×
اقتصادی
شناسه خبر : 194561
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 20:19
نمونه‌های ماه با شبیه‌سازی مجازی جمع‌آوری می‌شود

نمونه‌های ماه با شبیه‌سازی مجازی جمع‌آوری می‌شود

پژوهش جدید دانشمندان «دانشگاه بریستول»(University of Bristol) نشان می‌دهد یک گام به ربات‌هایی که از راه دور برای جمع‌آوری غبار ماه استفاده می‌شوند، نزدیک‌تر هستیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: شبیه‌سازی مجازی در یک آزمایش جدید توانست به جمع‌آوری نمونه‌های ماه کمک کند و نویدبخش ساده‌تر شدن کارها برای ماموریت‌های قمری آینده باشد.

این گروه پژوهشی با شبیه‌سازی مجازی توانستند یک پروژه جمع‌آوری نمونه را تکمیل کنند. شبیه‌سازی مجازی، دستوراتی را به یک ربات فیزیکی فرستاد تا اقدامات را منعکس کند. آنها توانستند این کار را در حالی انجام دهند که فقط بر شبیه‌سازی نظارت می‌کردند و به فیلم‌های دوربین فیزیکی نیاز نداشتند. این بدان معناست که روش آنها می‌تواند به ویژه برای عملیات از راه دور در ماه سودمند باشد.

در کنار رونق مأموریت‌های فرودگر قمری در این دهه، چندین سازمان دولتی و خصوصی اکنون در حال پژوهش درباره بهترین روش استخراج منابع ارزشمند مانند اکسیژن و آب از مواد در دسترس مانند رگولیت ماه هستند. کنترل از راه دور رگولیت یک گام اساسی در این فعالیت‌ها خواهد بود زیرا ابتدا باید از سطح ماه جمع‌آوری شود. فراتر از این، کار کردن با غبار ماه آسان نیست زیرا غبار کاه چسبناک و ساینده است و تحت گرانش کاهش می‌یابد.

نمونه‌های ماه با شبیه‌سازی مجازی جمع‌آوری می‌شود

«جو لوکا»(Joe Louca) پژوهشگر ارشد این پروژه توضیح داد: یکی از گزینه‌ها می‌تواند این باشد که فضانوردان از شبیه‌سازی به منظور آماده شدن برای ماموریت‌های اکتشافی آینده در ماه استفاده کنند. ما می‌توانیم قدرت گرانش را در این مدل تنظیم کنیم و بازخورد لمسی را ارائه دهیم. بنابراین، می‌توانیم به فضانوردان این حس را بدهیم که غبار ماه در شرایط قمری که یک ششم کشش گرانشی زمین را دارد، چگونه است و چگونه رفتار می‌کند. همچنین، این شبیه‌سازی می‌تواند به ما کمک کند تا ربات‌های قمری را از راه دور کنترل کنیم و جلوی مشکل تاخیر سیگنال را بگیریم.

نمونه‌های ماه با شبیه‌سازی مجازی جمع‌آوری می‌شود

استفاده از مدل مجازی رگولیت می‌تواند موانع ورود افرادی را که به دنبال توسعه ربات‌های قمری هستند، کاهش دهد. به جای نیاز به سرمایه‌گذاری در شبیه‌سازهای گران‌قیمت، توسعه‌دهندگان ربات‌های قمری می‌توانند از این شبیه‌سازی برای انجام دادن آزمایش‌های اولیه روی سیستم‌های خود استفاده کنند.

اکنون این گروه پژوهشی قصد دارند بررسی کنند که انسان‌ها هنگام کنترل یک ربات با چند ثانیه تاخیر، چگونه به این سیستم واکنش نشان می‌دهند. سیستم‌هایی با اپراتورهای انسانی که از نظر فنی مؤثر هستند، ممکن است همچنان مجبور باشند بر موانع غیر فنی غلبه کنند؛ از جمله این که آیا کاربر انسانی واقعا به کارکرد سیستم اعتماد دارد یا خیر.

لوکا افزود: این مدل نتیجه شبیه‌سازی رگولیت را با دقت کافی پیش‌بینی کرد و در ۱۰۰ درصد و ۹۲.۵ درصد مواقع موثر و قابل اعتماد ظاهر شد. در دهه آینده ما شاهد چندین ماموریت سرنشین‌دار و بدون سرنشین به ماه خواهیم بود که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌های «آرتمیس»(Artemis) ناسا و «چانگ ای»(Chang'e) چین اشاره کرد. این شبیه‌سازی می‌تواند روش ارزشمندی برای پشتیبانی از آماده‌سازی یا عملیات ماموریت‌ها باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترمیم مینای دندان با کراتین
هشدار کمبود آب در یونان؛ وضعیت در پایتخت و مناطق اطراف جدی‌تر است
تظاهرات در فلسطین اشغالی
چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
حملات هوایی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان سه شهید و 11 زخمی برجا گذاشت
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی