×
ورزشی
شناسه خبر : 194507
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 13:30
واکنش قلعه نویی به انتقاد از او و بازیکنانش

واکنش قلعه نویی به انتقاد از او و بازیکنانش

امیر قلعه‌نویی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، گفت: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: متاسفانه برخی افراد با حب و بغض در مورد تیم ملی صحبت کرده و از هیچ کوششی برای تخریب دریغ نمی‌کنند. به زودی در مورد آنها صحبت خواهم کرد و از سوابق و حال و روز آنها برای مردم سخن خواهم گفت.

 امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، اظهار داشت: تیم چند مشکل دارد که مردم باید آنها را بدانند. اول اینکه در گذشته کلی لژیونر داشتیم اما الان در اروپا تنها یک نفر را داریم که هنوز جایگاه خود را در اینترمیلان به دست نیاورده و این به خاطر جابجایی طارمی از پورتو به این تیم است. از سویی دیگر بازیکنی مانند سردار آزمون وقتی از رم به لیگ امارات می‌آید شرایط سخت می‌شود. او از یک لیگ اروپایی معتبر به یک باشگاه اماراتی آمده که این‌ها باید بررسی شود. هرچند سردار یکی از مستعدترین بازیکنان فوتبال ماست و نباید این موارد را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت. همچنین نداشتن زمین مناسب برای میزبانی هم به باید این موارد اضافه شود. با تمام تلاشی که در استان اصفهان انجام شد، زمین چمن فولادشهر شرایط بازی در سطح ملی را نداشت. بعد از ۱۸ سال، رنک ۱۹ جهان را به دست آوردیم و این بر اساس فاکتورهایی به دست آمده است که باید دیده شود.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: در یکسال و کمک خداوند، ۲ جام به دست آوردیم که کافا و تورنمنت اردن بود. در همین ایام ژاپن را بعد از چند سال شکست دادیم و در یک بازی که بدشانسی آوردیم از قطر شکست خوردیم. الان در مرحله سوم نهایی انتخابی جام‌جهانی هستیم که مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها همچنان گریبان ما را گرفته است. در حال حاضر سه تیم در کل گروه‌ها ۱۰ امتیازی هستند که ایران، ازبکستان و ژاپن محسوب می‌شوند. میزبانی‌ها را از دست داده‌ایم و مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها و بلوکه شدن پول‌های فدراسیون را هم داریم.

قلعه‌نویی با تاکید بر اختلاف امکانات و شرایط تیم‌های فوتبال، گفت: ژاپن هر جا بازی داشته باشد بازیکنان آنها با یک پرواز مستقیم راهی این کشور می‌شوند اما بازیکنان ما باید ساعت‌ها در پرواز باشند و برخی مواقع ۳۰ ساعت در راه هستند و همه این‌ها در فوتبال حرفه‌ای مشکل ایجاد می‌کند. با همه این مشکلات، تیم ملی و بازیکنان تلاش خود را می‌کنند. صحبت من این است اگر با امیر قلعه‌نویی مشکل دارید چرا زحمت تیم ملی را نادیده می‌گیرید؟ در گذشته پاداش‌های دلاری و بهترین کمپ‌ها را داشتیم، اما الان شرایط چگونه است؟‌ جاهایی که باید به ما کمک می‌کردند نه تنها نکردند بلکه به جای تبر با اره‌برقی به جان ما افتادند و این‌ها خوب نیست.

وی ادامه داد: به مدیران رسانه ملی می‌گویم، هر فردی با امیر قلعه‌نویی مشکل دارد در برخی از شبکه‌ها تریبون دارد. من با تیم‌های مختلف و در مجموع بالای هزار امتیاز آورده‌ام که در برخی از آنها از نظر جدولی و مالی شرایط خوبی نداشتند. سپاهان تیم چهاردهم جدول بود اما وقتی تیم را گرفتیم با ۳۲ میلیارد تومان دوم شد. تراکتور را در دست گرفتیم و با کمترین امکانات این تیم اولین حضور آسیایی را خود را تجربه کرد. استقلال تیم یازدهم جدول بود و آن موقع از نظر شرایط مالی این‌گونه هم نبود که هلدینگی پشت تیم و باشگاه باشد، اما بارها این تیم را قهرمان کردیم. صحبت من این است سابقه کاری من مشخص بوده و اگر قرار است فردی تریبون در رسانه ملی داشته باشد باید سابقه او هم مشخص باشد.

سرمربی تیم ملی فوتبال یادآور شد: بدون شک امیرقلعه نویی و تیم ملی ایرادهایی هم دارند اما برای بیان آن، حُب و بغض نداشته باشیم و انتقادها را به شکلی حرفه‌ای بیان کنیم. روزی جواب منتقدان را خواهم داد، همین افرادی که به دلیل مسائل شخصی با من تقابل می‌کنند را روزی افشا خواهم کرد که چه گذشته‌ای داشته و چه حال و روزی دارند اما الان به خاطر تیم ملی سکوت می‌کنم، اما روزی در مورد همه آنها سخن خواهم گفت. در همین فضا برخی از دوستان مصاحبه می‌کنند و انتقاد و راهکار هم می‌دهند که خوب است اما برخی فقط به دنبال زدن تیم ملی و امیر قلعه‌نویی هستند.

قلعه‌نویی در واکنش به بحث جوانگرایی، تاکید کرد: سال اولی که مسئولیت استقلال را بر عهده گرفتم تعداد زیادی بازیکن جوان را از امیدها آوردم و تحویل فوتبال دادم. شرایط تیم خوب نبود اما جرات کردیم امیرحسین صادقی، هاشم بیگ‌زاده، فراز فاطمی، وحید طالب‌لو و بازیکنان دیگری را آوردیم و با جوان‌های گمنام در سال اول، دوم شدیم. اما الان در تیم ملی اگر جوانگرایی کنم و تیم به جام‌جهانی نرود، با من چه خواهند کرد؟ جوانگرایی یک پروسه زمان‌بر است که باید به آن توجه داشت اما در برنامه ما وجود دارد و بدون شک به آن خواهیم پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نیویورک تایمز: تهران قصد کوتاه آمدن تا انتخابات آمریکا را ندارد
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 14 شهریور؛ کاهش قیمت در بازارهای جهانی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 14 شهریور 1405؛ اختلاف میلیاردی قیمت بازار و کارخانه
اعتراف کارشناسان آمریکایی به قدرت موشک خیبرشکن ایران
ترافیک در آزادراه های تهران - شمال و کرج - قزوین سنگین است
قیمت ایران خودرو امروز 14 شهریور 1405؛ آخرین قیمت محصولات در بازار و نمایندگی
نیویورک‌تایمز: ایران برای مقابله با اقدامات نظامی آمریکا آمادگی بیشتری دارد
تخیلات نفتی در بازارهای انرژی و سیاست
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 14 شهریور 1405؛ صعود دلار به نیمه کانال 160 هزار
ضرورت‌های مدیریت بحران در عصر آشوب منطقه‌ای
اختلاف آمریکا و اروپا بر سر ایران بالا گرفت؛ ماجرای تکذیب تحریم ایران توسط اروپا چیست؟
چرا کنش‌های دکتر حدادعادل مقوم انسجام اجتماعی است؟ / ایستاده بر منافع ملی
ایستادگی حزب‌الله و جنجال رژیمی پریشان
فشار بر ایران؛ قمار پرهزینه اروپا در تنگه هرمز
انفجار در یک پایگاه نظامی در بولیوی؛ 10 کشته و 58 مجروح
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 14 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
قابلیت‌های هوش هواشناس جدید گوگل
چرا کاخ سفید در وب سایت رسمی خود بازی های رایانه ای راه اندازی کرده است؟
چگونه ربات سگ‌سان به دل آوار می‌رود؟
اخراج خودکار کاربران «کلود» برای محافظت در برابر هکرها!
هوش مصنوعی، درد و لذت را درک می‌کند؟
آیا دهان‌شویه‌ها عوارض دارند؟
حمله جدید رژیم صهیونیستی به شرق و جنوب لبنان
کاهش مصرف بنزین 2 استان با ابزارهای غیرقیمتی
کشف ماینر غیرمجاز در 3 شهر گیلان
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 14 شهریور؛ جدول ساعت خاموشی مناطق
بوئینگ؛ پیمانکار فروش مهمات تهاجمی به عربستان
پیکر شهید سیدمالک موسوی تبار در بهمئی به خاک سپرده شد
ادعای ترامپ درمورد احتمال هدف قرار دادن کوه کلنگ گزلا
سپاه: عملیات ارتفاعات جاسوسان نقطه عطف امنیت پایدار شمال‌غرب کشور بود
بن‌زاید و اردوغان بر تقویت همکاری برای امنیت منطقه تأکید کردند
اقدام قانونی بانک ترکیه ای علیه تحریم های آمریکا
ضربه جنگ به اقتصاد خلیج فارس؛ چشم‌انداز بهبود تا پایان 2026 تیره شد
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 14 شهریور 1405 + لینک خاموشی
قالیباف: ایران از ایده چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید استقبال می‌کند
واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ چرا پرداخت‌ها مرحله‌ای است؟
اقدام پلیس نیویورک به قتل برای جلوگیری از خودکشی!
ترامپ: دموکرات‌ها ترجیح می‌دهند در جنگ علیه ایران شکست بخوریم
مسکو: دخالت در هوانوردی، تروریسم دولتی است
بازداشت پادکستر سابق کالیفرنیایی به دلیل تهدید علیه جان ترامپ
خبرنگار وال‌استریت ژورنال: روسیه و چین واکنش های شورای امنیت علیه ایران را وتو می‌کنند
اعتراف رسانه صهیونیستی: شیخ نعیم قاسم قدرتمندتر از تصور ماست!
دزفول سوگوار خلبان شهید؛ پیکر «مجتبی حسینوند» در گلزار شهدای شهیدآباد آرام گرفت
مهاجرانی: رئیس‌جمهور صدای منتقدان را می‌شنود
برنامه قطعی برق البرز فردا شنبه 14 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی برق کرج
قاسم الاعرجی: انحصار سلاح اولویت غیرقابل‌مذاکره دولت عراق است
آتش‌سوزی در قلب پایتخت؛ عملیات مهار حریق در کوچه برلن
محدودیت ترافیکی در جاده‌های شمال؛ کندوان و تهران-شمال یک‌طرفه شد
رمزگشایی از دیدار جنجالی در کاخ سفید؛ یهودیانی که گفتند نماینده صهیونیسم نیستیم
شوک قیمتی در بازار جهانی؛ گرانی مواد غذایی به اوج 3 ساله رسید