آستانه جنگ سوق می‌دهد. شورای امنیت نمی‌تواند در برابر این جنایات سکوت اختیار کند. زمان آن فرا رسیده است که جامعه بین‌المللی، به‌ویژه شورای امنیت، این رژیم را پاسخگو کند. شورای امنیت باید تجاوزات بدون کنترل رژیم اسرائیل را متوقف کند، از حقوق بین‌الملل دفاع کند و صلح و ثبات را به منطقه بازگرداند. جمهوری اسلامی ایران به‌طور فوری از شورای امنیت درخواست می‌کند که اقدامات عاجل و قاطعی برای وادار کردن این رژیم به توقف تجاوزات و جنایات خود در غزه، لبنان و سوریه انجام داده و رژیم را به پایبندی به تمامی قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت وادار کند.
 
۸. جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال جنگ یا تشدید تنش در منطقه نیست، اما کاملاً آماده است تا از حاکمیت و تمامیت ارضی خود در برابر هرگونه تجاوزی ،به‌ویژه از سوی رژیم اسرائیل، که منافع حیاتی و امنیت آن را تهدید کند، دفاع نماید. ایران حق ذاتی خود برای دفاع مشروع را به‌طور کامل مطابق با حقوق بین‌الملل اعمال خواهد کرد و شورای امنیت را از پاسخ قانونی و ضروری خود مطلع خواهد ساخت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سردار شکارچی:کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند
فایننشال تایمز: آمریکا در قبال ایران در دام «اشتباه محاسباتی» افتاد
کوبا از آغاز مذاکرات با آمریکا خبر داد
اجرای موج48 عملیات مقتدرانه وعده صادق4/حمله علیه اهداف آمریکایی صهیونی در منطقه
دستگیری 54 نفر از اراذل و اوباش سلطنت‌طلب و جاسوس
اعلام ساعات معاملات بورس انرژی ایران تا پایان اسفند 1404
سریال بیگانگان، نوروز 1405 از شبکه سوم سیما
سامانه 1811 برای پاسخگویی به آسیب‌دیدگان جنگ در پایتخت
آتش سوزی در سفارت آمریکا در بغداد
وقوع انفجار در یک مدرسه یهودی در آمستردام
پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم
7 دلیل شکست آمریکا در جنگ با ایران
محکومیت حملات به زیرساخت‌های آبی ایران
ترافیک نیمه سنگین تا سنگین در محورهای چالوس و هراز
کره شمالی یک موشک بالستیک آزمایش کرد
دستگیری 13 فرد مشکوک به اقدامات ضدامنیتی در قم
بقائی: آمریکا بازیگر یاغی و تهدید صلح جهانی است؛ ایران از خود دفاع خواهد کرد
لو فیگارو: آمریکا در جنگ علیه ایران آمادگی استراتژیک نداشت
کیفیت هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
بحران انرژی، صنعت هوایی را شوکه کرد؛ افزایش بهای بلیط در راه است
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ انفجارهای پیاپی در تهران ، کرج ، کرمان و شهرهای دیگر
واریز کالابرگ در سال 1405 ادامه دارد
سفیر ایران در مکزیک: آغازگر جنگ نیستیم؛ آمریکا و اسرائیل تجاوز کردند
صلح منطقه‌ای مفهوم نهفته در اولین پیام آیت الله مجتبی خامنه ای
جزئیات فعالیت صندوق‌های طلا و نقره از روز یکشنبه در بورس کالا
سقوط آزاد بازار املاک دبی؛ 270 میلیارد دلار در 10 روز نابود شد
آمریکا در بن‌بست نفتی؛ ترامپ به ذخایر استراتژیک روی آورد
تشدید تورم و رکود جهانی؛ تنگه هرمز به زودی عادی نخواهد شد
پرتغال؛ پیشگام دیپلماسی برای پایان جنگ در خاورمیانه
اردوغان: اولویت اصلی ترکیه، دوری از شعله‌های جنگ منطقه‌ای است
خدمات روان‌درمانی و گروه‌های حمایتی برای آسیب‌دیدگان جنگ حیاتی است
سی‌ان‌ان: ترامپ در باتلاق جنگ خاورمیانه قرار دارد
پیام رهبری؛ نقشه راه ارتقاء جایگاه راهبردی ایران
رسانه صهیونیستی: حملات به سکوهای موشکی ایران بی‌اثر بوده است
روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین
اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده
رئیس‌جمهور بلاروس: تجاوز آمریکا و اسرائیل مردم ایران را متحدتر کرد
حمله به خارک تنش در خلیج فارس را شعله‌ور می‌کند
قدردانی جهاد اسلامی از حضور باشکوه ملت ایران در روز جهانی قدس
آسوشیتدپرس: یک بالگرد در سفارت آمریکا در بغداد مورد اصابت موشک قرار گرفت
رهبر ایران قول داد که انتقام بمباران مدرسه را بگیرد و تنگه هرمز را بسته نگه دارد
اندیمشک لرزید
وال استریت ژورنال: 200 نظامی آمریکایی در حملات ایران زخمی شده‌اند
روایت وال استریت ژورنال از خوش خیالی ترامپ درباره تسلیم ایران
روزنامه فرانسوی: ایران می‌گوید آماده یک جنگ طولانی است که اقتصاد جهانی را نابود می‌کند
شرط جدید ایران برای عبور نفت کش ها از تنگه هرمز/ با یوان چین معامله کنید
آخرین وضعیت جزیره خارک بعد از حمله آمریکا/ زیر ساختهای نفتی آسیب ندیده است
ترامپ مدعی هدف‌گیری تاسیسات نظامی در جزیره خارک شد
مقام اطلاعاتی اسراییل: حمله به خارک تنش را در سراسر خلیج فارس تشدید می کند
افزایش 18 درصدی قیمت بنزین در کالیفرنیا/ بهای سوخت کالیفرنیا به 10 دلار در هر گالن رسید!