×
سیاسی
شناسه خبر : 194406
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/25 ساعت 17:23
آتش‌بس در لبنان خواست منطقه‌ای است/کانال‌ تبادل پیام میان ایران و آمریکا وجود دارد

عراقچی:

آتش‌بس در لبنان خواست منطقه‌ای است/کانال‌ تبادل پیام میان ایران و آمریکا وجود دارد

وزیر امور خارجه با بیان اینکه برقراری آتش بس در لبنان یک خواست جدی منطقه‌ای و بین‌المللی شده است، در خصوص تبادل پیام میان ایران و آمریکا گفت: کانال‌های تبادل پیام با آمریکایی‌ها همواره وجود داشته و الان هم وجود دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر امور خارجه گفت: منطقه در شرایط حساسی به سر می‌برد و نگرانی مشترکی میان کشورهای این منطقه برای خارج شدن اوضاع از کنترل وجود دارد که دلیل این امر حملات و جنایاتی است که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان مرتکب می‌شود.

 سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان که صبح امروز چهارشنبه ۲۵ مهر در راس هیاتی دیپلماتیک و به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ارشد اردن وارد امان پایتخت این کشور شد در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف سفر خود به اردن، اظهارداشت: هدف ما از سفر به اردن در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای که از حدود دو هفته پیش آغاز کرده‌ایم است، در ادامه این سفر هم به مصر و پس از آن به ترکیه خواهم رفت.

وی با بیان اینکه منطقه در شرایط حساسی به سر می‌برد و نگرانی مشترک میان کشورهای این منطقه برای خارج شدن اوضاع از کنترل وجود دارد، گفت: این موضوع هم به دلیل حملات و جنایاتی است که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان مرتکب می‌شود و ما هر روز شاهد یک جنایت جدید از سوی رژیم صهیونیستی هستیم و به همین دلیل است که یک نگرانی مشترک از این وضعیت میان کشورهای منطقه وجود دارد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: در اینکه این حملات و جنایات باید متوقف شود یک عزم منطقه‌ای و جهانی وجود دارد، خوشبختانه اشتراک نظر خوبی میان ما و مقامات اردنی وجود دارد و من امروز با همتای خودم دیدار مفصل و خوبی را انجام دادم همچنین با پادشاه اردن آقای ملک عبدالله که یک دیدار بسیار خوبی را انجام دادیم و در خصوص مسائل منطقه رایزنی‌های خوبی صورت گرفت در اینکه همه باید تلاش‌های مشترکی را در خصوص توقف جنایات و حملات رژیم صهیونیستی انجام دهیم.

عراقچی افزود: فرصتی فراهم شد و در خصوص روابط دوجانبه ایران و اردن هم صحبت‌های خوبی را انجام دادیم، باز در اینجا هم یک اراده مشترک جهت پیشبرد روابط وجود دارد که اقتضای منافع سیاسی دو کشور در این است که گفت‌وگوهای بیشتری را با یکدیگر داشته باشیم. قرار شد ساز و کاری جهت انجام این گفت‌وگوها میان دو طرف اندیشیده شود تا انشاالله بتوانیم روابط را در همه سطوح جلوتر ببریم.

وی گفت: در مجموع تصور می‌کنم سفر بسیار خوبی بوده و پایه‌ای برای مشورت‌های بیشتر در آینده و همکاری‌های بیشتر میان دو کشور به حساب می‌آید.

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: اینکه باید آتش بس در لبنان برقرار شود یک خواست جدی منطقه‌ای و بین‌المللی شده است تا اینکه بشود برای آوارگان آن کشور امدادرسانی انجام داد. امروز حدود یک و نیم میلیون نفر آواره هستند و رژیم صهیونیستی راه‌های مواصلاتی را بمباران کرده است که نشود به آن افراد امدادرسانی کرد که خود این نیز یک جنایت جنگی محسوب می‌شود.

عراقچی افزود: جای تاسف است در حالی که ما و همه کشورهای منطقه در حال تلاش هستیم تا تنش در منطقه را کاهش دهیم تا از جنایاتی که در حال صورت گرفتن است جلوگیری کنیم، کشورهای اروپایی و غربی با اعمال تحریم‌های جدید در حال مدیریت افزایش تنش هستند. آنها بهتر از هر کسی می‌دانند که تحریم‌ها هیچ وقت راه حل نبوده و هیچ وقت نتوانسته مشکلی را در روابط میان ایران و غرب حل کند بلکه بر مشکلات همیشه اضافه کرده و همواره آنها بودند که پس از تحریم‌های سنگین وضع شده علیه ایران و دیدن بی‌نتیجه بودن آن مجبور به مذاکره برای مدیریت تنش شدند.

وی با بیان اینکه تحریم‌های جدید غرب علیه ایران یک اقدام خصمانه محسوب می‌شود و کمکی به وضع موجود نخواهد کرد، افزود: تحریم‌های جدیدی که آمریکا و اروپا علیه ایران وضع کرده است مردم عادی را که با هواپیما به سفر می‌روند، محروم می‌کند و هدف قرار می‌دهد، حال این چه اثری می‌تواند در کاهش تنش در منطقه داشته باشد جای سوال و تاسف است.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تبادل پیام میان ایران و آمریکا در شرایط حساس فعلی منطقه نیز عنوان کرد: کانال‌های تبادل پیام با آمریکایی‌ها همواره وجود داشته و الان هم وجود دارد، کانال رسمی ارتباطی میان دو طرف سفارت سوئیس در تهران است که هر زمان لازم باشد این تبادل پیام صورت می‌گیرد و البته راه‌های دیگری هم وجود دارد. در حال حاضر مواضع ما بسیار روشن است و شفاف آن را بیان کرده‌ایم و من فکر نمی‌کنم که سوء تفاهمی در مورد سیاست‌های ما وجود داشته باشد که لازم باشد از طریق پیام آنها را روشن کنیم.

عراقچی در پایان خاطرنشان کرد: ارسال پیام‌ها معمولاً جهت رفع سوء تفاهم‌ها و روشن کردن موضوعات و جلوگیری از اشتباهاتی است که می‌تواند بر اثر سوء تفاهمات باشد. قبلاً هم عرض کرده‌ام که یک روندی میان ما و آمریکایی‌ها وجود داشت به نام روند مسقط که مربوط می‌شد به مذاکرات هسته‌ای و آن روند فعلاً متوقف است و طبیعی هم هست چرا که مجال و زمینه‌ای برای آن گفت‌وگوها وجود ندارد، ولی روند تبادل پیام و انتقال دیدگاه‌ها از طُرق مختلف همچنان وجود دارد و ما در صورت لزوم از آنها استفاده خواهیم کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته چهارم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
X
آگهی تبلیغاتی