×
حوادث
شناسه خبر : 194470
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 09:55
تصادف مرگبار 2 عابر در بزرگراه‌های تهران

تصادف مرگبار 2 عابر در بزرگراه‌های تهران

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور پایتخت از مرگ 2 شهروند به دلیل عبور عرضی از بزرگراه های تهران خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث: معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور پایتخت با اشاره به مرگ ۲ شهروند به دلیل عبور عرضی از بزرگراه گفت: کارشناسان راهور برای این ۲ عابر بی احتیاط سهم تقصیر در نظر گرفته‌اند.

 سرهنگ فیروز کشیر روز پنجشنبه با بیان اینکه این بی احتیاطی جان دو جوان را گرفت، اظهار کرد: پلیس راهور بارها و بارها از طریق مختلف در خصوص عدم تردد عابرین پیاده از عرض بزرگراه‌ها هشدارهای لازم را داده ولی باز هم معدود افرادی برای زودتر رسیدن به مقصد این کار خطرناک را انجام می‌دهند که جز به وجود آمدن اتفاقات ناگوار حاصلی در پی ندارد.

وی افزود: حادثه اول در ساعت ۰۰:۳۵ بامداد امروز در مسیر جنوب به شمال بزرگراه اشرفی اصفهانی قبل از پونک بین سواری پژو ۲۰۶ و عابر پیاده مرد ۳۴ ساله‌ای که قصد عبور از عرض بزرگراه را داشت روی داد که متاسفانه در این حادثه عابر پیاده در دم جان باخت.

سرهنگ کشیر به جزییات حادثه دوم نیز اشاره کرد و ادامه داد: همچنین در ساعت ۰۱:۱۵ امروز در محدوده بزرگراه علامه جعفری به غرب بعد از پل آزادگان یک دستگاه سواری برلیانس که در این مسیر در حال تردد بود، با عابر پیاده ۲۱ ساله‌ای که قصد عبور از عرض بزرگراه را داشته برخورد کرد که در این حادثه نیز عابر پیاده به کام مرگ فرو رفت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: خود را جای راننده‌ای بگذارید که در بزرگراهی که هیچ تصوری از اینکه عابر پیاده در آن بتواند در آن تاریکی شب به ناگاه در آن راه برود و بدون ترس و دلهره از برخورد خودروها قصد سالم رسیدن به آن سوی راه را داشته باشد؛ می‌بینید که برخورد اجتناب ناپذیر است و راننده دیگر فرصتی برای عکس العمل و فرار از تصادف ندارد و به ناچار با عابر پیاده برخورد می‌کند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر این عابرین پیاده توقع دیده شدن را از سوی رانندگان دارند و می‌خواهند که راننده در آن تاریکی هوا و آن‌هم در بزرگراهی که سرعت‌ها بالاست، آنها را ببیند که این توقع و انتظاری بس زیاد و خودخواهانه است.

به گفته وی، جای تردد عابر پیاده در وسط بزرگراه نیست و راننده نمی‌تواند در لحظه سرعت خود را مثلا از ۸۰ کیلومتر به صفر برساند لذا برخورد با عابرین پیاده بی احتیاط اینجا اجتناب ناپذیر است؛ البته رانندگان نیز می‌بایست در هر شرایطی توجه و دقت لازم را به جلو و اطراف داشته باشند و با احتیاط و در نظر گرفتن تمامی شرایط رانندگی کنند.

سرهنگ کشیر از عابرین پیاده درخواست کرد: به هیچ عنوان بزرگراه‌ها را برای ترددهای عرضی خود انتخاب نکرده و همیشه از پل‌های هوایی هر چند گاهی تا رسیدن به آن فاصله‌ زیادی را باید طی کنند استفاده و جان خود را به خاطر چند دقیقه زودتر رسیدن به آنسوی بزرگراه، به خطر نیندازند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت +وضعیت استان ها
دفتر نبیه بری: مخالف مذاکرات مستقیم با اسرائیل هستیم
ابوظبی علیه ریاض؛ بازی نفتی امارات در میانه جنگ
مشحون: زحمات آتشی در بسکتبال غیر قابل انکار است/ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است