×
سیاسی
شناسه خبر : 194386
تاریخ انتشار :

بیانیه سپاه: در حمایت و همراهی قاطع از مقاومت اسلامی دریغ نخواهیم کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت نخستین سالگرد جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان «المعمدانی» غزه بیانیه‌ای صادر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: حق مشروع و قانونی مردم زجرکشیده و مظلوم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت را انکارناپذیر دانسته و در حمایت و همراهی قاطع از مقاومت اسلامی دریغ نخواهیم کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای در نخستین سالگرد جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان "المعمدانی" غزه؛ صحنه سازی‌های دروغین صهیونیست‌ها برای جنایت آفرینی ضد ملت‌های فلسطین و لبنان را فریبی بزرگ برای مشروعیت بخشی به اقدامات غیرقانونی و ضد بشری خود دانست.

در بخشی از این بیانیه آماده است: با گذشت یک سال از جنایت بزرگ رژیم گرگ صفت و شیطانی صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه که منجر به شهادت و مجروحیت صدها انسان بی‌گناه بستری و پناه برده به این مرکز درمانی شد، یادآوری این جنایت هولناک اندوه و تأسف بشریت را برمی‌انگیزد.

رژیم جلاد و جعلی صهیونیستی پس از تحمل خفت و حقارت ناشی از شکست تاریخی در عملیات "طوفان الاقصی" با ادعاهای ساختگی و صحنه‌سازی‌های دروغین از فعالیت حماس و مقاومت اسلامی مقتدر و پایدار فلسطین در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، بیمارستان المعمدانی غزه را به شدت بمباران و جنایت دهشتناکی را رقم زد تا بار دیگر بی اعتنایی و بی‌عملی سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی حقوق بشری نسبت به وظایف ذاتی خود را آشکار سازد به گونه‌ای که در سایه این بی‌تفاوتی و سکوت مرگبار، جامعه بشری امروز فراتر از غزه در لبنان نیز شاهد آزادی و وحشی‌گری های صهیونیست‌ها باشد.

این بیانیه با اشاره به ابعاد استثنایی جنایات جنگی صهیونیست‌ها علیه مردم غزه و لبنان و گستردگی حملات بی‌سابقه به مراکز درمانی و بیمارستانی آن هم تحت عنوان "هدف مشروع!؟ " یادآور شده است:

رژیم اهریمنی صهیونی تنها در جنایت بمباران بیمارستان المعمدانی غزه در ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲(۱۷ اکتبر ۲۰۲۳) بیش از ۵۰۰ نفر از پزشکان، پرستاران و بیماران را به شهادت رسانید و پس از آن نیز تاکنون ۱۴۱ بیمارستان در غزه ،۴ بیمارستان در لبنان و یک بیمارستان متعلق به هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در مرز سوریه با لبنان را هدف جنایات خود قرار داده است.

این بیانیه در ادامه با تاکید بر اینکه بدون تردید جنایت حمله به بیمارستان‌های مملو از زنان و کودکان معصوم و زخمی و بیمار به عنوان نقطه عطفی در سیاهه جنایات ضدبشری رژیم صهیونی ثبت شد و روسیاهی این رژیم و حامیان آن برای همیشه در تاریخ بشر ماندگار گردید، خاطر نشان کرده است:

حامیان جنایات رژیم پلید صهیونیستی به ویژه ایالات متحده آمریکا که با اعزام نیروی نظامی و ارائه انواع تسلیحات مرگبار و نیز حمایت‌های سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی موجب تشجیع و ترغیب جلادان غاصب فلسطین در کشتار جمعی مردم غزه و لبنان می‌شوند، شریک و همدست جنایات صهیونیست‌ها محسوب می‌شوند و باید در پیشگاه محاکم صالحه و نیز در برابر وجدان بشری و تاریخ پاسخگو باشند.

این بیانیه در پایان با محکومیت مجدد این جنایت وحشیانه و دیگر جنایت‌های قرون وسطایی و نژادپرستانه یک سال اخیر رژیم سفاک و گرگ صفت صهیونیستی در غزه و بیروت و اعلام همدردی، همبستگی و حمایت مجدد از ملت‌های مظلوم، شجاع و قهرمان فلسطین و لبنان و مجاهدان و رزمندگان دلاور مقاومت و تاکید بر لزوم شکل‌گیری یک جبهه بین‌المللی برای خارج ساختن مجامع و سازمان‌های حقوق بشری از بی عملی در قبال محکومیت و مجازات جنایتکاران این وقایع تأسف بار و ضد بشری تاکید کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حق مشروع و قانونی مردم زجرکشیده و مظلوم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از جور و ستم اشغالگران، را انکارناپذیر دانسته و در حمایت و همراهی قاطع از مقاومت اسلامی دریغ نخواهد کرد و از تمامی ملت‌های مسلمان و دولت‌های اسلامی انتظار دارد همراه و هم‌صدا با ملت عظیم‌الشأن ایران و رزمندگان مقاومت اسلامی در صف واحد شجاعانه مقابل این رژیم جعلی به پا خیزند و با به‌کارگیری ابزارهای لازم برای پایان بخشیدن به این ظلم بی‌انتها و کشتار مسلمانان بی‌گناه، نقش و رسالت تاریخی خود را تحقق بخشند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صنعت نفت آبادان هم راهی نیمه نهایی شد.
بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی؛همبستگی منطقه‌ای
نورنما | واژگونی کشتی حمل صدها گوسفنددر خلیج عدن
جدال دیدنی غولها در اسپانیا؛ رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی
حمله مجدد جنگنده های امریکایی به صعده و صنعا
شرایط پیش فروش دو محصول پر طرفدار سایپا اعلام شد
نشست خبری استقلال - پیکان؛ صحبت های جالب دین محمدی و مجتبی جباری
اطلاعیه شرکت توانیر درباره احتمال محدودیت برق
گزارش عراقچی از دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان+فیلم
انفجار امروز بندر شهید رجایی موج عجیبی ایجاد کرد+ فیلم
آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی + فیلم
نوسان شبانه قیمت دلار پس از تحولات منطقه‌ای + جدول قیمتها
پادکست | هنر گفت و گوی مؤثر در خانواده
نتیجه نهایی :استقلال1 -پیکان 0 | جباری ناجی استقلال شد + خلاصه بازی
نتیجه نهایی سپاهان 2 - ملوان 4 | ملوان صعود کرد + خلاصه بازی
تصاویر دیده نشده از کانون انفجار و آتش در بندر شهید رجایی +فیلم
روایت مردم حاضر در صحنه از لحظه انفجار در بندر شهید رجایی +فیلم
دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان انفجار بندرعباس
برنج و مرغ در صدر گرانی ها قرار گرفتند
رکورد عجیب بازی جدید جی تی آی 6 ؛ ما فقط هشدار می‌دهیم!
اعلام تاریخ رسمی انتشار بازی جی تی ای 6
خبر هدف قرار گرفتن محموله سوخت جامد کذب است
عزیمت برخی وزرا به هرمزگان
تصاویر بخشی از خسارات انفجار در بندر شهید رجایی +فیلم
تصویر دیده نشده از لحظه انفجار در بندر شهید رجایی امروز +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (17)«اردبیل»
ابراز تاسف عمیق و هم‌دردی رئیس جمهور با حادثه دیدگان استان هرمزگان
آخرین نرخ معامله دلار در بازار آزاد
قرار و مدار ترامپ و زلنسکی در حاشیه مراسم تشییع پاپ
گزارش تصویری| انفجار در «اسکله شهید رجایی»
زرکام طعمی به شیرینی کیفیت
صعود پرسپولیس به جمع 8 تیم برتر لیگ‌ نخبگان آسیا
ترامپ و همسرش در مراسم تشییع پاپ فرانسیس حضور یافتند+ فیلم
کاهش قیمت چغاله بادام و گوجه سبز در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران
آخرین جزییات انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندر عباس/8 فوتی و750 مصدوم تاکنون
حاشیه های مراسم تشییع پاپ فرانسیس/چه شخصیتهایی در بدرقه آخر پاپ حضور یافتند؟ + فیلم
آیا دیپلماسی چندلایه ایران ظرفیت مدیریت تحولات منطقه‌ای را دارد؟
نورنما | مقصد نهایی جواد قارایی،ایرانگرد معروف کجاست؟
زمان قرعه کشی جدید و اعلام نتایج محصولات ایران خودرو مشخص شد
«حسین وفایی» ستاره ایرانی اسنوکر، دنیای اسنوکر را به لرزه انداخت+ فیلم
تعقیب و گریز بامدادی در قلهک /تیراندازی پلیس، راز راننده فراری را فاش کرد
جزییات گروگان‌گیری خونین در مجیدیه
کلیپ باشگاه استقلال قبل از بازی با پیکان
دهک‌بندی یارانه‌بگیران تغییر کرد؛ اصلاح نظام حمایتی با آئین‌نامه تازه دولت
حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در 1404 چقدر افزایش یافت؟ / جزئیات افزایش حقوق اعلام شد
چوبه اعدام در انتظار تعرض کننده به دختر جوان
جزییات مهم از تاثیر معدل در کنکور 1404
تصادف زنجیره‌ای در محور یاسوج- اصفهان با 13 کشته و مجروح
فقط تا فردا برای ثبت‌نام طرح یسنا فرصت دارید! +مشمولین و مبلغ پرداختی
X
آگهی تبلیغاتی