×
ورزشی
شناسه خبر : 194507
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 13:30

واکنش قلعه نویی به انتقاد از او و بازیکنانش

امیر قلعه‌نویی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، گفت: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: متاسفانه برخی افراد با حب و بغض در مورد تیم ملی صحبت کرده و از هیچ کوششی برای تخریب دریغ نمی‌کنند. به زودی در مورد آنها صحبت خواهم کرد و از سوابق و حال و روز آنها برای مردم سخن خواهم گفت.

 امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به شرایط تیم ملی و انتقادهایی که از او و بازیکنانش می‌شود، اظهار داشت: تیم چند مشکل دارد که مردم باید آنها را بدانند. اول اینکه در گذشته کلی لژیونر داشتیم اما الان در اروپا تنها یک نفر را داریم که هنوز جایگاه خود را در اینترمیلان به دست نیاورده و این به خاطر جابجایی طارمی از پورتو به این تیم است. از سویی دیگر بازیکنی مانند سردار آزمون وقتی از رم به لیگ امارات می‌آید شرایط سخت می‌شود. او از یک لیگ اروپایی معتبر به یک باشگاه اماراتی آمده که این‌ها باید بررسی شود. هرچند سردار یکی از مستعدترین بازیکنان فوتبال ماست و نباید این موارد را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: شرایط سنی بازیکنان تیم ملی بالا رفته و از آن سو تولید بازیکن هم نداشته‌ایم. تیم‌های پایه و باشگاه‌ها وظیفه تولید بازیکن را دارند و نباید نقد آن را به تیم ملی داشت. همچنین نداشتن زمین مناسب برای میزبانی هم به باید این موارد اضافه شود. با تمام تلاشی که در استان اصفهان انجام شد، زمین چمن فولادشهر شرایط بازی در سطح ملی را نداشت. بعد از ۱۸ سال، رنک ۱۹ جهان را به دست آوردیم و این بر اساس فاکتورهایی به دست آمده است که باید دیده شود.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: در یکسال و کمک خداوند، ۲ جام به دست آوردیم که کافا و تورنمنت اردن بود. در همین ایام ژاپن را بعد از چند سال شکست دادیم و در یک بازی که بدشانسی آوردیم از قطر شکست خوردیم. الان در مرحله سوم نهایی انتخابی جام‌جهانی هستیم که مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها همچنان گریبان ما را گرفته است. در حال حاضر سه تیم در کل گروه‌ها ۱۰ امتیازی هستند که ایران، ازبکستان و ژاپن محسوب می‌شوند. میزبانی‌ها را از دست داده‌ایم و مشکلات مالی به دلیل تحریم‌ها و بلوکه شدن پول‌های فدراسیون را هم داریم.

قلعه‌نویی با تاکید بر اختلاف امکانات و شرایط تیم‌های فوتبال، گفت: ژاپن هر جا بازی داشته باشد بازیکنان آنها با یک پرواز مستقیم راهی این کشور می‌شوند اما بازیکنان ما باید ساعت‌ها در پرواز باشند و برخی مواقع ۳۰ ساعت در راه هستند و همه این‌ها در فوتبال حرفه‌ای مشکل ایجاد می‌کند. با همه این مشکلات، تیم ملی و بازیکنان تلاش خود را می‌کنند. صحبت من این است اگر با امیر قلعه‌نویی مشکل دارید چرا زحمت تیم ملی را نادیده می‌گیرید؟ در گذشته پاداش‌های دلاری و بهترین کمپ‌ها را داشتیم، اما الان شرایط چگونه است؟‌ جاهایی که باید به ما کمک می‌کردند نه تنها نکردند بلکه به جای تبر با اره‌برقی به جان ما افتادند و این‌ها خوب نیست.

وی ادامه داد: به مدیران رسانه ملی می‌گویم، هر فردی با امیر قلعه‌نویی مشکل دارد در برخی از شبکه‌ها تریبون دارد. من با تیم‌های مختلف و در مجموع بالای هزار امتیاز آورده‌ام که در برخی از آنها از نظر جدولی و مالی شرایط خوبی نداشتند. سپاهان تیم چهاردهم جدول بود اما وقتی تیم را گرفتیم با ۳۲ میلیارد تومان دوم شد. تراکتور را در دست گرفتیم و با کمترین امکانات این تیم اولین حضور آسیایی را خود را تجربه کرد. استقلال تیم یازدهم جدول بود و آن موقع از نظر شرایط مالی این‌گونه هم نبود که هلدینگی پشت تیم و باشگاه باشد، اما بارها این تیم را قهرمان کردیم. صحبت من این است سابقه کاری من مشخص بوده و اگر قرار است فردی تریبون در رسانه ملی داشته باشد باید سابقه او هم مشخص باشد.

سرمربی تیم ملی فوتبال یادآور شد: بدون شک امیرقلعه نویی و تیم ملی ایرادهایی هم دارند اما برای بیان آن، حُب و بغض نداشته باشیم و انتقادها را به شکلی حرفه‌ای بیان کنیم. روزی جواب منتقدان را خواهم داد، همین افرادی که به دلیل مسائل شخصی با من تقابل می‌کنند را روزی افشا خواهم کرد که چه گذشته‌ای داشته و چه حال و روزی دارند اما الان به خاطر تیم ملی سکوت می‌کنم، اما روزی در مورد همه آنها سخن خواهم گفت. در همین فضا برخی از دوستان مصاحبه می‌کنند و انتقاد و راهکار هم می‌دهند که خوب است اما برخی فقط به دنبال زدن تیم ملی و امیر قلعه‌نویی هستند.

قلعه‌نویی در واکنش به بحث جوانگرایی، تاکید کرد: سال اولی که مسئولیت استقلال را بر عهده گرفتم تعداد زیادی بازیکن جوان را از امیدها آوردم و تحویل فوتبال دادم. شرایط تیم خوب نبود اما جرات کردیم امیرحسین صادقی، هاشم بیگ‌زاده، فراز فاطمی، وحید طالب‌لو و بازیکنان دیگری را آوردیم و با جوان‌های گمنام در سال اول، دوم شدیم. اما الان در تیم ملی اگر جوانگرایی کنم و تیم به جام‌جهانی نرود، با من چه خواهند کرد؟ جوانگرایی یک پروسه زمان‌بر است که باید به آن توجه داشت اما در برنامه ما وجود دارد و بدون شک به آن خواهیم پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) | نبرد سرنوشت‌ساز در انتخابی جام جهانی 2026
انگلیس(2) - آندورا(0) | تیم هری کین آماده دیدار با آندورا در مقدماتی جام جهانی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
X
آگهی تبلیغاتی