×
حوادث
شناسه خبر : 194470
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/26 ساعت 09:55
تصادف مرگبار 2 عابر در بزرگراه‌های تهران

تصادف مرگبار 2 عابر در بزرگراه‌های تهران

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور پایتخت از مرگ 2 شهروند به دلیل عبور عرضی از بزرگراه های تهران خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث: معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور پایتخت با اشاره به مرگ ۲ شهروند به دلیل عبور عرضی از بزرگراه گفت: کارشناسان راهور برای این ۲ عابر بی احتیاط سهم تقصیر در نظر گرفته‌اند.

 سرهنگ فیروز کشیر روز پنجشنبه با بیان اینکه این بی احتیاطی جان دو جوان را گرفت، اظهار کرد: پلیس راهور بارها و بارها از طریق مختلف در خصوص عدم تردد عابرین پیاده از عرض بزرگراه‌ها هشدارهای لازم را داده ولی باز هم معدود افرادی برای زودتر رسیدن به مقصد این کار خطرناک را انجام می‌دهند که جز به وجود آمدن اتفاقات ناگوار حاصلی در پی ندارد.

وی افزود: حادثه اول در ساعت ۰۰:۳۵ بامداد امروز در مسیر جنوب به شمال بزرگراه اشرفی اصفهانی قبل از پونک بین سواری پژو ۲۰۶ و عابر پیاده مرد ۳۴ ساله‌ای که قصد عبور از عرض بزرگراه را داشت روی داد که متاسفانه در این حادثه عابر پیاده در دم جان باخت.

سرهنگ کشیر به جزییات حادثه دوم نیز اشاره کرد و ادامه داد: همچنین در ساعت ۰۱:۱۵ امروز در محدوده بزرگراه علامه جعفری به غرب بعد از پل آزادگان یک دستگاه سواری برلیانس که در این مسیر در حال تردد بود، با عابر پیاده ۲۱ ساله‌ای که قصد عبور از عرض بزرگراه را داشته برخورد کرد که در این حادثه نیز عابر پیاده به کام مرگ فرو رفت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: خود را جای راننده‌ای بگذارید که در بزرگراهی که هیچ تصوری از اینکه عابر پیاده در آن بتواند در آن تاریکی شب به ناگاه در آن راه برود و بدون ترس و دلهره از برخورد خودروها قصد سالم رسیدن به آن سوی راه را داشته باشد؛ می‌بینید که برخورد اجتناب ناپذیر است و راننده دیگر فرصتی برای عکس العمل و فرار از تصادف ندارد و به ناچار با عابر پیاده برخورد می‌کند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر این عابرین پیاده توقع دیده شدن را از سوی رانندگان دارند و می‌خواهند که راننده در آن تاریکی هوا و آن‌هم در بزرگراهی که سرعت‌ها بالاست، آنها را ببیند که این توقع و انتظاری بس زیاد و خودخواهانه است.

به گفته وی، جای تردد عابر پیاده در وسط بزرگراه نیست و راننده نمی‌تواند در لحظه سرعت خود را مثلا از ۸۰ کیلومتر به صفر برساند لذا برخورد با عابرین پیاده بی احتیاط اینجا اجتناب ناپذیر است؛ البته رانندگان نیز می‌بایست در هر شرایطی توجه و دقت لازم را به جلو و اطراف داشته باشند و با احتیاط و در نظر گرفتن تمامی شرایط رانندگی کنند.

سرهنگ کشیر از عابرین پیاده درخواست کرد: به هیچ عنوان بزرگراه‌ها را برای ترددهای عرضی خود انتخاب نکرده و همیشه از پل‌های هوایی هر چند گاهی تا رسیدن به آن فاصله‌ زیادی را باید طی کنند استفاده و جان خود را به خاطر چند دقیقه زودتر رسیدن به آنسوی بزرگراه، به خطر نیندازند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی برای تیم ملی شد
اوکراین جنگ دریایی علیه روسیه را اعلام کرد
بنزن عامل آلودگی هوای پایتخت
آزادی 113 محکوم واجد شرایط قانون در پایتخت
بازگشت صلاح و پیروزی لیورپول/چلسی به روزهای برد برگشت
حماس: سلاح مقاومت بخشی از سلاح‌های دولت فلسطین خواهد بود
نورنما | بزرگ‌ترین باغ گردوی جهان در کدام شهر است؟
عراقچی: ما خواهان جنگ نیستیم / آمریکا قابل اعتماد نیست
خاموشی گسترده در اودسای اوکراین
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
پزشکیان: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع دو کشور و منطقه است
کرنش رسمی ترامپ در برابر غول اقتصادی آسیایی
طالبان از پاکستان رسما شکایت کرد
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال 1405
آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی
ادامه بارش باران و برف در ارتفاعات تهران /بازگشت آلودگی از دوشنبه
X
آگهی تبلیغاتی