×
اجتماعی
شناسه خبر : 194516
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 14:30

دستیاری شغل محسوب می‌شود

وزیر بهداشت از تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل در جلسه روز گذشته با حضور رئیس جمهور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز این موضوع را تصویب کند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روز گذشته هیات دولت تصویب کرد که در سال ۱۴۰۴، دستیاری پزشکی به عنوان شغل در نظر گرفته شود.

 محمدرضا ظفر قندی روز پنجشنبه در مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به جلسات فشرده دولت در روزهای گذشته به منظور تنظیم لایحه بودجه، از پیشنهاد و تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل در جلسه روز گذشته با حضور رئیس جمهور و اعضای دولت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز این موضوع را تصویب کند.

وی با بیان اینکه ۲۰ سال است که موضوع شغل بودن دستیاری پزشکی مطرح بوده است، ابراز امیدواری کرد که این موضوع سرانجام پس از دو دهه در دولت چهاردهم حل شود.

وی حل مشکلات حوزه سلامت و جامعه پزشکی را نیازمند انسجام بدنه جامعه پزشکی، دولت و مجلس دانست و گفت: روز گذشته در جلسات فشرده دولت، یک ساعت فرصت داشتیم که در مورد مشکلات و راهکارهای آن مباحث مهمی مطرح شد.

ظفرقندی افزود: بر اساس قانون و اسناد بالادستی، سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورمان باید همتراز و بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد اما این سهم در حال حاضر به ۴ درصد رسیده که تلاش ما رساندن آن به حداقل ۷ درصد است که با حضور دکتر پزشکیان در ریاست جمهوری و هماهنگی سازمان هایی مانند برنامه و بودجه، فرصت ویژه ای برای حل چالش ها داریم.

قانون نظام پزشکی اصلاح شود

وزیر بهداشت با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی علاوه بر نقادی باید در تصمیم سازی ها نیز مشارکت موثری داشته باشد، افزود: قانون سازمان نظام پزشکی در سال ۸۳ اصلاح و در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد اما امروز پس از گذشت ۲۰ سال لازم است این قانون بازنگری و اصلاح شود.

ظفرقندی تصریح کرد: در قانون قبلی، حق تعیین تعرفه بخش خصوصی بر عهده سازمان نظام پزشکی بود که یکی از مزایای آن قانون محسوب می شد اما بعدا این کار در احکام دائمی قرار گرفت.

وزیر بهداشت گفت: با کمک سازمان نظام پزشکی می توانیم این قانون را برای اصلاح به مجلس ارائه کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه با تاکید بر اهتمام دولت چهاردهم برای اجرای درست نظام ارجاع و پزشکی خانواده، ابراز امیدواری کرد که با کمک نظام پزشکی و فعالان حوزه سلامت و نمایندگان مجلس بتوان راهکارهایی را یافت و مشکلات را حل کرد.

وی یکی از سیاست های دولت چهاردهم را حمایت از قشر محرومی دانست که برای درمان نیازی دارند و در این رابطه توضیح داد: بیمار غیر از رنج بیماری نباید رنج‌ دیگری داشته باشد؛ در ساختاری که در برنامه هفتم تعریف شده گسترش شبکه بهداشت و پزشکی خانواده و ارجاع باید سامان‌ گیرد و اگر کسی خارج از این ساختار حرکت کند، درست نیست.

ظفرقندی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی باید در خدمت مردم باشد و اگر کسی نیازمند است، باید در سیستم ارجاع قرار بگیرد، اظهار داشت: در برنامه نظام ارجاع و پزشکی خانواده دولت همه مسیر را متقبل خواهد شد.

وی با بیان اینکه هزینه تمام شده درمان محاسبه شده و این هزینه مبنا قرار می گیرد، توضیح داد: اگر غیر مسیر ارجاع، مسیر دیگری برای درمان طی شود، تدابیری اندیشیده شده است.

حقوق دستیاران افزایش یافته و بزودی پرداخت خواهد شد

ظفرقندی با بیان اینکه باید به طور جدی به مسئله معیشت و ثبات آن در کادر سلامت و پزشکی فکر شود، تصریح کرد: اگر در کشور از هر جایی یک‌ صدا بلند شود این باعث بی ثباتی است، ما باید یک‌ قدم اولیه برای آینده برداریم و حقوق دستیاران افزایش یافته و بزودی پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: انتخابات نظام‌ پزشکی باید قوی و پرشور و با سلایق مختلف باشد تا حداکثر جامعه پزشکی شرکت کنند؛ مسئله ترکیب شورای عالی بیمه را پیگیری می کنیم و دنبال می کنیم تا لایحه خوبی به مجلس برود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: ارتباطات ما با آژانس برقرار و رابطه ما، مستقیم است
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
زلنسکی وارد واشنگتن شد/زلنسکی بر حفظ کریمه و دونباس تأکید کرد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
X
آگهی تبلیغاتی