×
فرهنگی
شناسه خبر : 194423
تاریخ انتشار :

جبلی در واکنش به نظرسنجی اخیر درباره میزان مخاطبان رسانه ملی:

چرا وقتی تعداد مخاطبان تلویزیون بالا می‌رود کسی اظهار نظر نمی‌کند؟

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: اتفاق عجیب این است که وقتی تعداد مخاطبان تلویزیون بالا می‌رود برخی از چهره‌ها ابراز ناراحتی می‌کنند.

نورنیوز- گروه فرهنگی: چند روزی است که نظرسنجی ایسپا و تحلیل کارشناسان و اهالی رسانه، واکنش مدیران تلویزیون را به انحاء مختلف به دنبال دارد. همچنان که پیمان جبلی در مراسم تجلیل از سازندگان و هنرمندان سریال «طوبی» به این نظرسنجی و بحث کاهش مخاطب واکنش نشان داد.

محسن برمهانی معاون سیما و رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما نیز در گفت‌وگوهای دیگری درباره کاهش مخاطب صحبت کردند. اما پیمان جبلی در حیاط دولت این بار با انتقاد بحثِ خودش را درباره کاهش مخاطب مطرح کرد. او گفت: چرا باید رسانه ملّی به عنوان تریبون اصلی و رسانه ملّی و مردمی کشور در معرض تخریب و مخدوش کردن مخاطب قرار بگیرد؟

رئیس رسانه ملّی تأکید دارد که مخاطب تلویزیون بنابر نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما و مراکز نظرسنجی معتبر همواره به صورت طبیعی نسبت به بقیه رسانه‌ها، سکوها و مراجع رسانه‌ای در رتبه بسیار بالایی قرار دارد. اما آن‌جایی اتفاقات عجیب می‌شود برخی از چهره‌ها و رسانه‌ها از اینکه رسانه ملّی بالای ۷۰ درصد مخاطب داشته باشند ناراحت‌اند و جای تعجب دارد چرا باید ناراحت باشند.

خبرنگار یکی از رسانه‌ها با پیمان جبلی گفت‌وگویی انجام داده که بیشتر به مقوله جریان مقاومت و جنایات این روزهای رژیم صهیونیستی و مطالبه‌ای که بسیاری درباره ساخت آثار نمایشی و مستندهای متفاوت ویژه جبهه مقاومت و سیدحسن نصرالله و دیگر شهدای بزرگ می‌پردازد.

او در خصوص پوشش تحولات منطقه در رسانه ملّی به این نکته اشاره می‌کند: «رسانه ملی بر اساس طراحی سناریوهای مختلف، اقدام به آماده‌سازی زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و پیش‌بینی تحولات آتی کرده است که تا الان بخش زیادی از آن اجرا شده و عمده‌ای از آن هم آماده است و باید متناسب با تحولات پیش برویم و برنامه‌ریزی‌ها را عملیاتی کنیم.

آنچه تا الان برای ما اهمیت داشته و خواهد داشت، به دست گرفتن روایت اول است؛ با تحولاتی که در لبنان در ماه‌های اخیر اتفاق افتاده است، صدا و سیما با اعزام گروه‌های مختلف خبری، مستندساز و برنامه‌ساز تلاش کرده است تا تصویر دست اول از تحولات لبنان را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

همچنین تلاش رسانه ملی این بوده و خواهد بود که تصویر دقیق، روشن و به موقعی از تقویت جبهه مقاومت و از سوی دیگر جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان مرتکب می‌شود، در اختیار مخاطبان قرار دهد.»

او همچنین درباره ساخت اثری نمایشی و یا مستندی ویژه و متفاوت پیرامونِ شخصیت سیدحسن نصرالله، تأکید کرد: «شخصیت و چهره سیدحسن نصرالله به قدری گسترده، فراگیر، تأثیرگذار و به یادماندنی است که حتماً باید کارهای ارزشمند و فاخر در خور شأن سیدمقاومت انجام شود. در حال آماده‌سازی مستندهای خوبی تا قبل از فرارسیدن اربعین شهادت سیدحسن نصرالله هستیم که آماده پخش خواهند شد.

به نظر می‌رسد مصاحبه بسیار خوبِ اختصاصی انجام شده که آماده‌سازی می‌شود. این مصاحبه تاکنون منتشر نشده و از این جهت بِکر و تماشایی است. اما درباره کارهای نمایشی باید به این نکته اشاره کنم که  به تدریج با دریافت طرح‌ها، ایده‌ها و داستان‌های جذاب آماده می‌شود. هر آنچه برای تبیین و نشان دادن و تثبیت چهره درخشان سیدمقاومت انجام می‌دهیم حتماً باید از استانداردهای لازم در شاخص‌های کیفی و هنجارها برخوردار باشد.»

اما این گفت‌وگو از پیمان جبلی به یک حاشیه و یک سؤال درباره سریال‌های نمایشی و برنامه‌های آتی در شبِ یلدا و عید نوروز پاسخ داد. او در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه شنیده شده مهران مدیری قرار است برای ساخت برنامه دورهمی بازگردد، گفت: در این باره اطلاعی ندارم و از همکاران سیمافیلم سؤال کنید.

همچنین جبلی درباره برنامه‌های آتی صداوسیما گفت: «ما در ساختارهای نمایشی، مجموعه‌های متعددی را آماده و در حال پخش داریم که به تدریج در جدول‌های پخش قرار خواهد گرفت. 14 مجموعه نمایشی را جلوی دوربین داریم، حدود ۲۰ مجموعه هم در حال پیش تولید است و تعداد کارهایی که در مرحله نگارش فیلمنامه است، بسیار بیشتر است.

به گزارش تسنیم، براساس همین جدول پخش، مجموعه‌های نمایشی شبکه‌های یک، دو و سه تا پایان سال 1404 پُر است و برنامه‌ریزی ما تکمیل و نهایی شده است. به تدریج طرح‌ها، متن‌ها و فیلمنامه‌های مختلفی که پیشنهاد می‌شود در دستورکار دفتر فیلمنامه، سیما فیلم و همچنین در اختیار مابقی ساختارها از جمله سیمرغ قرار می‌گیرد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
X
آگهی تبلیغاتی