×
اجتماعی
شناسه خبر : 194516
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 14:30
دستیاری شغل محسوب می‌شود

دستیاری شغل محسوب می‌شود

وزیر بهداشت از تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل در جلسه روز گذشته با حضور رئیس جمهور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز این موضوع را تصویب کند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روز گذشته هیات دولت تصویب کرد که در سال ۱۴۰۴، دستیاری پزشکی به عنوان شغل در نظر گرفته شود.

 محمدرضا ظفر قندی روز پنجشنبه در مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به جلسات فشرده دولت در روزهای گذشته به منظور تنظیم لایحه بودجه، از پیشنهاد و تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل در جلسه روز گذشته با حضور رئیس جمهور و اعضای دولت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز این موضوع را تصویب کند.

وی با بیان اینکه ۲۰ سال است که موضوع شغل بودن دستیاری پزشکی مطرح بوده است، ابراز امیدواری کرد که این موضوع سرانجام پس از دو دهه در دولت چهاردهم حل شود.

وی حل مشکلات حوزه سلامت و جامعه پزشکی را نیازمند انسجام بدنه جامعه پزشکی، دولت و مجلس دانست و گفت: روز گذشته در جلسات فشرده دولت، یک ساعت فرصت داشتیم که در مورد مشکلات و راهکارهای آن مباحث مهمی مطرح شد.

ظفرقندی افزود: بر اساس قانون و اسناد بالادستی، سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورمان باید همتراز و بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد اما این سهم در حال حاضر به ۴ درصد رسیده که تلاش ما رساندن آن به حداقل ۷ درصد است که با حضور دکتر پزشکیان در ریاست جمهوری و هماهنگی سازمان هایی مانند برنامه و بودجه، فرصت ویژه ای برای حل چالش ها داریم.

قانون نظام پزشکی اصلاح شود

وزیر بهداشت با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی علاوه بر نقادی باید در تصمیم سازی ها نیز مشارکت موثری داشته باشد، افزود: قانون سازمان نظام پزشکی در سال ۸۳ اصلاح و در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد اما امروز پس از گذشت ۲۰ سال لازم است این قانون بازنگری و اصلاح شود.

ظفرقندی تصریح کرد: در قانون قبلی، حق تعیین تعرفه بخش خصوصی بر عهده سازمان نظام پزشکی بود که یکی از مزایای آن قانون محسوب می شد اما بعدا این کار در احکام دائمی قرار گرفت.

وزیر بهداشت گفت: با کمک سازمان نظام پزشکی می توانیم این قانون را برای اصلاح به مجلس ارائه کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه با تاکید بر اهتمام دولت چهاردهم برای اجرای درست نظام ارجاع و پزشکی خانواده، ابراز امیدواری کرد که با کمک نظام پزشکی و فعالان حوزه سلامت و نمایندگان مجلس بتوان راهکارهایی را یافت و مشکلات را حل کرد.

وی یکی از سیاست های دولت چهاردهم را حمایت از قشر محرومی دانست که برای درمان نیازی دارند و در این رابطه توضیح داد: بیمار غیر از رنج بیماری نباید رنج‌ دیگری داشته باشد؛ در ساختاری که در برنامه هفتم تعریف شده گسترش شبکه بهداشت و پزشکی خانواده و ارجاع باید سامان‌ گیرد و اگر کسی خارج از این ساختار حرکت کند، درست نیست.

ظفرقندی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی باید در خدمت مردم باشد و اگر کسی نیازمند است، باید در سیستم ارجاع قرار بگیرد، اظهار داشت: در برنامه نظام ارجاع و پزشکی خانواده دولت همه مسیر را متقبل خواهد شد.

وی با بیان اینکه هزینه تمام شده درمان محاسبه شده و این هزینه مبنا قرار می گیرد، توضیح داد: اگر غیر مسیر ارجاع، مسیر دیگری برای درمان طی شود، تدابیری اندیشیده شده است.

حقوق دستیاران افزایش یافته و بزودی پرداخت خواهد شد

ظفرقندی با بیان اینکه باید به طور جدی به مسئله معیشت و ثبات آن در کادر سلامت و پزشکی فکر شود، تصریح کرد: اگر در کشور از هر جایی یک‌ صدا بلند شود این باعث بی ثباتی است، ما باید یک‌ قدم اولیه برای آینده برداریم و حقوق دستیاران افزایش یافته و بزودی پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: انتخابات نظام‌ پزشکی باید قوی و پرشور و با سلایق مختلف باشد تا حداکثر جامعه پزشکی شرکت کنند؛ مسئله ترکیب شورای عالی بیمه را پیگیری می کنیم و دنبال می کنیم تا لایحه خوبی به مجلس برود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نابودی ویروس کرونا و آنفلوانزا با امواج صوتی
واگذاری 4500 کودک بی‌سرپرست در جنگ به خانواده‌ها
ثبت‌نام بیش از 500 هزار داوطلب در آزمون سمپاد 1405
گزارش وزارت کشور از حادثه اصفهان و تدابیر امنیتی در جلسه کمیسیون امنیت ملی
هشدار هواشناسی برای 27 استان
توقف موقت انتقال قطارهای چینی به ایران
قیمت گوشت ، مرغ و تخم مرغ امروز 22 اردیبهشت 1405 + جدول نرخ‌ها
تیم ملی وزنه‌برداری ایران راهی قهرمانی آسیا شد
بازیگر نامدار آثار شکسپیر و «جنگ ستارگان» درگذشت
بقایی: ایران بر مذاکرات با محوریت «پایان جنگ» تاکید دارد
تمدید خدمات رایگان مترو و اتوبوسرانی پایتخت تا 27 اردیبهشت‌
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405+ جدول
انتقاد نمایندگان از موج گرانی؛ مطالبه ورود قاطع دیوان محاسبات
جزئیات پرونده جنجالی همکاری شهردار کالیفرنیا با چین
کریدورهای جدید ایران در مسیر ارزآوری منطقه‌ای
حبس ابد برای شهروند شیعه در بحرین
قیمت نقره امروز 22 اردیبهشت 1405 / نقره گران شد + جدول
بازار کتاب، طرح نجات ملی می‌خواهد نه نمایشگاه مجازی!
ترامپ از پایان آتش‌بس هراس دارد
هشدار وزیر نیرو درباره الگوی مصرف آب
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 22 اردیبهشت / سقوط سکه به زیر 200 میلیون تومان + جدول
پیام نعیم قاسم به رزمندگان مقاومت : در برابر فشارها متوقف نخواهیم شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 22 اردیبهشت ؛ دلار ثابت ماند
نخستین ابتلا به ویروس هانتا در تل‌آویو تأیید شد
فروپاشی اعتبار آمریکا و ظهور چین در عرصه انرژی جهانی
سفیر ایران در چین: پیام تهران درباره تنگه هرمز به پکن منتقل شد
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
سخنگوی دولت: اینترنت پرو برای حمایت از کسب‌وکارها طراحی شده است
کشف چند جسد در واگن قطار باری ؛ هویت قربانیان مشخص نیست
توقیف املاک خبرنگار اینترنشنال با دستور قوه قضاییه
خداحافظی با مدارس دولتی ؛ همه مدارس هیات امنایی می شوند
نورنما | روایت دست هایی که دست ایران را پر کردند
استرالیا 7 فرد و 4 نهاد ایرانی را تحریم کرد
توضیح شهرداری درباره افزایش سفیدبالک‌ها در پایتخت
هوش مصنوعی وارد چیدمان داوران لیگ برتر شد
وزیر ارتباطات: اینترنت نیاز اساسی مردم است
تهدید موشکی ایران محور نگرانی تل‌آویو است
هشدار سازمان هواشناسی درباره هزینه‌تراشی با ادعای تاثیر انهدام رادارها بر وضعیت جوی
مرد اعدامی سردسته باند مأموران قلابی پایتخت بود
هشدار پزشکیان درباره سوءاستفاده اقتصادی در شرایط جنگی
رئیس قوه قضاییه: خط سفید و اینترنت‌پرو باید شفاف‌سازی شود
عطسه و کهیر در بهار نشانه پاکسازی بدن است
وضعیت آب وهوای آذربایجان‌غربی تا پایان هفته
دو مشتری جدید لواندوفسکی معرفی شدند
نوراینفو | برخی از علائم استرس و اضطراب
دلیل بسته شدن شبانه تونل‌های تهران چیست؟
گفت وگوی آمریکا با متحدان درباره بحران تنگه هرمز
واکنش تند تل‌آویو به تحریم‌های جدید اروپا علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی
معاون نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج فارس خط قرمز ایران است
درخواست یمن از شورای امنیت برای رفع محاصره