×
ورزشی
شناسه خبر : 194507
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 13:30
واکنش قلعه نویی به انتقاد از او و بازیکنانش

واکنش قلعه نویی به انتقاد از او و بازیکنانش

امیر قلعه‌نویی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، گفت: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: متاسفانه برخی افراد با حب و بغض در مورد تیم ملی صحبت کرده و از هیچ کوششی برای تخریب دریغ نمی‌کنند. به زودی در مورد آنها صحبت خواهم کرد و از سوابق و حال و روز آنها برای مردم سخن خواهم گفت.

 امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، اظهار داشت: تیم چند مشکل دارد که مردم باید آنها را بدانند. اول اینکه در گذشته کلی لژیونر داشتیم اما الان در اروپا تنها یک نفر را داریم که هنوز جایگاه خود را در اینترمیلان به دست نیاورده و این به خاطر جابجایی طارمی از پورتو به این تیم است. از سویی دیگر بازیکنی مانند سردار آزمون وقتی از رم به لیگ امارات می‌آید شرایط سخت می‌شود. او از یک لیگ اروپایی معتبر به یک باشگاه اماراتی آمده که این‌ها باید بررسی شود. هرچند سردار یکی از مستعدترین بازیکنان فوتبال ماست و نباید این موارد را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت. همچنین نداشتن زمین مناسب برای میزبانی هم به باید این موارد اضافه شود. با تمام تلاشی که در استان اصفهان انجام شد، زمین چمن فولادشهر شرایط بازی در سطح ملی را نداشت. بعد از ۱۸ سال، رنک ۱۹ جهان را به دست آوردیم و این بر اساس فاکتورهایی به دست آمده است که باید دیده شود.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: در یکسال و کمک خداوند، ۲ جام به دست آوردیم که کافا و تورنمنت اردن بود. در همین ایام ژاپن را بعد از چند سال شکست دادیم و در یک بازی که بدشانسی آوردیم از قطر شکست خوردیم. الان در مرحله سوم نهایی انتخابی جام‌جهانی هستیم که مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها همچنان گریبان ما را گرفته است. در حال حاضر سه تیم در کل گروه‌ها ۱۰ امتیازی هستند که ایران، ازبکستان و ژاپن محسوب می‌شوند. میزبانی‌ها را از دست داده‌ایم و مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها و بلوکه شدن پول‌های فدراسیون را هم داریم.

قلعه‌نویی با تاکید بر اختلاف امکانات و شرایط تیم‌های فوتبال، گفت: ژاپن هر جا بازی داشته باشد بازیکنان آنها با یک پرواز مستقیم راهی این کشور می‌شوند اما بازیکنان ما باید ساعت‌ها در پرواز باشند و برخی مواقع ۳۰ ساعت در راه هستند و همه این‌ها در فوتبال حرفه‌ای مشکل ایجاد می‌کند. با همه این مشکلات، تیم ملی و بازیکنان تلاش خود را می‌کنند. صحبت من این است اگر با امیر قلعه‌نویی مشکل دارید چرا زحمت تیم ملی را نادیده می‌گیرید؟ در گذشته پاداش‌های دلاری و بهترین کمپ‌ها را داشتیم، اما الان شرایط چگونه است؟‌ جاهایی که باید به ما کمک می‌کردند نه تنها نکردند بلکه به جای تبر با اره‌برقی به جان ما افتادند و این‌ها خوب نیست.

وی ادامه داد: به مدیران رسانه ملی می‌گویم، هر فردی با امیر قلعه‌نویی مشکل دارد در برخی از شبکه‌ها تریبون دارد. من با تیم‌های مختلف و در مجموع بالای هزار امتیاز آورده‌ام که در برخی از آنها از نظر جدولی و مالی شرایط خوبی نداشتند. سپاهان تیم چهاردهم جدول بود اما وقتی تیم را گرفتیم با ۳۲ میلیارد تومان دوم شد. تراکتور را در دست گرفتیم و با کمترین امکانات این تیم اولین حضور آسیایی را خود را تجربه کرد. استقلال تیم یازدهم جدول بود و آن موقع از نظر شرایط مالی این‌گونه هم نبود که هلدینگی پشت تیم و باشگاه باشد، اما بارها این تیم را قهرمان کردیم. صحبت من این است سابقه کاری من مشخص بوده و اگر قرار است فردی تریبون در رسانه ملی داشته باشد باید سابقه او هم مشخص باشد.

سرمربی تیم ملی فوتبال یادآور شد: بدون شک امیرقلعه نویی و تیم ملی ایرادهایی هم دارند اما برای بیان آن، حُب و بغض نداشته باشیم و انتقادها را به شکلی حرفه‌ای بیان کنیم. روزی جواب منتقدان را خواهم داد، همین افرادی که به دلیل مسائل شخصی با من تقابل می‌کنند را روزی افشا خواهم کرد که چه گذشته‌ای داشته و چه حال و روزی دارند اما الان به خاطر تیم ملی سکوت می‌کنم، اما روزی در مورد همه آنها سخن خواهم گفت. در همین فضا برخی از دوستان مصاحبه می‌کنند و انتقاد و راهکار هم می‌دهند که خوب است اما برخی فقط به دنبال زدن تیم ملی و امیر قلعه‌نویی هستند.

قلعه‌نویی در واکنش به بحث جوانگرایی، تاکید کرد: سال اولی که مسئولیت استقلال را بر عهده گرفتم تعداد زیادی بازیکن جوان را از امیدها آوردم و تحویل فوتبال دادم. شرایط تیم خوب نبود اما جرات کردیم امیرحسین صادقی، هاشم بیگ‌زاده، فراز فاطمی، وحید طالب‌لو و بازیکنان دیگری را آوردیم و با جوان‌های گمنام در سال اول، دوم شدیم. اما الان در تیم ملی اگر جوانگرایی کنم و تیم به جام‌جهانی نرود، با من چه خواهند کرد؟ جوانگرایی یک پروسه زمان‌بر است که باید به آن توجه داشت اما در برنامه ما وجود دارد و بدون شک به آن خواهیم پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
X
آگهی تبلیغاتی